Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 照相館

主題工具 顯示模式
舊 03-26-11, 08:50 PM   #176
antony chan
God of Gamer
大合奏部隊!

註冊日期: Nov 2003
Wii U IDantony34
Nintendo Switch ID2591-1991-9995
3DS Friend Code4038 5946 9782
PSN  IDantony34
抗議!!拍片拍片!!
月暦可扣起米王果份

GGFR
名:Antony ID:49466199
GAF版友『飛燕』的畫作被「G-ZONE」盜用﹗
好Game分享
antony chan 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-26-11, 09:39 PM   #177
嘿哈兒
The One
影相真係博大精深~~

註冊日期: Aug 2002
Wii U ID↑プスドラID
3DS Friend Code105 743 596
引用:
作者: KKH 查看文章
我都話要拍片架啦~ XDDD
強烈要求開多堂啦...

講正經: 哩次活動辨來為左咩野? 米神新兼職?, 興趣?

嘿哈兒 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-28-11, 12:22 AM   #178
凍檸茶
The One
青龍使用者

註冊日期: Dec 2002
Canon 3 支 L 鏡將延期推出

PAD: 229 362 054
凍檸茶 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-28-11, 06:44 PM   #179
apache
Crazy Gamer
奮戰中的蘿莉星人

註冊日期: Dec 2004
引用:
作者: 嘿哈兒 查看文章
強烈要求開多堂啦...

講正經: 哩次活動辨來為左咩野? 米神新兼職?, 興趣?
我又要學野

Album-> https://www.facebook.com/apache.oscar
Xanga-> http://www.xanga.com/oscarapache
apache 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-28-11, 11:38 PM   #180
KTN
Banned 0.95 Century Moderator
~♡

註冊日期: Mar 2002

舊 03-29-11, 01:18 AM   #181
ZERO NEKO

註冊日期: Dec 2001
Nintendo Switch ID3666-9476-8489
PSN  IDzeroneko
XBox Live GamertagZero Neko
引用:
作者: apache 查看文章
我又要學野
X2

敗家尚未成功,開箱仍需努力
ZERO NEKO 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-04-11, 12:09 AM   #182
Seppie
TOMOSUKE最高
中女S

註冊日期: Mar 2006
第一次o係度出post
其實因為玩dc 仔影snapshots 都有時影唔到自己想要既野了
所以~ 想買靚d, 了解一下單反最近有咩入門機好介紹
budget 6k 左右
我想輕巧易用, 最好唔要黑色!

我暫只知有pentax k-r 同canon eos 1100
仲有冇其他choice?

另想問:
想 zoom 同macro 近鏡 方面影得好d, 係唔係要由支鏡頭來決定, 唔係機本身既性能決定呢?

many thx

舊 04-04-11, 09:22 PM   #183
查無此人
Insane Gamer

註冊日期: Feb 2004
引用:
作者: Seppie 查看文章
第一次o係度出post
其實因為玩dc 仔影snapshots 都有時影唔到自己想要既野了
所以~ 想買靚d, 了解一下單反最近有咩入門機好介紹
budget 6k 左右
我想輕巧易用, 最好唔要黑色!

我暫只知有pentax k-r 同canon eos 1100
仲有冇其他choice?
以近期新出既DSLR o黎講,你想玩多色應該只有選擇笨仔

或是有冇考慮過D evil機(如M4/3或NEX)?
引用:
另想問:
想 zoom 同macro 近鏡 方面影得好d, 係唔係要由支鏡頭來決定, 唔係機本身既性能決定呢?

many thx
大至正確

無論如何轉名稱,用新帳號,扮新人
每一個人始終都要對佢係討論版上,所曾經留下的一言一句負責....
查無此人 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-04-11, 10:19 PM   #184
Seppie
TOMOSUKE最高
中女S

今晚玩左kr 真機, 真係頂佢唔順XDDD
即決左gold
成為新手la 各位多多指教

引用:
作者: 查無此人 查看文章
以近期新出既DSLR o黎講,你想玩多色應該只有選擇笨仔

或是有冇考慮過D evil機(如M4/3或NEX)?

大至正確

舊 04-05-11, 01:30 AM   #185
teamkiller

註冊日期: Dec 2003
引用:
即決左gold

真係有錢...行過睇o岩就即決

舊 04-05-11, 01:37 AM   #186
Seppie
TOMOSUKE最高
中女S

引用:
作者: teamkiller 查看文章

真係有錢...行過睇o岩就即決
打鐵要趁熱!! \/

舊 04-05-11, 01:46 AM   #187
凍檸茶
The One
青龍使用者

財爺o個六千

舊 04-05-11, 01:47 AM   #188
Seppie
TOMOSUKE最高
中女S

引用:
作者: 凍檸茶 查看文章
財爺o個六千
yesyesyesyes!!
就算冇果6k, 我tax refund 都有啦

舊 04-05-11, 09:35 AM   #189
Hayami
絢 爛 舞 踏
劫很大

註冊日期: Dec 2001
XBox Live Gamertagk0h4ku
引用:
即決左gold
你要買埋這個

Uploaded with ImageShack.us

//Blog
//Flickr
Hayami 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-05-11, 12:59 PM   #190
NexTony
ヴェイン様~

註冊日期: May 2002
3DS Friend Code5198 2663 6984
XBox Live GamertagJumpTiger
D5100 /\

http://nikon.com/news/2011/0405_d5100_01.htm

F/GO 834697628
NexTony 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-05-11, 03:56 PM   #191
Seppie
TOMOSUKE最高
中女S

引用:
作者: Hayami 查看文章
你要買埋這個

Uploaded with ImageShack.us
你指個扭蛋嗎?? 哈哈我扭到金色ar 之前
其實正正因為扭蛋靚, 再了解真身既功能, 先買真既回家XDDDD

舊 04-05-11, 05:09 PM   #192
antony chan
大合奏部隊!

註冊日期: Nov 2003
Wii U IDantony34
Nintendo Switch ID2591-1991-9995
3DS Friend Code4038 5946 9782
PSN  IDantony34
引用:
你指個扭蛋嗎?? 哈哈我扭到金色ar 之前
其實正正因為扭蛋靚, 再了解真身既功能, 先買真既回家XDDDD
扭蛋一直都唔見有得扭...見親都俾人扭晒

GGFR
名:Antony ID:49466199
GAF版友『飛燕』的畫作被「G-ZONE」盜用﹗
好Game分享
antony chan 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-05-11, 11:09 PM   #193
Seppie
TOMOSUKE最高
中女S

今晚終於踏出第一步!!

引用:
作者: antony chan 查看文章
扭蛋一直都唔見有得扭...見親都俾人扭晒
銀色要唔要? 係就pm me!

此篇文章於 04-06-11 12:12 AM 被 Seppie 編輯。
Seppie 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-05-11, 11:17 PM   #194
凍檸茶
The One
青龍使用者

扭旦真係害人

舊 04-05-11, 11:57 PM   #195
Paptimus
Ultimate Gamer

註冊日期: Aug 2005
PSN  IDpaptimuslun
引用:
作者: JumpTigerX 查看文章
說好了的D800呢

舊 04-06-11, 12:11 AM   #196
Seppie
TOMOSUKE最高
中女S

引用:
扭旦真係害人
~.~ 我有排玩啦, e家真係唔係買扭蛋擺咁簡單ar//////

呢d先係我心目中既輕巧呀!

此篇文章於 04-06-11 12:28 AM 被 Seppie 編輯。
Seppie 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-06-11, 10:21 AM   #197
kita
Crazy Gamer

註冊日期: Jul 2007
引用:
今晚終於踏出第一步!!

銀色要唔要? 係就pm me!
恭喜! 洗唔洗配埋支金鏡....?
kita 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-06-11, 10:30 AM   #198
kita
Crazy Gamer

註冊日期: Jul 2007
引用:
作者: JumpTigerX 查看文章
個扭mon終於不是向下反了... XD
kita 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-06-11, 11:12 AM   #199
凍檸茶
The One
青龍使用者

引用:
作者: kita 查看文章
恭喜! 洗唔洗配埋支金鏡....?
一定要啦

舊 04-06-11, 10:26 PM   #200
Seppie
TOMOSUKE最高
中女S

引用:
一定要啦
呢支幾多銀? 夠唔夠用先

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
我們的病入膏肓泥足深陷病情交流 DC/DSLR 美沙酮中心[發問及吹水區] Vol.5 ビスケット 照相館 1000 01-27-09 02:12 PM
我們的病入膏肓泥足深陷病情交流 DC/DSLR 美沙酮中心[發問及吹水區] Vol.4 亞飛 照相館 1001 11-09-08 10:12 PM
我們的病入膏肓泥足深陷病情交流 DC/DSLR 美沙酮中心[發問及吹水區] Vol.3 加賀KAGA 照相館 1006 08-22-08 01:12 AM
我們的 DC/DSLR 美沙酮中心[發問區] Vol.4 KTN 照相館 1001 05-12-08 11:05 PM
我們的 DC/DSLR 新手美沙酮中心[發問區] Vol.3 riceking 照相館 1006 12-07-06 08:20 AM

現在的時間是 06:10 PM

手機版 | APP版