Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 攻略及心得交流區

主題工具 顯示模式
舊 10-31-13, 09:55 PM   #126
mikumiku888
Senior Gamer

註冊日期: May 2011
設左成粒鍾 VPN 結果都係唔得, SORRY 麥斯 SAN 要你幫我手試
好采係免費試, 未科水姐
mikumiku888 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-31-13, 09:58 PM   #127
FREDDY@o@
God of Gamer

註冊日期: Apr 2003
PSN  IDfreddy_lam
引用:
作者: Dyhalt Rushifar 查看文章
FREDDY你尋日點行架,熱狗有日版479,地底同三樓(?)藍店都有貨458…
尋日無wo (行版封面)
熱狗係邊間? 沙田458入手...

忍者combo chok到手抽筋, 仲要好易甩....

此篇文章於 10-31-13 10:06 PM 被 FREDDY@o@ 編輯。
FREDDY@o@ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-01-13, 12:11 AM   #128
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

註冊日期: May 2004
3DS Friend Code3695 1429 8736
PSN  IDSatoulingJP
XBox Live GamertagSatouLing
今集白面D立回都好少有人寫 都係睇片吸實際
同埋白面今集最實際既係combo選擇同穩定力
當你做到每當身到對面都放對面5k~8k 對面就唔敢壓你架啦

ペルソナ5
2016/09/15 ON SALE
さあ、はじめるとしよう。貴方の心をいただこう!

黑名單︰kennnz LEGOCAPTOR nakakula
隨時更新
鈴蘭 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-01-13, 12:18 AM   #129
mikumiku888

引用:
作者: 鈴蘭 查看文章
今集白面D立回都好少有人寫 都係睇片吸實際
同埋白面今集最實際既係combo選擇同穩定力
當你做到每當身到對面都放對面5k~8k 對面就唔敢壓你架啦
又想再請教鈴蘭大大白面如果對住遠程角或龜角應點打
對住十六夜波昇戰術都埋唔度身, 我已經照維基講不斷打佢 D 波吸珠, 但十六夜有珠仲惡過我...
對住 RACHEL 同 13 又係追唔到唉
舊 11-01-13, 12:21 AM   #130
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

可以龜既你咪又龜 龜夠8行氣先諗點埋身再一發擇死對面
你行氣一路龜一路都加緊,對面龜你佢無氣加...
白面好多隻角色立回都應該囉唔到甜頭架,只係用糞火力去ruin the game.......
所以先更加要練版邊中下段擇到入OD既最大Combo 逼對面爆Brust/無Brust就領死

當然呢個係理想.....實際入到人果時通常得番6~5珠

ペルソナ5

黑名單︰kennnz LEGOCAPTOR nakakula
隨時更新
舊 11-01-13, 12:28 AM   #131
Dyhalt Rushifar
神人ではない!新人だ

註冊日期: Jun 2003
PSN  IDDyhalt
XBox Live GamertagDyhalt
引用:
作者: FREDDY@o@ 查看文章
尋日無wo (行版封面)
熱狗係邊間? 沙田458入手...

忍者combo chok到手抽筋, 仲要好易甩....
HOTLINE,在下連788行限都搵到…

舊 11-01-13, 12:32 AM   #132
mikumiku888

引用:
可以龜既你咪又龜 龜夠8行氣先諗點埋身再一發擇死對面
你行氣一路龜一路都加緊,對面龜你佢無氣加...
白面好多隻角色立回都應該囉唔到甜頭架,只係用糞火力去ruin the game.......
所以先更加要練版邊中下段擇到入OD既最大Combo 逼對面爆Brust/無Brust就領死

當然呢個係理想.....實際入到人果時通常得番6~5珠
多謝晒鈴蘭大大既 answer 先~~
白面真係比我想像中難用好多, 主要係機動力輸蝕晒
雖則有糞火力, 但好多時我未出招已經拜拜
另外仲有一樣野我諗極都唔明, 就係nico睇片見親白面殘刀第一下會通常會 cancel then 下 C
咁咪會曬多一粒珠, 點解要甘做? 係咪估對面會爆 BRUST 或者純粹有搬運效果? 我 r 爆頭都唔明
舊 11-01-13, 12:33 AM   #133
superworm12

註冊日期: Dec 2006
PSN  IDLEO_JUDAS
引用:
作者: mikumiku888 查看文章
又想再請教鈴蘭大大白面如果對住遠程角或龜角應點打
對住十六夜波昇戰術都埋唔度身, 我已經照維基講不斷打佢 D 波吸珠, 但十六夜有珠仲惡過我...
對住 RACHEL 同 13 又係追唔到唉
原來一路同板友打緊,我係之前同你打果隻荔枝

ID: LEO_JUDAS
superworm12 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-01-13, 12:40 AM   #134
mikumiku888

引用:
作者: superworm12 查看文章
原來一路同板友打緊,我係之前同你打果隻荔枝

ID: LEO_JUDAS
你隻荔枝版邊果下 combo 睇到我 O 晒嘴, 駁駁下仲可以 back dash 繼續駁
依招我 training mode 試極都唔得... 手殘
舊 11-01-13, 12:44 AM   #135
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

殘鐵第二hit個修正唔靚
你自己試下殘鐵鬼蹴2C入JC Loop同殘鐵2C入JC Loop就知咩事.......

ペルソナ5

隨時更新
舊 11-01-13, 12:45 AM   #136
mikumiku888

引用:
設左成粒鍾 VPN 結果都係唔得, SORRY 麥斯 SAN 要你幫我手試
好采係免費試, 未科水姐
淨話同你打打下個 VPN 中途斷左
聽日如有時間再問問第二間有沒得試 VPN, 有的試都咁鬼樣, 冇得試果 JAR 一定唔考慮
舊 11-01-13, 12:49 AM   #137
mikumiku888

引用:
殘鐵第二hit個修正唔靚
你自己試下殘鐵鬼蹴2C入JC Loop同殘鐵2C入JC Loop就知咩事.......
非常多謝鈴蘭大大~~~~~~~~~~
真相終於水落石出好開心~~~~~~~~~~~~~
舊 11-01-13, 12:50 AM   #138
superworm12

註冊日期: Dec 2006
PSN  IDLEO_JUDAS
引用:
你隻荔枝版邊果下 combo 睇到我 O 晒嘴, 駁駁下仲可以 back dash 繼續駁
依招我 training mode 試極都唔得... 手殘
我都練左好耐,依+得60%成功
superworm12 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-01-13, 12:55 AM   #139
mikumiku888

引用:
作者: superworm12 查看文章
我都練左好耐,依+得60%成功
實戰中出度好勁既啦
舊 11-01-13, 12:56 AM   #140
FREDDY@o@

忍者6C>JC JD好易甩, 有乜秘訣

舊 11-01-13, 10:41 PM   #141
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

\方陣展開/
由手機版發出
舊 11-02-13, 12:08 AM   #142
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

睇黎版邊6B起手OD套野有角色限
打貓同照美會踢唔中既

ペルソナ5

隨時更新
舊 11-02-13, 12:10 AM   #143
newb
Crazy Gamer

註冊日期: Aug 2006
雖然自己有玩大事件
但對番住人地用大事件都係唔知應該點打
newb 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-02-13, 12:32 AM   #144
王蛇
Insane Gamer

註冊日期: Mar 2003
有沒有人打緊,求拉

id :WS6500

舊 11-02-13, 12:38 AM   #145
FREDDY@o@

大家今晚會打到幾點

舊 11-02-13, 01:05 AM   #146
newb
Crazy Gamer

註冊日期: Aug 2006
引用:
作者: 王蛇 查看文章
有沒有人打緊,求拉

id :WS6500
好lag下…
newb 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-02-13, 01:13 AM   #147
王蛇

引用:
作者: sohippy 查看文章
好lag下…
不知為何變了0格,sor

重開也沒用,大家可以自己打.....

此篇文章於 11-02-13 01:21 AM 被 王蛇 編輯。
王蛇 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-02-13, 01:26 AM   #148
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

會唔會無開port/部PS3自己轉左IP

ペルソナ5

隨時更新
舊 11-02-13, 01:29 AM   #149
FREDDY@o@

開機

舊 11-02-13, 01:33 AM   #150
王蛇

好像可以了......求拉一下(有位的話

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[3DS] 星屑のアマゾネス 武藤遊戲 手提遊戲機討論版 14 11-19-13 04:07 PM
[多機種] 【GGXX】【BlazBlue】【P4U】Arc System 綜合討論區 Level 5 【家庭用BBCP発売!】 鈴蘭 攻略及心得交流區 1065 10-30-13 01:43 AM
[ETC] Xblaze 發表 | Arc System Works david 電視遊戲討論版 2 04-17-13 09:51 AM
[多機種] 【BlazBlue】【P4U】Arc System 綜合討論區 Rebel 4 【P4U好評発売中+BB新作BBCP公佈!】 鈴蘭 攻略及心得交流區 1032 08-31-12 03:55 PM
Arc System 新作 BlazBlue steve 街機遊戲討論版 216 09-19-08 03:06 PM

現在的時間是 12:31 PM

手機版 | APP版