Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 娛樂資訊潮流頻道 > 電影版

主題工具 顯示模式
舊 09-20-18, 12:58 AM   #26
Kinny Riddle
Game Master

註冊日期: Jun 2006
「經期」隊長?XDD

估唔到佢真係咁樣譯

原來當年Nick Fury仲有兩隻眼,唔知會唔會喺今集整盲咗一隻?

對Captain Marvel呢個角色毫無認識,所以睇完trailer之後都係好難下定論。不過當年大家咪又係對GotG乜都唔識,最後又係大受歡迎,兼喺IW大顯身手。

MCU呢十年嚟衰極都有個譜,品質保證應該唔會令人失望,點都會支持吓。同埋呢位Captain Marvel將會係打敗Thanos嘅關鍵人物,呢集無得skip咗唔睇。

Kinny Riddle 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-20-18, 07:25 PM   #27
Rv250
God of Gamer

註冊日期: Aug 2002
引用:
作者: Kinny Riddle 查看文章
MCU呢十年嚟衰極都有個譜,品質保證應該唔會令人失望,點都會支持吓。同埋呢位Captain Marvel將會係打敗Thanos嘅關鍵人物,呢集無得skip咗唔睇。
就係因為十年, 怕佢想轉新風格然後出事
Rv250 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-20-18, 08:33 PM   #28
森羅

註冊日期: Feb 2004
PSN  IDcavelife87
最大獲唔係新十年既第一砲GG左咩
森羅 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-20-18, 09:17 PM   #29
Kain

註冊日期: Dec 2005
PSN  IDkain_jpn
呢套俾復4聖光照射緊,無事既
Kain 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-20-18, 09:21 PM   #30
Game Master

引用:
作者: Rv250 查看文章
就係因為十年, 怕佢想轉新風格然後出事
就算轉風格都係等A4完結先嚟啦下嘛?

舊 09-21-18, 09:40 AM   #31
david
The One

註冊日期: Mar 2002
引用:
作者: Kain 查看文章
呢套俾復4聖光照射緊,無事既
仲有左膠裏拳分子O既加持,無可能會死

---
NS CC:Morphus X300
david 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-21-18, 10:52 AM   #32
12號四分衛
Game Master

註冊日期: Jan 2006
XBox Live Gamertagqbgabe12
引用:
作者: Kinny Riddle 查看文章
就算轉風格都係等A4完結先嚟啦下嘛?
但計落phase 3 都轉緊 ...
由手機版發出
12號四分衛 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-21-18, 12:04 PM   #33
豪傑公子

註冊日期: Jan 2005
引用:
作者: 森羅 查看文章
最大獲唔係新十年既第一砲GG左咩
你指蟻俠2?

引用:
作者: 12號四分衛 查看文章
由手機版發出
風格轉變最明顯都係得雷神3

舊 09-21-18, 06:43 PM   #34
mrk

註冊日期: Mar 2009
Wii U IDmrk_us_1st
Nintendo Switch ID美國Acc-7963-3777-4483
3DS Friend Code3050 7594 0791
PSN  IDmrk1us
XBox Live Gamertagmrk hk
引用:
作者: Rance 查看文章

香港叫Marve1 隊長?....
點睇都係條片打錯左字!(l變左1)

重有段睇唔明既,係fb已經比人話係「反關愛座」宣傳

switch日服Acc_2707-3945-3492(HK*mrk_jp1)
switch美國Acc_7963-3777-4483(HK*mrk_us1)
switch港服Acc_6669-1669-8277(HK*mrk_hk1)
switch英服Acc_3093-4099-7614(HK*mrk_uk1)

此篇文章於 09-21-18 06:47 PM 被 mrk 編輯。
mrk 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-23-18, 05:39 PM   #35
Game Master

引用:
作者: 12號四分衛 查看文章
由手機版發出
係啊,係轉變緊,不過Phase 3係目前最好既Phase囉,所以就算你話佢將來會繼續轉型,我唔覺得有問題呀。
由手機版發出
舊 09-23-18, 07:00 PM   #36
Eking

註冊日期: Feb 2006
只係想知, CA完左之後, 重會唔有真實系英雄/ 電影

舊 09-24-18, 06:24 PM   #37
呂鳳仙
錢錢錢錢錢錢錢

註冊日期: Jan 2002
引用:
作者: 豪傑公子 查看文章
你指蟻俠2?
應該係GTOG3,個陣話要打到宇宙,講返滑嘟嘟啲泰坦族及其他天神級外星人嘅故事嘛。

原本由銀河守護隊拉開序幕其實就最適合⋯⋯
宜家我真心想睇marvel下個phase滑鐵盧

除非真係帶到xmen回歸,如果唔係marvel英雄熱潮到Avenage 4後應該要落一落幕

PS:開放時間為17:00~23:00

每天提醒自己,施恩莫望報,不要把得失看得太重。
幸福不是必然,擁有它的人,請好好珍而重之……

此篇文章於 09-24-18 06:27 PM 被 呂鳳仙 編輯。
呂鳳仙 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-26-18, 09:35 AM   #38
布甸
Game Master
遊民一族

註冊日期: Dec 2001
PSN  IDarashi-ck
XBox Live Gamertagarashick360
引用:
作者: mrk 查看文章
點睇都係條片打錯左字!(l變左1)

真係低級錯誤....

舊 09-26-18, 11:06 AM   #39
wing
格鬥低手

註冊日期: Mar 2004
引用:

Marvel 宇宙有種惡意外星人skrull擁有shape-shifting 能力, 果個阿婆應該係skull星人假扮.

舊 09-26-18, 11:28 AM   #40
王小虎

註冊日期: Apr 2002
引用:
作者: Eking 查看文章
Black Widow?
由手機版發出
王小虎 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-26-18, 03:13 PM   #41
wing
格鬥低手

註冊日期: Mar 2004
引用:
作者: Eking 查看文章
如果reboot punisher或者出black widow, 咁咪有機會囉.

舊 12-04-18, 02:46 AM   #42
DevilElvis
The One
還我香港!!

3DS Friend Code5386 8293 2357
PSN  IDDevilElvis
明早有最新預告片 (美國時間星期一晚上的《Monday Night Football》中場休息時放送)

所謂的自由,就是被別人討厭。有人討厭你,正是你行使自由、依照自己的生活方針過日子的標記。為什麼人一直無法改變?為什麼我們總是活在別人的期待之下?為什麼無法真實感受到幸福?或許是因為,我們缺少了被別人討厭的勇氣.....
DevilElvis 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-04-18, 04:44 AM   #43
mrk

註冊日期: Mar 2009
Wii U IDmrk_us_1st
Nintendo Switch ID美國Acc-7963-3777-4483
3DS Friend Code3050 7594 0791
PSN  IDmrk1us
XBox Live Gamertagmrk hk
引用:
作者: DevilElvis 查看文章
明早有最新預告片 (美國時間星期一晚上的《Monday Night Football》中場休息時放送)

傳聞唔係話今個星期有A4首個預告咩?(流料?)

PS:不過D荷里活大電影通常都會準備3個預告係好正常!

switch日服Acc_2707-3945-3492(HK*mrk_jp1)
switch美國Acc_7963-3777-4483(HK*mrk_us1)
switch港服Acc_6669-1669-8277(HK*mrk_hk1)
switch英服Acc_3093-4099-7614(HK*mrk_uk1)
mrk 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-04-18, 06:09 AM   #44
12號四分衛
Game Master

註冊日期: Jan 2006
XBox Live Gamertagqbgabe12
引用:
傳聞唔係話今個星期有A4首個預告咩?(流料?)

PS:不過D荷里活大電影通常都會準備3個預告係好正常!
傳聞話星期3
但可能因為George HW Bush day of mourning delay ...

此篇文章於 12-04-18 10:59 AM 被 12號四分衛 編輯。
12號四分衛 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-04-18, 10:45 AM   #45
DevilElvis
The One
還我香港!!

所謂的自由,就是被別人討厭。有人討厭你,正是你行使自由、依照自己的生活方針過日子的標記。為什麼人一直無法改變?為什麼我們總是活在別人的期待之下?為什麼無法真實感受到幸福?或許是因為,我們缺少了被別人討厭的勇氣.....
舊 12-04-18, 02:40 PM   #46
肉羊哩咖
griffin611

註冊日期: May 2008
SLJ 變到後生咁多,轉個髮型就可以去拍 Pulp Fiction⋯⋯ 仲要係貓奴嚟。

舊 12-04-18, 04:35 PM   #47
豪傑公子

註冊日期: Jan 2005
已睇, 作為一條TRAILER真係幾唔吸引...

PS. 女主靚唔靚唔講, 不過2條TRAILER都好似冇咩表情咁...

舊 12-04-18, 05:34 PM   #48
DevilElvis
The One
還我香港!!

我發覺港譯都明白段野好普通,所以最尾加四隻字 "逆轉無限"

舊 12-04-18, 10:01 PM   #49
Game Master

引用:
作者: 肉羊哩咖 查看文章
SLJ 變到後生咁多,轉個髮型就可以去拍 Pulp Fiction⋯⋯ 仲要係貓奴嚟。
會唔會係MCU演員一向用開嘅「年輕化CG」嚟架?

Michael Douglas(Ant Man嘅Hank Pym),Kurt Russell(Star-Lord嘅人渣老竇),甚至RDJ都靠呢樣做到返老還童嘅回憶劇情。

舊 12-04-18, 10:26 PM   #50
Rance
The One
ガハハ

註冊日期: Dec 2001
PSN  IDRance1219
XBox Live GamertagRance1219
係,用CG年青化的

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[西片] The Incredibles 2 (JUNE 2018) | Pixar david 電影版 19 03-28-20 04:14 AM
[西片] Avengers: Infinity War ︱復仇者聯盟3:無限之戰 (4月27日) 信長 電影版 697 10-06-18 01:30 AM
吹水專區 2019《未來警察今天要出發~》 神龍 吹水專區 1000 07-26-13 09:26 PM
Captain America: Super Soldier yKS 電視遊戲討論版 39 07-19-11 04:18 PM
Captain Owen KKH 體育版 4 04-17-02 10:22 PM

現在的時間是 06:05 PM

手機版 | APP版