Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 照相館

主題工具 顯示模式
舊 01-30-11, 09:05 PM   #76
seetold
Eternal Flame™
真貧窮堅冇錢....

註冊日期: Sep 2002
XBox Live Gamertagseetold
引用:
作者: 加賀KAGA 查看文章
見到屎單你街好多, 最大77mm
其實今日見到果塊係ZETA,唔係ZETA EX

舊 01-31-11, 12:33 PM   #77
ビスケット
Moderator
にゅうタイプ

註冊日期: Sep 2004
引用:
作者: seetold 查看文章
唔係EX都賣$788?
ビスケット 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-31-11, 12:49 PM   #78
riceking
District God of the Solar System
一人前のダメ人間

註冊日期: Aug 2003
引用:
作者: seetold 查看文章
即刻放下心頭大石

Rice

舊 01-31-11, 08:14 PM   #79
KKH
Anti-audiophile
你聽到了空氣的聲音嗎

註冊日期: Dec 2001
點解你地睇親啲CPL都咁貴? 好羨慕...
KKH 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-01-11, 10:29 AM   #80
Boris
Senior Gamer
劍與魔法

註冊日期: Aug 2004
小弟又有問題 OTL
預算8k~9k左右幫人買機
(主要影室內function,可能要高iso好少少)
如果仲搵到50D連18 135係唔係比550d好?
小弟唔熟nikon機

上次問過支B005,暫時開2.8~8影都未有err01問題
只好等再出問題先去整...
Boris 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-01-11, 11:17 AM   #81
Hayami
絢 爛 舞 踏
劫很大

註冊日期: Dec 2001
XBox Live Gamertagk0h4ku
引用:
作者: KKH 查看文章
B+W / nikon都係呢個價位啦(Zeta non-e

//Blog
//Flickr
Hayami 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-01-11, 12:24 PM   #82
riceking
District God of the Solar System
一人前のダメ人間

引用:
作者: Hayami 查看文章
B+W / nikon都係呢個價位啦(Zeta non-e
首領才不會用此等下價貨色

Rice

舊 02-01-11, 03:02 PM   #83
加賀KAGA
Ultimate Gamer
有冇人可以教我影相?

註冊日期: Sep 2005
PSN  IDkaga0401
引用:
作者: KKH 查看文章
有錢真好

舊 02-01-11, 03:03 PM   #84
加賀KAGA
有冇人可以教我影相?

引用:
作者: riceking 查看文章
首領才不會用此等下價貨色

Rice
我正是用呢D下價野

舊 02-01-11, 05:48 PM   #85
Strider
God of Gamer
初段

註冊日期: Feb 2003
PSN  IDAStrider
XBox Live GamertagStriderAdrian
你地個個都有cpl..我冇...

舊 02-01-11, 06:21 PM   #86
加賀KAGA
有冇人可以教我影相?

引用:
作者: Strider 查看文章
你地個個都有cpl..我冇...
咁你幾時去買呀...陪你去啦

舊 02-01-11, 07:36 PM   #87
riceking
一人前のダメ人間

引用:
我正是用呢D下價野
相對你啲鏡又真係幾下價

Rice

舊 02-01-11, 08:43 PM   #88
加賀KAGA
有冇人可以教我影相?

引用:
作者: riceking 查看文章
相對你啲鏡又真係幾下價

Rice
我d鏡好下價, 你誤會左啦

舊 02-02-11, 09:29 AM   #89
Strider
God of Gamer
初段

註冊日期: Feb 2003
PSN  IDAStrider
XBox Live GamertagStriderAdrian
引用:
咁你幾時去買呀...陪你去啦
油王兄你o個d網上訂購物...我玩不起...
唉當年880入左塊77mm nikon cpl, 去完旅行一排冇用放左$800
而家買返要1k+

舊 02-06-11, 10:00 AM   #90
riceking
一人前のダメ人間

我, 無地自容.....
上傳的圖像
檔案類型: jpg P1010966.jpg (97.8 KB, 161 次查看)

舊 02-06-11, 10:01 AM   #91
riceking
一人前のダメ人間

某人的主要收入來源: (首領: 是用過的)
上傳的圖像
檔案類型: jpg P1010967.jpg (56.3 KB, 162 次查看)

舊 02-06-11, 01:47 PM   #92
加賀KAGA
有冇人可以教我影相?

我想學影相呀

舊 02-09-11, 09:37 PM   #93
anyone
The One
↘嫁

註冊日期: Jan 2005
PSN  IDRitsuZui
點解nikon d 35mm定焦會無晒貨咁恐怖ge

anyone 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-09-11, 10:42 PM   #94
加賀KAGA
有冇人可以教我影相?

引用:
作者: anyone 查看文章
點解nikon d 35mm定焦會無晒貨咁恐怖ge
35/1.8 DX?
你去邊度搵呀?我成日都見到有喎....新又好二手又好
新的話百記又見過, 我在上水行過都見到, 二手更加唔
使講, 1.4K都有找, 大量

如果你講的是35/1.4N
我自己都想搵呀=="

舊 02-09-11, 10:52 PM   #95
anyone
The One
↘嫁

引用:
35/1.8 DX?
你去邊度搵呀?我成日都見到有喎....新又好二手又好
新的話百記又見過, 我在上水行過都見到, 二手更加唔
使講, 1.4K都有找, 大量

如果你講的是35/1.4N
我自己都想搵呀=="
係35/1.8
星際全部,鄰近百記,X成等等都話無貨

第一塊玻璃唔太想買2手

舊 02-09-11, 11:07 PM   #96
加賀KAGA
有冇人可以教我影相?

引用:
係35/1.8
星際全部,鄰近百記,X成等等都話無貨

第一塊玻璃唔太想買2手
旺電有冇睇過呀?

舊 02-09-11, 11:20 PM   #97
anyone
The One
↘嫁

引用:
旺電有冇睇過呀?
無行果邊

舊 02-09-11, 11:41 PM   #98
加賀KAGA
有冇人可以教我影相?

引用:
無行果邊
旺電1,2樓都有賣呢d野架, 舊年陪朋友一支
1.5k有找

舊 02-10-11, 05:36 PM   #99
JAM
Game Master

註冊日期: Jul 2002
3DS Friend Code1332 9040 1961
新手想買部DC玩下
本身就睇中Canon s95
主要想部機有好既防手震同埋長既持航力
各位師兄仲有冇推薦??
JAM 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-10-11, 10:14 PM   #100
加賀KAGA
有冇人可以教我影相?

有排等

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
我們的病入膏肓泥足深陷病情交流 DC/DSLR 美沙酮中心[發問及吹水區] Vol.5 ビスケット 照相館 1000 01-27-09 02:12 PM
我們的病入膏肓泥足深陷病情交流 DC/DSLR 美沙酮中心[發問及吹水區] Vol.4 亞飛 照相館 1001 11-09-08 10:12 PM
我們的病入膏肓泥足深陷病情交流 DC/DSLR 美沙酮中心[發問及吹水區] Vol.3 加賀KAGA 照相館 1006 08-22-08 01:12 AM
我們的 DC/DSLR 美沙酮中心[發問區] Vol.4 KTN 照相館 1001 05-12-08 11:05 PM
我們的 DC/DSLR 新手美沙酮中心[發問區] Vol.3 riceking 照相館 1006 12-07-06 08:20 AM

現在的時間是 03:47 PM

手機版 | APP版