Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 20  ... 最後
~清談館~>其實D支那種既身體構造係唔係特別D架呢
Penny仔 09:01 PM 05-07-14
作者: killua:
包容大陸咋,知係香港人送屎比佢即刻報警啦
由手機版發出
咁都識得分
局長真係識食sosad
Sar8 12:29 AM 05-12-14
作者: Penny仔:
咁都識得分
局長真係識食sosad
大陸人會直接屙係佢門口
david 11:22 AM 05-12-14
http://www.bastillepost.com/hongkong...87%ba%e5%8b%95

好明顯印度唔識包溶。

http://www.bastillepost.com/hongkong...87%b4%e5%91%bd

聯合國你要好好向SO焗獎學習咩叫做包溶啦。
pet3 07:51 AM 05-15-14
你好多事 果個新聞係幾時的

我未睇過....
歌絲˙暮斯 07:59 AM 05-15-14
作者: pet3:

我未睇過....
證明你社交網絡狹窄,或非常洋腸化
由手機版發出
pet3 09:14 AM 05-15-14
作者: 歌絲˙暮斯:
證明你社交網絡狹窄,或非常洋腸化
由手機版發出
因為香港網站我只有去gaf

gaf沒貼/報紙封面
我就不知道了 (特別是放假,大多連gaf也不上)

我主要看台灣網站多...
Tano 09:44 AM 05-15-14
證明香港仍是“美食天堂”?

FB又見MK有蝗辦大事,今次瞄準垃圾筒……
david 10:06 AM 05-15-14
作者: Tano:
證明香港仍是“美食天堂”?

FB又見MK有蝗辦大事,今次瞄準垃圾筒……
呢隻算係比較文明O既大貓,AKA畜生?
J+1 10:18 AM 05-15-14
因為香港網站我只有去gaf

gaf沒貼/報紙封面
我就不知道了 (特別是放假,大多連gaf也不上)

我主要看台灣網站多...
還是建議你去高登吸收新聞吧...呢邊唔會貼好多時事
由手機版發出
pet3 10:36 AM 05-15-14
作者: J+1:
還是建議你去高登吸收新聞吧...呢邊唔會貼好多時事
由手機版發出
哪邊的說話方式好不舒服(太口語?)
所以我先經常在看台灣網頁嘛
亍 ◣ 08:11 AM 05-15-14

我未睇過....

http://hk.apple.nextmedia.com/news/a...40512/18717642
david 08:54 AM 05-15-14
好期待支那黨腔幾時會出文怒插美帝不懂包容,機組人員你厚多士兼新地唔好,惡意留難支那民眾,傷害到佢O地O既弱小心靈...
T.K. 03:30 PM 05-31-14
我比較有興趣的是,個箭咀向上的話佢會唔會爬上去方便
怪盜小G 04:06 PM 05-31-14
難怪條柱下面生哂銹
T.K. 09:41 PM 05-31-14
呢個教近半年有黎香港「傳道」
windart 09:48 PM 05-31-14
一直都有,以前叫「東方閃電」,之前雲海係摩4有訪問佢地
尼路 10:13 PM 05-31-14
作者: windart:
一直都有,以前叫「東方閃電」,之前雲海係摩4有訪問佢地
啊,原來係呢個。
微博突然多左好多呢個教的長微博,感覺真係老屈多。
Dangerous-boy 05:05 PM 06-18-14

作者: :
男子輕生欲跳樓 被高壓水槍10秒噴服
青島5樓窗台邊突然出現一名青年男子,他先把衣服點燃,又燒起了紙殼,險些把樓下小屋引燃。男子雙腿懸空在外面,隨時都有可能墜落。民警和消防隊員都趕到現場救援。苦勸2個多小時無果後,在消防隊員利用高壓水槍對其噴射,不到10秒鐘他便把不住窗框,滾落到房間裡面。 資料來源:人民網
在支那連消防救人都特別過人!
amaderasu 05:40 PM 06-18-14
作者: Dangerous-boy:

在支那連消防救人都特別過人!
滑入屋內就係囉.....滑出窗外就
CSY 02:51 AM 06-20-14
作者: :
鐵騎士撞死衝紅燈過馬路內地男 被不小心駕駛罰款$5,000
http://hk.apple.nextmedia.com/realti...40620/52605941
鐵騎士撞死衝紅燈過馬路的內地男遊客,自己亦告重傷,變成右邊頭顱凹陷、右眼失明及失去嗅覺,
昨被裁定危駕致他人死亡罪脫,但不小心駕駛罪成,罰款5,000元。
辯方透露被告志願成為消防員,事發前已在筆試、面試及體能測試過三關,等候結果,
但意外令他當消防員的夢碎,「今生都冇辦法達成一生嘅志願」。
支那狗衝紅燈過馬路自殺, 去死都唔好靠害累香港人啊
ZlWS 02:55 AM 06-20-14
作者: CSY:

支那狗

右邊頭顱凹陷、右眼失明及失去嗅覺
真!DC 08:04 AM 06-20-14
唔理大唔大陸人
忽然有人衝出尼可以點小心駕駛
都唔明羅輯係點
由手機版發出
尼路 08:21 AM 06-20-14
作者: 真!DC:
唔理大唔大陸人
忽然有人衝出尼可以點小心駕駛
都唔明羅輯係點
由手機版發出
無記錯問過有車牌個d,出左事無論咩原因都唔會無罪,點都要判你一樣睇下重定輕咁解……因為責任歸駕駛者……
david 12:46 PM 06-20-14
好可惜個香港司機阿爸唔係李剛...
W!LL 11:19 AM 06-20-14
支那狗要死就死遠d, 死都要累到人
第一 ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 20  ... 最後

返回主題版面