Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 照相館

主題工具 顯示模式
舊 09-02-12, 03:49 AM   #1
ZlWS
God of Gamer
┌( ಥДಥ)╝?!

註冊日期: Aug 2005
Nintendo Switch ID4486 0587 6008
DP1/2 Merrill

終於有售價和發售日期
4,600 MP DP1 9 月在美國上市,售價為 US$999,約 HK$7,750 和 NT$29,840。

另外有冇大大入左DP2TEST下

D.有期望可會失望,但係冇期望就一定冇望。
E.和諧唔係一百個人講同一說話,和諧係一百個人有一百句唔同嘅說話之餘,而又互相尊重。
F.千萬別跟豬打架,這只會讓你變髒,卻讓豬樂在其中。

此篇文章於 09-02-12 03:51 AM 被 ZlWS 編輯。
ZlWS 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-03-12, 04:16 PM   #2
某F
我的歌聲裡

註冊日期: Jun 2002
7K比想像中平。。。低光AF速度唔知追唔追到5年前D DC

舊 09-04-12, 12:11 AM   #3
真.朱皮
Game Master
DiGi 記者

註冊日期: May 2005
XBox Live GamertagFelix cpe
引用:
作者: B|WINS 查看文章
終於有售價和發售日期
4,600 MP DP1 9 月在美國上市,售價為 US$999,約 HK$7,750 和 NT$29,840。

另外有冇大大入左DP2TEST下
想TEST D咩
已在手上

舊 09-04-12, 02:55 AM   #4
ZlWS
┌( ಥДಥ)╝?!

Nintendo Switch ID4486 0587 6008
引用:
作者: 真.朱皮 查看文章
想TEST D咩
已在手上
Both?

E.和諧唔係一百個人講同一說話,和諧係一百個人有一百句唔同嘅說話之餘,而又互相尊重。
舊 09-04-12, 06:16 PM   #5
真.朱皮
Game Master
DiGi 記者

註冊日期: May 2005
XBox Live GamertagFelix cpe
引用:
作者: B|WINS 查看文章
Both?
ONLY2
有咩要試真係要快講 就還

BTW ISO400可用 XDD 非常糟糕
JPG很糟但可以接受
用CLASS 4卡 =自己玩自己
日光 無得輸
暗位對焦 算吧啦

此篇文章於 09-04-12 06:19 PM 被 真.朱皮 編輯。
真.朱皮 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-05-12, 03:33 PM   #6
ZlWS
┌( ಥДಥ)╝?!

引用:
ONLY2

JPG很糟但可以接受
日光 無得輸
暗位對焦 算吧啦
有冇original img聞下:P

CLASS 4卡? 內附玩人?

舊 09-06-12, 03:20 PM   #7
某F
我的歌聲裡

引用:
ONLY2

JPG很糟但可以接受
日光 無得輸
暗位對焦 算吧啦
ISO400可用已經一大邁進,唔知我有無理解錯
手動對焦順唔順手?

PS:
POST幾張ISO400既低光上黎,THC~

此篇文章於 09-06-12 03:22 PM 被 某F 編輯。
某F 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-07-12, 02:37 PM   #8
ZERO NEKO

註冊日期: Dec 2001
Nintendo Switch ID3666-9476-8489
PSN  IDzeroneko
XBox Live GamertagZero Neko
這部機很頹, 買左會後侮

敗家尚未成功,開箱仍需努力
ZERO NEKO 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-07-12, 04:09 PM   #9
某F
我的歌聲裡

引用:
作者: ZERO NEKO 查看文章
無敵日光機唔係浪得虛名(?)

舊 09-07-12, 04:32 PM   #10
ZERO NEKO

Nintendo Switch ID3666-9476-8489
引用:
作者: 某F 查看文章
無敵日光機唔係浪得虛名(?)
虛榮野 我地要務實d

舊 09-13-12, 10:15 PM   #11
ZERO NEKO

http://www.sigma-photo.co.jp/new/new_topic.php?id=429

舊 09-13-12, 11:39 PM   #12
加賀KAGA
Ultimate Gamer
有冇人可以教我影相?

註冊日期: Sep 2005
PSN  IDkaga0401
引用:
我連想後悔的機會都無

舊 09-13-12, 11:40 PM   #13
加賀KAGA
Ultimate Gamer
有冇人可以教我影相?

註冊日期: Sep 2005
PSN  IDkaga0401
引用:
虛榮野 我地要務實d
知你夠務實啦

舊 03-13-13, 03:06 PM   #14
ZlWS
┌( ಥДಥ)╝?!

http://www.dcfever.com/cameras/readreview.php?id=7959

儲齊一套未

舊 03-13-13, 09:43 PM   #15
伍等(少)提督
肥蟹@升天

註冊日期: Jan 2002
慶祝最新適馬DP3 Merrill上市之特別現金回贈計劃
我有 DP1x 想買多部 DP2M , 有冇大大有興趣要 DP2M 個 offer

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[新聞] Sigma announces DP1 to be available spring 2008 ZERO NEKO 照相館 103 09-02-08 08:44 PM
[器材] Sigma DP1 update KKH 照相館 3 12-10-07 07:57 PM
[GEAR] SIGMA DP1 & SD14 ZERO NEKO 照相館 70 03-23-07 07:42 PM

現在的時間是 02:08 AM

手機版 | APP版