Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 影音館

關閉主題

主題工具 顯示模式
舊 09-20-06, 01:02 PM   #251
Tdot
Game Master
(っ-_-)っT.™

註冊日期: Aug 2004
Nintendo Switch IDSW3674-4571-8996
3DS Friend Code0259 0316 2233
PSN  IDt__________chk
引用:
作者: newgundamrx78
不好煩la,買UE 10pro la!
好毒下
一下就到top

舊 09-24-06, 12:53 AM   #252
Chris皇
God of Gamer

註冊日期: Oct 2003
PSN  IDPanzerRaptor
XBox Live GamertagRaptorReaper
Panasonic的 RP-HNJ 50 配ipod nano好不好?

以180-200元左右的貨式來說....
Chris皇 目前離線  
舊 09-24-06, 12:00 PM   #253
X&Y
Game Master

註冊日期: Jul 2005
Nintendo Switch ID5965-4236-9786
PSN  IDakitoxy
XBox Live GamertagXanYZ
引用:
作者: Chris皇
Panasonic的 RP-HNJ 50 配ipod nano好不好?

以180-200元左右的貨式來說....
這個, 不是賣$130嗎
友人說OVC T10好o的...

另外, 我想問下IPOD 5.5G 跟UM1好定super fi.3好?
哪個低音會少一點?
X&Y 目前離線  
舊 09-24-06, 10:13 PM   #254
~雪風~
Senior Gamer

註冊日期: May 2004
XBox Live Gamertagcyruslee159
引用:
作者: X&Y
這個, 不是賣$130嗎
友人說OVC T10好o的...

另外, 我想問下IPOD 5.5G 跟UM1好定super fi.3好?
哪個低音會少一點?
SF3會少d,邊個好就要自已聽過先知
~雪風~ 目前離線  
舊 09-24-06, 10:38 PM   #255
Chris皇

PSN  IDPanzerRaptor
XBox Live GamertagRaptorReaper
thx all

結果買左HJN-50

感覺不錯
Chris皇 目前離線  
舊 09-25-06, 01:15 PM   #256
歌絲˙暮斯
The One
一擊格神

註冊日期: Feb 2003
PSN  IDKENZHAYA
德發 AV2000 開返未 ? 新鋪係邊 ?
歌絲˙暮斯 目前離線  
舊 10-03-06, 09:49 PM   #257
一小英口

註冊日期: Mar 2005
Wii U IDwilkins930
PSN  IDwilkins930_hk
我個headphone (二百蚊貨色) 7月買... 一直都係聽果十幾首歌 + 玩下PSP用

呢排覺得有爆音(唔知係咪咁叫, 總知就有D沙沙聲) 既情況出現

係唔係正常現象??? (聽同一首歌, 同之前個feel完全唔同orz

一小英口 目前離線  
舊 10-04-06, 12:56 AM   #258
メソウサ
The One

3DS Friend Code5069 4259 0235
引用:
作者: 紫亞
我個headphone (二百蚊貨色) 7月買... 一直都係聽果十幾首歌 + 玩下PSP用

呢排覺得有爆音(唔知係咪咁叫, 總知就有D沙沙聲) 既情況出現

係唔係正常現象??? (聽同一首歌, 同之前個feel完全唔同orz
內傷?

舊 10-04-06, 07:17 AM   #259
一小英口

引用:
作者: 小メソウサ
內傷?
唔知
總知覺得好梗耳

一小英口 目前離線  
舊 10-04-06, 02:23 PM   #260
某F
我的歌聲裡

註冊日期: Jun 2002
而家買隻e4c大概要幾$

舊 10-13-06, 09:36 PM   #261
DC 97
The One

註冊日期: Jun 2003
Nintendo Switch ID3334-6659-7010
PSN  IDDC97
$200買邊隻耳筒好?
岩岩隻慢步者壞左一邊
ovc好吾好??
買t10定t11好?

此篇文章於 10-14-06 07:34 AM 被 DC 97 編輯。
DC 97 目前離線  
舊 10-23-06, 11:46 AM   #262
零式
Ultimate Gamer
Banned

註冊日期: Jan 2003
想問下呢隻野

http://www.audio-technica.co.jp/prod...ath-em700.html

點解咁貴?除左型仔之外

舊 10-24-06, 05:21 PM   #263
bingtung2002
Junior Member

註冊日期: Oct 2006
wink

引用:
作者: 歌絲˙暮斯
德發 AV2000 開返未 ? 新鋪係邊 ?
德發 AV2000 開返lu.... 我跟住佢地張banner搵, 原來搬了到花園街花園大廈905室, 即以前華仁會樓上.
我都有上過去.

此篇文章於 10-24-06 05:28 PM 被 bingtung2002 編輯。
bingtung2002 目前離線  
舊 10-25-06, 08:28 PM   #264
keymind

註冊日期: Sep 2005
大家做運動時會用咩耳筒?
http://www.sennheiser.co.uk/uk/icm.n...portable_sport
sennheiser sport系列好唔好用?
keymind 目前離線  
舊 10-26-06, 09:16 AM   #265
Second
2nd

註冊日期: Apr 2006
我副sony hpm-70入耳式耳筒唔見0左一個耳套
請問一般手機 or影音店有無得配番?
幾$度?

舊 10-26-06, 10:53 PM   #266
真.朱皮
Game Master
DiGi 記者

註冊日期: May 2005
XBox Live GamertagFelix cpe
想xbox360去一般耳筒要加d咩附件??
因為我想在晚上打機又嘈不到人
所以諗住用耳筒
但我套2.1無3.5mm插
所以想問下xbox360去一般耳筒要加d咩附件??

舊 10-27-06, 11:56 AM   #267
一一
sureone

註冊日期: Mar 2002
PSN  IDsureone
XBox Live Gamertagsureone
深圳邊頭有earphone同埋藍牙賣?? (慢步者深圳應該有得賣,right?)
聽日返深圳,所以想去睇下
一一 目前離線  
舊 10-27-06, 01:28 PM   #268
DevilElvis
The One
還我香港!!

註冊日期: Aug 2002
3DS Friend Code5386 8293 2357
PSN  IDDevilElvis
想問下如果用um1 配 ipod video (only 聽mp3)會唔會夠過頭,用e2c會唔會好D?
Thx a lot!!!

所謂的自由,就是被別人討厭。有人討厭你,正是你行使自由、依照自己的生活方針過日子的標記。為什麼人一直無法改變?為什麼我們總是活在別人的期待之下?為什麼無法真實感受到幸福?或許是因為,我們缺少了被別人討厭的勇氣.....
DevilElvis 目前離線  
舊 10-27-06, 04:21 PM   #269
~雪風~
Senior Gamer

註冊日期: May 2004
XBox Live Gamertagcyruslee159
引用:
作者: DevilElvis
想問下如果用um1 配 ipod video (only 聽mp3)會唔會夠過頭,用e2c會唔會好D?
Thx a lot!!!
唔會,大把人用e4c喇
不過um1比較清淡,ipod聲底又係清淡,可能會覺得唔夠bass
用e3c or s.f 5pro會好d
~雪風~ 目前離線  
舊 10-27-06, 07:03 PM   #270

Game Master
なんですて

註冊日期: Nov 2002
請問SHURE個維修係邊度架..
我隻e2g,斷線,單聲道,要帶去維修...

另外,唔知我果舊係行定水黎......請問可以邊度有得睇

買果陣果個人就淨係話兩年保養

水好似唔保得....

マリオカートWii フレンドコード:はるか / 5327-1033-9997
大乱闘スマッシュブラザーズX フレンドコード:はるか /3222-5697-6518

此篇文章於 10-27-06 07:12 PM 被  編輯。
 目前離線  
舊 10-27-06, 07:27 PM   #271
~飛彈~@@
バン

註冊日期: Jul 2004
PSN  IDbanned
引用:
作者: 
請問SHURE個維修係邊度架..
我隻e2g,斷線,單聲道,要帶去維修...

另外,唔知我果舊係行定水黎......請問可以邊度有得睇

買果陣果個人就淨係話兩年保養

水好似唔保得....
shure 既保養維修部 好像是銅鑼灣

你可以致電 28930411

~飛彈~@@ 目前離線  
舊 10-27-06, 07:47 PM   #272
~飛彈~@@
バン

註冊日期: Jul 2004
PSN  IDbanned
引用:
作者: keymind
大家做運動時會用咩耳筒?
http://www.sennheiser.co.uk/uk/icm.n...portable_sport
sennheiser sport系列好唔好用?
試就沒有試過 這牌子既Headphone

只係試過555 595 650 老實講 幾好聲

價錢就

~飛彈~@@ 目前離線  
舊 10-27-06, 10:33 PM   #273
Rabbidas
Administrator
頹圈頹鏡

註冊日期: Jul 2002
3DS Friend Code0000 0000 0000
PSN  IDRabbidas
XBox Live GamertagYui GAF
引用:
作者: 零式
想問下呢隻野

http://www.audio-technica.co.jp/prod...ath-em700.html

點解咁貴?除左型仔之外
唔算貴了..話哂日系headphone代表
呢隻一定唔可以出街用...只會人地聽到你聽乜,而自己又聽唔到..

Rabbidas 目前離線  
舊 10-28-06, 05:23 AM   #274
YeeeSSS
Crazy Gamer
瀬戸内海

註冊日期: Dec 2001
引用:
作者: Yui Narusawa
唔算貴了..話哂日系headphone代表
呢隻一定唔可以出街用...只會人地聽到你聽乜,而自己又聽唔到..
那EC700呢?

佢好似冇海棉,會吾會冇咁舒服呢???

http://www.audio-technica.co.jp/prod...ath-ec700.html
YeeeSSS 目前離線  
舊 11-02-06, 07:02 PM   #275
一小英口

引用:
作者: 瀨戶內海
那EC700呢?

佢好似冇海棉,會吾會冇咁舒服呢???

http://www.audio-technica.co.jp/prod...ath-ec700.html
今日聽過呢隻野.... 唔知係唔係我廢啦... 我覺得麻麻

一小英口 目前離線  
關閉主題

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
日本大搜查線 FILE02 Janus ~清談館~ 1006 12-03-15 09:22 AM
我們的醫療紀錄[官方浮誇敗家紀錄] (請看調整了的規矩!) KKH 照相館 44 09-06-13 09:35 PM
曼聯躉紅魔鬼地帶 VOL.33 [ ~CLOSED~ ] 啤梨王子 球會討論區 1059 03-30-08 03:17 AM
曼聯躉紅魔鬼地帶 VOL.32 [ ~CLOSED~ ] 啤梨王子 球會討論區 1052 02-17-08 07:20 AM

現在的時間是 02:43 PM

手機版 | APP版