Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
1 2 
<<繼續談情>>>GAF人間有情之感謝文
shiro_b 01:00 PM 02-19-11
話說新年前本人不幸入院四日三夜, 雖然本人非GAF長期會員, 仍得藍莓, 提督, 雷太親自趕到那間遠到冇朋友的醫院探病, 還有老野的慰問, 非常感動. 現身體已大致康復, 希望他們的情能夠感染大家, 做一個對異性有情, 對朋友亦有情的人
綾小路雷太 01:06 PM 02-19-11
作者: shiro_b:
話說新年前本人不幸入院四日三夜, 雖然本人非GAF長期會員, 仍得藍莓, 提督, 雷太親自趕到那間遠到冇朋友的醫院探病, 還有老野的慰問, 非常感動. 現身體已大致康復, 希望他們的情能夠感染大家, 做一個對異性有情, 對朋友亦有情的人
唔駛咁厚禮喎

最初本來係想自己黎探病咋,不過妳開名要指定貴賓,我心諗反正都係,一次過叫哂table of 5 (?)既腳出黎囉,咁岩除左老野要搞新屋野之外個個都得,先至促成今次探病XP
shiro_b 01:10 PM 02-19-11
作者: 綾小路雷太:
唔駛咁厚禮喎

最初本來係想自己黎探病咋,不過妳開名要指定貴賓,我心諗反正都係,一次過叫哂table of 5 (?)既腳出黎囉,咁岩除左老野要搞新屋野之外個個都得,先至促成今次探病XP
你們在我身上插住幾條喉時來探我, 很感動啊!! 藍莓還餵我吃粥.....
這些好事, 值得大家學習
小Tam 07:23 PM 02-19-11
好難得啊~
HI_Ricky 07:31 PM 02-19-11
現在康復了嗎? 祝身體健康....
碧克 08:11 PM 02-19-11
保重身體,沒事就好.
陸奧 貴志 08:24 PM 02-19-11
唔使客氣喎,都要咁o岩得閑先黎到架....

另外倒水時間:

我發現我唔記得收番的士錢......
麥C 08:39 PM 02-19-11
祝以後身體健健康康
下雪邊界 11:49 PM 02-19-11
大致康復了就最好,身體健康其實真是很難能可貴的
綾小路雷太 01:03 AM 02-20-11
你們在我身上插住幾條喉時來探我, 很感動啊!! 藍莓還餵我吃粥.....
我覺得妳老公先要我多多學習就真,佢真係一個好老公-3-
作者: 陸奧 貴志:
你又駛唔駛咁高調呀...o也蕉啦 m9

(正經:下次見請返你食飯補數啦!)
陸奧 貴志 09:39 AM 02-20-11
我覺得妳老公先要我多多學習就真,佢真係一個好老公-3-

你又駛唔駛咁高調呀...o也蕉啦 m9

(正經:下次見請返你食飯補數啦!)
攞出黎笑下JE,o個兩草野我仲未窮到要計.....
>>>>>劉伯<<<<< 04:43 PM 02-20-11
攞出黎笑下JE,o個兩草野我仲未窮到要計.....
佢係要俾你咪收囉
藍莓咖啡 06:30 PM 02-20-11
其實...我沒有餵你吃粥...當時你尚不能盡食
當時我只是替你塗了少許潤唇膏和稍為打理一下頭髮和衣服帶子
[不好笑勿打]你有幸請到我搭的士啦, 都唔知幾多人要請我我唔肯比人請[/不好笑勿打]
綾小路雷太 08:21 PM 02-20-11
作者: 藍莓咖啡:
[不好笑勿打]你有幸請到我搭的士啦, 都唔知幾多人要請我我唔肯比人請[/不好笑勿打]
唔得,我笑左......
>>>>>劉伯<<<<< 08:36 PM 02-20-11
唔得,我笑左......
小心人地愛人打你
陸奧 貴志 08:58 PM 02-20-11
作者: 藍莓咖啡:
其實...我沒有餵你吃粥...當時你尚不能盡食
當時我只是替你塗了少許潤唇膏和稍為打理一下頭髮和衣服帶子

憑你呢句我決定只收雷太錢
二伍 12:48 AM 02-21-11
下次叫埋我
不過最好唔好有下次
綾小路雷太 12:57 AM 02-21-11
作者: >>>>>劉伯<<<<<:
小心人地愛人打你
人家話驚唔好笑呀,我笑佢做乜要打我
憑你呢句我決定只收雷太錢
我請你o也蕉就有份m9
Noyeah 01:39 AM 02-21-11
大家沒事,身體康復,開開心心最好了~
PTX-003C 02:38 AM 02-21-11
你冇野嘛...因乜搞到入廠咁大鑊?
美版之王-天涯浪子 10:02 AM 02-21-11
他們怎麼知你入院的?
kita 10:02 AM 02-21-11
take care 保重
祝早日康復
拉迪-史加羅 11:17 AM 02-21-11
你們真實感情真好
DevilElvis 07:24 PM 03-07-11
唉,早知我都事先張揚下我上week入院做手術啦,搏下有人探都好.............
shiro_b 09:55 PM 03-08-11
作者: 美版之王-天涯浪子:
他們怎麼知你入院的?
因為我和藍莓私下感情非常好:P
平時也和其他兩位男士有保持聯絡

話說我在被車去醫院時還忙著上FB告知各方我入院....所以大家都知道!!
入手術室前後也是手機不離手, 直至手機被家人搶走鎖在櫃桶....
1 2 

返回主題版面