Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 照相館

主題工具 顯示模式
舊 09-14-13, 12:39 PM   #726
mikemike
The One
風見みずほ萬歲!!

註冊日期: Mar 2004
燈光要點set才有咁效果

我乃賤格人人知 中意加腳和鞭屍
我好淆底............世上最可怕的就是無聊人和白痴仔

我は無敵なり、我が屈技にかなうものなし、我が一撃は無敵なり
mikemike 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-14-13, 02:23 PM   #727
KTN
Banned 0.95 Century Moderator
~♡

註冊日期: Mar 2002
雖然有啲link死左,不過基本上入面啲公仔相都係咁玩,參考圖反而可以望下最後幾頁啲相
http://www.gaforum.org/showthread.php?t=106437

舊 09-14-13, 11:31 PM   #728
mikemike
The One
風見みずほ萬歲!!

註冊日期: Mar 2004
引用:
作者: KTN 查看文章
雖然有啲link死左,不過基本上入面啲公仔相都係咁玩,參考圖反而可以望下最後幾頁啲相
http://www.gaforum.org/showthread.php?t=106437
我有兩支各4個燈泡的燈箱和黑布
就係set極都set唔到相中的燈光較果
追完你條link都領略唔到

我乃賤格人人知 中意加腳和鞭屍
我好淆底............世上最可怕的就是無聊人和白痴仔

我は無敵なり、我が屈技にかなうものなし、我が一撃は無敵なり
mikemike 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
我們的病入膏肓泥足深陷病情交流 DC/DSLR 美沙酮中心[發問及吹水區] Vol.5 ビスケット 照相館 1000 01-27-09 02:12 PM
我們的病入膏肓泥足深陷病情交流 DC/DSLR 美沙酮中心[發問及吹水區] Vol.4 亞飛 照相館 1001 11-09-08 10:12 PM
我們的病入膏肓泥足深陷病情交流 DC/DSLR 美沙酮中心[發問及吹水區] Vol.3 加賀KAGA 照相館 1006 08-22-08 01:12 AM
我們的 DC/DSLR 美沙酮中心[發問區] Vol.4 KTN 照相館 1001 05-12-08 11:05 PM
我們的 DC/DSLR 新手美沙酮中心[發問區] Vol.3 riceking 照相館 1006 12-07-06 08:20 AM

現在的時間是 04:04 PM

手機版 | APP版