Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 30 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 50 90 140  ... 最後
收藏品討論版>BB戦士討論串. 拾 (MGSD | SD gundam World heros )
大覺屋師真 11:57 PM 08-07-14
作者: martinnitram:
real color type 同之前出o左o個o的有咩唔同? 就咁睇張紙睇唔出
又同近期o個隻透明色係同一個模?
係d用色無咁鮮only, 咁當然地持守笨大商法,係用同一個模啦
之前隻渣古螢光綠太鮮,反而依家依隻似返軍綠色好睇d既
可惜武裝一樣, 而且d前期機體size同依家差太遠,隻纖腿gundam拍埋去,好似會比隻渣古一隻拳打飛咁,隻無霸氣老虎企隔離更加顯得老虎果然同渣古係吾同
吐糟完,結論今次吾量產了
Dangerous-boy 09:45 PM 08-08-14
SD Gundam Gaiden LACROAN HEROES Contemporary Revival
價格: HK$ 590.00
http://p-bandai.hk/carddas/item-1100002035/
bbdaishogun 02:12 PM 08-09-14
作者: J+1:
鬍鬚變成高企領
由手機版發出
你唔講都唔覺
作者: asd65535:
TURN X 個頭盔系渣古尼羅
千生大將軍
上集渣古尼羅頭已出,控制III世和吸走了皇之力

我估成件事都是新安洲計劃,他是12神之1,目的是在新神未成熟入侵世界/考驗他
新安洲穿赤色"三神器",加上UC新戰神渣古合體概念跟本就是抄黃金神,所以都幾肯定深紅騎士新安洲是12神之1
Rance 11:42 PM 08-09-14
精品返左新戰神渣古$178...
野良猫 11:16 AM 08-10-14
作者: Rance:
多唔多貨?
amaderasu 05:34 PM 08-10-14
皆旺地庫平少少, 不過冇興趣
個量都唔算多....
Rance 08:07 PM 08-10-14
作者: 野良猫:
多唔多貨?
當時就見有一大箱
野良猫 08:48 PM 08-10-14
當時就見有一大箱
THX

睇下聽日仲買唔買到
野良猫 01:43 PM 08-11-14
戰渣198入手
Rance 02:16 PM 08-11-14
198都買?...重貴過日本訂過黎...
美堂蠻 03:39 PM 08-11-14
作者: bbdaishogun:
你唔講都唔覺

上集渣古尼羅頭已出,控制III世和吸走了皇之力

我估成件事都是新安洲計劃,他是12神之1,目的是在新神未成熟入侵世界/考驗他
新安洲穿赤色"三神器",加上UC新戰神渣古合體概念跟本就是抄黃金神,所以都幾肯定深紅騎士新安洲是12神之1
http://saviour.doorblog.jp/archives/35580444.html
Last 張咭已經睇到佢係幕後黑手XD
amaderasu 04:03 PM 08-11-14
198都買?...重貴過日本訂過黎...
不過炒模型炒到咁我都係第一次見
wailala19 05:02 PM 08-11-14
作者: 野良猫:
戰渣198入手
你信和買?我尋日見$178...好多人買
野良猫 05:53 PM 08-11-14
作者: wailala19:
你信和買?我尋日見$178...好多人買
188,見得番5盒
亍 ◣ 07:53 AM 08-13-14

http://gundamguy.blogspot.hk/2014/06...announced.html
怪盜小G 11:12 AM 08-13-14
我記得細個係D士多買過哩隻D單色食玩
大覺屋師真 12:21 PM 08-13-14
作者: 怪盜小G:
我記得細個係D士多買過哩隻D單色食玩
你一提我就記起,小學小食部都買過一隻二代目嘅單色玩具, 不過係印住韓文嘅山寨貨
怪盜小G 02:41 PM 08-13-14
認得佢對角同背後2碌砲
凍檸茶 09:52 PM 08-13-14
二代
當年我買哂初代至四代嫁

會唔會出三代先
我要你揹埋O個五支炮
小嘉 10:05 PM 08-13-14
作者: 凍檸茶:
二代
當年我買哂初代至四代嫁

會唔會出三代先
我要你揹埋O個五支炮
唔知佢出唔出
legend bb 佢出d 野無規律
凍檸茶 11:22 PM 08-13-14
作者: 小嘉:
唔知佢出唔出
legend bb 佢出d 野無規律
我對啲識變雀既BB 情有獨鐘
三代目, 我當年仲買咗2隻,
風林火山篇我差唔多買齊.
為咗O個5支炮+ 復活闇將軍
鳳熾魂 07:57 AM 08-14-14
我對啲識變雀既BB 情有獨鐘
三代目, 我當年仲買咗2隻,
風林火山篇我差唔多買齊.
為咗O個5支炮+ 復活闇將軍
四隻大將軍都識喎
axe1292 08:25 PM 08-14-14
二代
當年我買哂初代至四代嫁

會唔會出三代先
我要你揹埋O個五支炮
初代同豪華初代都買左?
凍檸茶 11:12 PM 08-14-14
三代散買, 四代散買,
之后買咗盒白鋼四將軍
2dn 01:05 AM 08-15-14
作者: axe1292:
初代同豪華初代都買左?
豪初...諗起1X年前硬頸唔食炒價,放假就四圍去搵正價豪初既日子,都唔記得響邊度搵到,但幾個月既車錢都夠買多兩隻炒價,想起都幾好笑。
P.S. box art 黎講,我認為豪初應該算係最靚。

標籤:BB戦士, SDガンダム, 元祖, 戰犯H
第一 ... 30 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 50 90 140  ... 最後

返回主題版面