Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 電視遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 07-31-12, 08:50 PM   #401
Navism
Crazy Gamer

註冊日期: Dec 2008
3DS Friend Code0860 3619 1923
引用:
作者: MO 查看文章
當年FFX係200萬級別
去到全online FFXI首週好似得30萬左右 (好似係)

而家DQX全online有50萬都偷笑
FF無家庭樂嘛.
呢隻有免費時間比細路.
除非好難上手.
如果唔係應該過100
Navism 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-31-12, 08:58 PM   #402
keijoey
Ultimate Gamer
桐乃 x MIX

註冊日期: Aug 2010
PSN  IDmeruruplay
XBox Live GamertagMeruruplay
FFXI有PC版所以撐到而家都仲生存到
DQX? 3年得唔得呢?

Divine gate (打蛋Gate): 174,720,000
Puzzle and dragon (ありがとうガンホー): 192,998,723

[3DS] 新絵心教室 pixiv
keijoey 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-31-12, 08:58 PM   #403
Squaresoft
Crazy Gamer
皇冠琵琶

註冊日期: Nov 2002
銷量唔係一切, 要月費架.......

過左十年我仲係月月俾錢sq-ex玩 XI

舊 07-31-12, 09:01 PM   #404
jasoncyber
Junior Member
我要高飛

註冊日期: Jun 2010
試試先稍後先報
jasoncyber 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-31-12, 09:06 PM   #405
okabe
God of Gamer

註冊日期: Aug 2002
引用:
作者: keijoey 查看文章
起碼都有5年
除非真係玩既人數少得可憐果隻
okabe 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-31-12, 09:53 PM   #406
陳永仁
Senior Gamer

註冊日期: Jan 2004
裝隻game落手指度都用左成大半個鐘。
跟住唔使再用碟

此篇文章於 07-31-12 10:55 PM 被 陳永仁 編輯。
陳永仁 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-31-12, 11:10 PM   #407
MO

註冊日期: Aug 2005
引用:
作者: keijoey 查看文章
生存幾耐同有無PC版無乜直接關係,
你睇FFXIV
你當唔當佢"生存"緊
定係根本"未出世"
MO 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-01-12, 01:05 PM   #408
jasoncyber
我要高飛

完成了單機的人類角色 L(10 巳經是最高),跟住就是轉身,我撰擇了.......大隻佬........跟住就需要連線了,成功連到,但畫面是要,8月2號才可登人...........其他brother是不是呢?
舊 08-01-12, 01:25 PM   #409
Nick_hk

註冊日期: Dec 2011
想問問DQ10係咪冇故事MODE的????
Nick_hk 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-01-12, 02:05 PM   #410
janicebb
Insane Gamer

註冊日期: Mar 2003
3DS Friend Code4811 6910 0216
PSN  IDAngusYK
引用:
作者: jasoncyber 查看文章
完成了單機的人類角色 L(10 巳經是最高),跟住就是轉身,我撰擇了.......大隻佬........跟住就需要連線了,成功連到,但畫面是要,8月2號才可登人...........其他brother是不是呢?
請問你部WII係日版定行版機??

janicebb 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-01-12, 02:13 PM   #411
jasoncyber
我要高飛

引用:
作者: janicebb 查看文章
請問你部WII係日版定行版機??
我用日版機的,另外當完成咗人類的故事後,還可以用副角繼續玩落去,是故事模式的
舊 08-01-12, 02:20 PM   #412
blackcatlam
Crazy Gamer

註冊日期: Oct 2006
引用:
我用日版機的,另外當完成咗人類的故事後,還可以用副角繼續玩落去,是故事模式的
姐係無ban ip
blackcatlam 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-01-12, 02:38 PM   #413
jasoncyber
我要高飛

引用:
作者: blackcatlam 查看文章
姐係無ban ip
未知,未知..........因為我只是日本的 ip 玩的,同時要到正日才可以試到,我都想知道幾時會開 serve!
舊 08-01-12, 02:48 PM   #414
bear bb
abc123

註冊日期: Jul 2002
XBox Live Gamertagtingting
引用:
有OFFLINE故事MODE?
bear bb 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-01-12, 03:01 PM   #415
okabe

引用:
作者: bear bb 查看文章
有OFFLINE故事MODE?
由公佈時有講有OFFLINE故事MODE
不過只係限起初,要玩落去一定要連線先玩到
舊 08-01-12, 03:03 PM   #416
okabe

引用:
未知,未知..........因為我只是日本的 ip 玩的,同時要到正日才可以試到,我都想知道幾時會開 serve!
你有無試唔用日本的 ip 玩?
明天發售日先會開
舊 08-01-12, 10:32 PM   #417
シスグノ

註冊日期: Oct 2011
Wii U IDJulian_Lau
引用:
作者: MO 查看文章
當年FFX係200萬級別
去到全online FFXI首週好似得30萬左右 (好似係)

而家DQX全online有50萬都偷笑
我看未必。

シスグノ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-01-12, 11:46 PM   #418
W!LL
Moderator
【大亂鬥MvT】

註冊日期: Sep 2002
Wii U IDlastwill
3DS Friend Code5241 1873 3778
日本朋友online到未?

大乱闘X
WILL 3780-8206-2363
按此看我的3DS Mii
有老任分紙多出可以pm俾我,謝謝
W!LL 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-02-12, 09:39 AM   #419
okabe

轉貼自巴哈

http://forum.gamer.com.tw/C.php?bsn=...A=15004&tnum=1
從昨天晚上就開始更新
一開始的時候是這樣的訊息,上面寫說門是關起來的

然後今天早上大概6點多的時候我看hiroba已經開了,就進去看一下

http://hiroba.dqx.jp/sc/

結果出現的是這個畫面
請點選觀看圖片

如果開了VPN則會出現這樣的畫面
請點選觀看圖片

我想應該不需要多講了吧Q_Q

沒錯,就是鎖IP,他更新沒鎖,但是LOGIN的時候就不行
舊 08-02-12, 11:29 AM   #420
jasoncyber
我要高飛

玩到呀呀!!!!!!!我用日本 ip 上到 稍後會用 hk ip試試現在係 01 serve玩吓先
舊 08-02-12, 11:59 AM   #421
blackcatlam
Crazy Gamer

註冊日期: Oct 2006
引用:
玩到呀呀!!!!!!!我用日本 ip 上到 稍後會用 hk ip試試現在係 01 serve玩吓先
同日機&行機有無關?
blackcatlam 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-02-12, 02:22 PM   #422
シスグノ

註冊日期: Oct 2011
Wii U IDJulian_Lau
引用:
希望有好消息。我都想玩。
シスグノ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-02-12, 03:21 PM   #423
AMONtheBrave

註冊日期: Nov 2004
月費點計呢

舊 08-02-12, 03:31 PM   #424
jasoncyber
我要高飛

引用:
作者: シスグノ 查看文章
希望有好消息。我都想玩。
測試完畢,是會block ip 的,而我是用水機 + vpn 來玩的,有興趣可以 add 我呀 ID:TU111-605
舊 08-02-12, 03:38 PM   #425
s4r4cen0

註冊日期: Jan 2005
Wii U IDs4r4cen0
PSN  IDsp4wn1nhell
XBox Live Gamertags4r4cen0
引用:
測試完畢,是會block ip 的,而我是用水機 + vpn 來玩的,有興趣可以 add 我呀 ID:TU111-605
Which VPN service you are using now? Either Free or paid is fine, does it lag alot when u using VPN connection?
s4r4cen0 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[EVE Online][MMORPG] 有冇人有玩這隻 game? (宇宙版大航海 online + Ultima online 級超自由 gameplay) 佐佐木莊尼 PC電腦遊戲討論版 14 03-16-15 05:25 PM
收 wii ドラゴンクエストX 目覚めし五つの種族 內附的MA CODE 雷刀 買賣專區 3 12-15-12 04:51 PM
NDS:Project: Nintendo DS Online (Nitro Online) : Summary 神祕人1號 手提遊戲機討論版 6 12-09-04 12:03 AM
PS2 online過程一問!!!(front mission online) LEDIV 電視遊戲討論版 15 03-16-04 04:55 PM

現在的時間是 03:47 AM

手機版 | APP版