Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 體育版 > GAF Racing Engine車迷討論區

主題工具 顯示模式
舊 11-10-14, 10:24 PM   #76
Tano
God of Gamer
嫑憅

註冊日期: Jun 2004
落場版Mini唔關JCW事

エースは3つに分けられる

強さを求める奴、
プライドに生きる奴、
戦況を読める奴、

この3つだ
Tano 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-10-14, 11:23 PM   #77
ALEX CHOW
AUDI SPORT

註冊日期: Feb 2003
PSN  IDALEX_201225
引用:
作者: Tano 查看文章
咁RCZ呢

站(2024/03/30)!!!!!
第71屆澳門格蘭披治大賽車!!!!!
少女時代,
Jessica, TWICE, 宇宙少女, 請夏!!!
F1 2024討論區
ALEX CHOW 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-11-14, 12:58 PM   #78
Tano
嫑憅

引用:
作者: HONDA 查看文章
咁RCZ呢
JCW邊有改過縹緻

強さを求める奴、
プライドに生きる奴、
戦況を読める奴、

この3つだ
舊 11-11-14, 03:48 PM   #79
scania
Insane Gamer

註冊日期: Jun 2007
引用:
其實好多架都係JCW既Cup Car
不過

1.原裝尾翼高過車頂唔合例,拆

2.原裝電腦唔寫得落左turbo restrictor d空燃比錯晒,要換Full Con重寫,拆

3,原裝用原裝生氣唔夠索要換高流量大冬菇,拆

唯一賺左既係頂配版JCW隻Turbo冇記錯係大隻d
scania 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-12-14, 12:01 AM   #80
Tano
嫑憅

引用:
作者: scania 查看文章
其實好多架都係JCW既Cup Car
不過

1.原裝尾翼高過車頂唔合例,拆

2.原裝電腦唔寫得落左turbo restrictor d空燃比錯晒,要換Full Con重寫,拆

3,原裝用原裝生氣唔夠索要換高流量大冬菇,拆

唯一賺左既係頂配版JCW隻Turbo冇記錯係大隻d
計高度而不計闊度
RCZ落場隻翼成張枱咁長

強さを求める奴、
プライドに生きる奴、
戦況を読める奴、

この3つだ
舊 11-12-14, 07:50 AM   #81
scania

引用:
計高度而不計闊度
RCZ落場隻翼成張枱咁長
係因為架車本身闊

特別係尾冚宅而沙板闊,就突出左隻尾翼好似走左出來咁

尾翼不可高過車頂及闊過車身

見到呢句以為自已玩緊1:10 RC

此篇文章於 11-12-14 07:55 AM 被 scania 編輯。
舊 11-12-14, 09:18 AM   #82
Tano
嫑憅

引用:
係因為架車本身闊

特別係尾冚宅而沙板闊,就突出左隻尾翼好似走左出來咁

尾翼不可高過車頂及闊過車身

見到呢句以為自已玩緊1:10 RC
1:27/8咪一樣

Mini係下路會唔會被人輪

強さを求める奴、
プライドに生きる奴、
戦況を読める奴、

この3つだ
舊 11-12-14, 11:31 AM   #83
scania

引用:
1:27/8咪一樣

Mini係下路會唔會被人輪
Mini大馬過嘉年華,JCW版都過200匹,係嘉年華ST 180匹

其實Mini同RCZ同一副機器,不過Setting同Turbo唔同

而且全組係得mini有尾擔獨立避震,會好灣d

嘉年華又一字擔,個殼又窄又高,其實唔著數
舊 11-12-14, 01:47 PM   #84
ALEX CHOW
AUDI SPORT

引用:
Mini大馬過嘉年華,JCW版都過200匹,係嘉年華ST 180匹

其實Mini同RCZ同一副機器,不過Setting同Turbo唔同

而且全組係得mini有尾擔獨立避震,會好灣d

嘉年華又一字擔,個殼又窄又高,其實唔著數
咁RCZ又有咩特色??

少女時代,
F1 2024討論區
舊 11-12-14, 02:06 PM   #85
Tano
嫑憅

引用:
咁RCZ又有咩特色??
下路放唔甩的話上山會被群Mini推到髮夾彎?

強さを求める奴、
プライドに生きる奴、
戦況を読める奴、

この3つだ
舊 11-12-14, 03:52 PM   #86
ALEX CHOW
AUDI SPORT

引用:
下路放唔甩的話上山會被群Mini推到髮夾彎?
RCZ直路無敵??

少女時代,
F1 2024討論區
舊 11-12-14, 03:54 PM   #87
ALEX CHOW
AUDI SPORT

莫他拿架R8 LMS Ultra係14"版
會唔會又破上年佢自已嘅紀錄???

少女時代,
F1 2024討論區

此篇文章於 11-12-14 05:45 PM 被 ALEX CHOW 編輯。
舊 11-12-14, 05:25 PM   #88
scania

引用:
咁RCZ又有咩特色??
原裝馬力佢最大,但落左限流器其實大家差唔多

Cup版既有軑波,土炮既最多抬序列式

但係Cup版改左既避震因為唔合例,要換返原裝尾彈弓

低風阻低重心,一字尾擔一樣好好灣

得佢一款車裝到大尾翼,東方灣好大優勢

現時睇港澳房車賽暫時來講係屈機的
舊 11-12-14, 06:50 PM   #89
Tano
嫑憅

引用:
莫他拿架R8 LMS Ultra係14"版
會唔會又破上年佢自已嘅紀錄???
肯定會,只是會唔會像上年比前年快成秒幾咁誇張
好期待重演4車同時入彎

強さを求める奴、
プライドに生きる奴、
戦況を読める奴、

この3つだ
舊 11-13-14, 12:03 AM   #90
ALEX CHOW
AUDI SPORT

大賽車委員會:出售賽車通行證屬違法行為
第六十一屆澳門格蘭披治大賽車於明(13)日起一連四天舉行,對於早前有人將大賽車通行證及贈送門券於網上出售圖利,大賽車委員會一直密切留意有關情況,此等行為屬違法行為,一經證實將依法究治。

早前曾發現有人將大賽車通行證及賽會贈送門券於網上出售圖利,大賽車委員會已針對事件採取措施。委員會發出的所有通行證及贈票均有登記號碼,可以按號碼追查出通行證的持證者。

委員會一直密切留意有關網上售證的情況,並強調此等牟利行為實屬違法,一經證實將依法究治,希望有關人士不要以身試法。

少女時代,
F1 2024討論區
舊 11-13-14, 09:03 AM   #91
scania

引用:
大賽車委員會:出售賽車通行證屬違法行為
第六十一屆澳門格蘭披治大賽車於明(13)日起一連四天舉行,對於早前有人將大賽車通行證及贈送門券於網上出售圖利,大賽車委員會一直密切留意有關情況,此等行為屬違法行為,一經證實將依法究治。

早前曾發現有人將大賽車通行證及賽會贈送門券於網上出售圖利,大賽車委員會已針對事件採取措施。委員會發出的所有通行證及贈票均有登記號碼,可以按號碼追查出通行證的持證者。

委員會一直密切留意有關網上售證的情況,並強調此等牟利行為實屬違法,一經證實將依法究治,希望有關人士不要以身試法。

收錢賣VIP,然後係架車到貼返佢個名,話佢係贊助商又得唔得?
舊 11-13-14, 10:29 AM   #92
昏迷童子Sleepy
新澳門殖民星住民甲

註冊日期: Jan 2002
PSN  IDAI_Sleepy
引用:
收錢賣VIP,然後係架車到貼返佢個名,話佢係贊助商又得唔得?
朋友…果d位咩野人可以留名大家心照啦……

本童子係咪未瞓醒…搵極都唔見Honda個車房……

----------------------- 童子的娛樂亂報 本童子個Twitter -----------------------
死神Lv.3能力覺醒
昏迷童子Sleepy 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-13-14, 10:34 AM   #93
scania

引用:
作者: 昏迷童子Sleepy 查看文章

而家有冇雨?
舊 11-13-14, 11:41 AM   #94
昏迷童子Sleepy
新澳門殖民星住民甲

引用:
而家有冇雨?
冇…又冇雨又唔曬……
咁多年都未試過咁正……

----------------------- 童子的娛樂亂報 本童子個Twitter -----------------------
死神Lv.3能力覺醒
舊 11-13-14, 11:50 AM   #95
K.LIFE
Ultimate Gamer

註冊日期: May 2004
PSN  IDLIVEKLIFE

K.LIFE 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-13-14, 12:07 PM   #96
昏迷童子Sleepy
新澳門殖民星住民甲

之前路車又撞爆欄攪左成粒鐘……
埋尾果場電單車排位賽……

死神Lv.3能力覺醒
舊 11-13-14, 02:05 PM   #97
ALEX CHOW
AUDI SPORT

引用:
作者: 昏迷童子Sleepy 查看文章

UCCU

少女時代,
F1 2024討論區
舊 11-13-14, 03:38 PM   #98
scania

女車主直版任驗

舊 11-13-14, 05:13 PM   #99
ALEX CHOW
AUDI SPORT

引用:
女車主直版任驗

整唔整得切??

少女時代,
F1 2024討論區
舊 11-13-14, 06:37 PM   #100
Tano
嫑憅

引用:
女車主直版任驗

飯田章第一年嚟賽?

強さを求める奴、
プライドに生きる奴、
戦況を読める奴、

この3つだ

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[多機種] Elder Scrolls V: Skyrim (PS4/XB1版發售中 | NS版對應Amiibo ) ahleung 電視遊戲討論版 378 06-11-18 04:07 PM
第六十屆澳門格蘭披治大賽(2013/11/09,11/10, 11/14-->11/17) ALEX CHOW GAF Racing Engine車迷討論區 400 11-24-13 08:44 AM
[音樂碟] [11.13] 麥浚龍 ~ Why W!LL Neo Music UNIVERSE 18 04-26-09 08:43 PM
殖民星大賽車又黎喇! (13/11~16/11) 昏迷童子Sleepy GAF Racing Engine車迷討論區 178 11-25-08 02:16 AM
[ETC]11月7日~11月13日最新日本遊戲及主機銷量 neo2046 電視遊戲討論版 8 11-18-05 01:19 PM

現在的時間是 01:36 AM

手機版 | APP版