Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 街機遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 03-20-14, 04:31 PM   #551
yamanezumi
Junior Member

註冊日期: Jan 2014
PSN  IDyamanezumi2014
只不過係set返原廠設定都咁難
yamanezumi 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-20-14, 04:32 PM   #552
CardGameDan
Ultimate Gamer
蔬菜汁好味w

註冊日期: Jul 2006
引用:
作者: kowloon 查看文章
無了=_= 都係150秒 DMG3. 我放棄
講完都唔明
上頭唔打機,又點會明客人想要乜啫

都係用行動表示不滿啦

World of Tanks US:ID=CardGameDan、Clan=503rd Joint Fighter Wing Typhoon Witches<---現在主力
CardGameDan 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-20-14, 04:33 PM   #553
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

註冊日期: Sep 2004
3DS Friend Code4897 6540 2372
PSN  IDKYOK12JP
引用:
作者: kimtch 查看文章
你不如同佢講
而家D好多玩家都知個SETTING就唔會入架啦
Setting其實唔俾爆出來⋯⋯⋯

Fate/GO ID 335,820,884
GN00508771 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-20-14, 04:34 PM   #554
anyone
The One
↘嫁

註冊日期: Jan 2005
PSN  IDRitsuZui
引用:
作者: GN00508771 查看文章
玩多幾鋪都知啦呢d野

anyone 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-20-14, 04:35 PM   #555
yamanezumi

引用:
網絡發達,紙包唔住火
舊 03-20-14, 04:35 PM   #556
kimtch
God of Gamer

註冊日期: Mar 2008
PSN  IDkimtch
引用:
你就當冇人講
我入一兩鋪睇WIKI 傷害都知啦.
一槍70變90
kimtch 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-20-14, 04:36 PM   #557
CardGameDan
Ultimate Gamer
蔬菜汁好味w

註冊日期: Jul 2006
引用:
公開的秘密

World of Tanks US:ID=CardGameDan、Clan=503rd Joint Fighter Wing Typhoon Witches<---現在主力
CardGameDan 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-20-14, 04:36 PM   #558
anyone
The One
↘嫁

以前初代無印(定頭幾代)網上都已經有邊間咩damage睇
更何況依家

舊 03-20-14, 04:37 PM   #559
WAIMEMO
Senior Gamer

註冊日期: Apr 2005
PSN  IDkaede0708
其實DMG幾係GSD真係無點理...
一到GVG真係打到眼都突
WAIMEMO 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-20-14, 04:37 PM   #560
Thaws

註冊日期: Oct 2003
PSN  IDThaws
XBox Live Gamertagthaws
引用:
摸一鋪就知o既野爆唔爆係無分別
你同偷雞摸狗昆到一轉$ o個d手法有咩唔同?

段估唔係o個8蚊就夠回本ar?
由手機版發出
Thaws 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-20-14, 04:37 PM   #561
yamanezumi

引用:
你就當冇人講
我入一兩鋪睇WIKI 傷害都知啦.
一槍70變90
一set格明明2xx變3xx
當玩家係羊牯
舊 03-20-14, 04:39 PM   #562
GUSTAV
The One
poor

XBox Live Gamertag邊有錢 傻的嗎
引用:
作者: yamanezumi 查看文章
一set格明明2xx變3xx
當玩家係羊牯
依家個時代打3XX好少野姐

それが王者の戦いというものだ
GUSTAV 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-20-14, 04:40 PM   #563
yamanezumi

無人想比錢玩一隻設定唔平衡既game
仲要今時今日咁多選擇
舊 03-20-14, 04:40 PM   #564
kimtch

期待ZETA NN前覺打450

我比10蚊打幾廿鋪神王都唔會考慮打1鋪(o:達
舊 03-20-14, 04:41 PM   #565
anyone
The One
↘嫁

定係因為依家每鋪抽俑咁計
佢地想每個人昆一轉就夠a?

舊 03-20-14, 04:42 PM   #566
魔靈娘
Game Master
葵千尋

註冊日期: Dec 2010
Wii U IDilovecardcaptor
觀廣:
2條友屈機
成班人後面睇打電腦

固定team的惡果

暴雪英霸: 魔靈娘#3534

爆裂吧! 肝臟!!
魔靈娘 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-20-14, 04:46 PM   #567
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

冷靜d啦 樓上咁多位

雖然我其實都好火

Fate/GO ID 335,820,884
GN00508771 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-20-14, 04:46 PM   #568
GUSTAV
The One
poor

引用:
期待ZETA NN前覺打450

我比10蚊打幾廿鋪神王都唔會考慮打1鋪(o:達
我覺得今集400有修正 頭先打套380COMBO 去到DAM3 都係扣402

舊 03-20-14, 04:47 PM   #569
GUSTAV
The One
poor

引用:
作者: yamanezumi 查看文章
無人想比錢玩一隻設定唔平衡既game
仲要今時今日咁多選擇
咁其實真係冇選擇SOSAD

舊 03-20-14, 04:48 PM   #570
yamanezumi

引用:
冷靜d啦 樓上咁多位

雖然我其實都好火
等左幾年終於有街機高達點知又係咁
最終趕客無人打d老細又賴隻game廢,下集又唔入
惡性循環
舊 03-20-14, 04:49 PM   #571
kev00269270
Game Master

註冊日期: Apr 2004
放工去新之望一望
反正應該唔會打...

IC卡有得賣未?幾錢張?
kev00269270 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-20-14, 04:50 PM   #572
kimtch

引用:
作者: GUSTAV 查看文章
我覺得今集400有修正 頭先打套380COMBO 去到DAM3 都係扣402
太可惜

但zeta有冇d 易又大力既放生技.. god都係850炸嘛
舊 03-20-14, 04:50 PM   #573
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

引用:
作者: kev00269270 查看文章
放工去新之望一望
反正應該唔會打...