Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 照相館

主題工具 顯示模式
舊 12-27-10, 08:29 PM   #51
hpsimon
Insane Gamer

註冊日期: Mar 2005
PSN  IDsiucat
俾人徵用左部s90,所以好想入過部隨身機,但又對GF2既TOUCH MON好不爽,如果依家先入GF1會唔會太遲?

回憶之所

玻璃開發計劃中止
hpsimon 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-27-10, 08:39 PM   #52
seetold
Eternal Flame™
真貧窮堅冇錢....

註冊日期: Sep 2002
XBox Live Gamertagseetold
引用:
作者: riceking 查看文章
玻璃館茶局俾班死芒亨廚入侵.....
如果知道今日茶局有亨廚打我一定出
眼紅中

舊 12-28-10, 09:14 AM   #53
ruri0926
Insane Gamer
攝影菜鳥

註冊日期: Mar 2007
本來話派片, 派派下走左去開quest : )

舊 12-28-10, 01:47 PM   #54
嘿哈兒
The One
影相真係博大精深~~

註冊日期: Aug 2002
Wii U ID↑プスドラID
3DS Friend Code105 743 596
引用:
作者: 加賀KAGA 查看文章
話說今日小弟正如常努力執紙皮搵食,
無端端有幾個衰神打黎話佢地餐飯點好點好,
搞到我當堂冇晒心機做野....下次打電話黎前,
唔該停一停, 想一想先, 考慮下人地感受先
你仲好意思講,食食下無啦啦同腐O係度love love....
話說睇柔蕉好似幾好玩咁,有無sample 相send來睇下?

嘿哈兒 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-28-10, 01:58 PM   #55
IamO
God of Gamer
無聊人一號

註冊日期: Aug 2003
左邊三個芒亨,右邊三個芒亨
中間的茶客很悶呢

舊 12-28-10, 04:49 PM   #56
KKH
Anti-audiophile
你聽到了空氣的聲音嗎

註冊日期: Dec 2001
http://www.books.com.tw/exep/prod/bo...tem=0010488872
http://www.amazon.co.jp/iPhonegraphe...d_bxgy_b_img_a

OMG!
KKH 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-01-11, 02:19 PM   #57
Strider
初段

註冊日期: Feb 2003
PSN  IDAStrider
XBox Live GamertagStriderAdrian
新年快樂! 嚟緊一年希望大家繼續敗家, 影相, 吹水, 開開心心~請啊!

舊 01-13-11, 09:46 PM   #58
真.朱皮
Game Master
DiGi 記者

註冊日期: May 2005
XBox Live GamertagFelix cpe
X100今日有部SAMPLE黎左一陣...真係超吸引..

舊 01-14-11, 10:39 PM   #59
KKH
Anti-audiophile
你聽到了空氣的聲音嗎

http://archive.constantcontact.com/f...095668821.html

油王上呀!
KKH 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-14-11, 11:50 PM   #60
加賀KAGA
Ultimate Gamer
有冇人可以教我影相?

註冊日期: Sep 2005
PSN  IDkaga0401
引用:
作者: KKH 查看文章
我都話呢排執紙皮過日子囉....

舊 01-18-11, 09:27 AM   #61
bbon
Senior Gamer
SAD..

註冊日期: Jul 2008
我想請教下,我有個永諾飛燈同一支580
如果我買epl1 or 2插上去
可唔可以用得返m mode飛燈?
bbon 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-19-11, 01:55 PM   #62
ZERO NEKO

Nintendo Switch ID3666-9476-8489
PSN  IDzeroneko
XBox Live GamertagZero Neko
引用:
作者: bbon 查看文章
我想請教下,我有個永諾飛燈同一支580
如果我買epl1 or 2插上去
可唔可以用得返m mode飛燈?
可以

敗家尚未成功,開箱仍需努力
ZERO NEKO 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-22-11, 07:27 PM   #63
Hayami
絢 爛 舞 踏
劫很大

XBox Live Gamertagk0h4ku

Uploaded with ImageShack.us
這張不是敗家圖

//Blog
//Flickr
Hayami 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-23-11, 10:50 PM   #64
ビスケット
Moderator
にゅうタイプ

註冊日期: Sep 2004
連這東西都商品化了

http://www.velbon.com/jp/catalog/digital/steadepod.html
ビスケット 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-26-11, 11:13 AM   #65
Boris
劍與魔法

註冊日期: Aug 2004
我想問下如果支B005成日係對對下焦或者半按快門之後出err 01係唔係支鏡有問題?

新買左1個幾月就咁攪sosad
Boris 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-26-11, 11:45 AM   #66
riceking
District God of the Solar System
一人前のダメ人間

註冊日期: Aug 2003
引用:
作者: Boris 查看文章
我想問下如果支B005成日係對對下焦或者半按快門之後出err 01係唔係支鏡有問題?

新買左1個幾月就咁攪sosad
光圈收唔到, 你試下全開光圈再影睇睇有冇問題?

Rice

舊 01-26-11, 12:20 PM   #67
Boris
劍與魔法

註冊日期: Aug 2004
引用:
作者: riceking 查看文章
光圈收唔到, 你試下全開光圈再影睇睇有冇問題?

Rice
一陣番到去試試先
上次影緊重要野連拍時係咁err01嚇死我
(個時多數係連拍緊時影完第一張就err01)
Boris 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-26-11, 02:23 PM   #68
ビスケット
Moderator
にゅうタイプ

我有個朋友仔又係買咗B005成日出零光圈a
舊 01-30-11, 04:00 PM   #69
seetold
真貧窮堅冇錢....

令人失望的788

舊 01-30-11, 07:57 PM   #70
魔璃
The One
ちょうじげんアイドル

註冊日期: Jun 2002
PSN  IDRuriHoshino
引用:
作者: seetold 查看文章
令人失望的788
系囉系囉

\ /
/ \
\(^ω^)/
魔璃 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-30-11, 08:00 PM   #71
ビスケット
Moderator
にゅうタイプ

What up?a
舊 01-30-11, 08:03 PM   #72
魔璃
The One
ちょうじげんアイドル

註冊日期: Jun 2002
PSN  IDRuriHoshino
http://dc.watch.impress.co.jp/docs/r...9.html?ref=rss

呢個囉
某神系街頭見倒有貨之後行到街尾都系咁提住

\ /
/ \
\(^ω^)/
魔璃 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-30-11, 08:20 PM   #73
KTN
Banned 0.95 Century Moderator
~♡

註冊日期: Mar 2002
又來Transend Card不夾我個Transend Card Reader事件

以前張4G CF,不夾...算..用返張8GEX IV囉

今日張8G MSD,不夾...但我明明有張係電話用緊無事...怎知又不夾...

次次都係自己不夾自己出品,你好野....Transend,我輸曬

等我仲想賴我部機壞定張卡壞,PC/MBP/NB都試過用另一個Reader都無事...

看來...我又要買多過個CardReader

此篇文章於 01-30-11 08:22 PM 被 KTN 編輯。
KTN 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-30-11, 08:30 PM   #74
seetold
真貧窮堅冇錢....

引用:
作者: 魔璃 查看文章
http://dc.watch.impress.co.jp/docs/r...9.html?ref=rss

呢個囉
某神系街頭見倒有貨之後行到街尾都系咁提住
http://www.kenko-tokina.co.jp/imagin...607033524.html

舊 01-30-11, 08:59 PM   #75
加賀KAGA
Ultimate Gamer
有冇人可以教我影相?

註冊日期: Sep 2005
PSN  IDkaga0401
見到屎單你街好多, 最大77mm

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
我們的病入膏肓泥足深陷病情交流 DC/DSLR 美沙酮中心[發問及吹水區] Vol.5 ビスケット 照相館 1000 01-27-09 02:12 PM
我們的病入膏肓泥足深陷病情交流 DC/DSLR 美沙酮中心[發問及吹水區] Vol.4 亞飛 照相館 1001 11-09-08 10:12 PM
我們的病入膏肓泥足深陷病情交流 DC/DSLR 美沙酮中心[發問及吹水區] Vol.3 加賀KAGA 照相館 1006 08-22-08 01:12 AM
我們的 DC/DSLR 美沙酮中心[發問區] Vol.4 KTN 照相館 1001 05-12-08 11:05 PM
我們的 DC/DSLR 新手美沙酮中心[發問區] Vol.3 riceking 照相館 1006 12-07-06 08:20 AM

現在的時間是 06:48 PM

手機版 | APP版