Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 20 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 40 80 130 530 1030  ... 最後
手機平板遊戲討論版>Fate/Grand Order「サーヴァント・サマーキャンプ! ~カルデア・スリラーナイト~」夏之恐(笑)
鈴蘭 10:55 AM 08-06-15
我個sub account
兩張五星禮裝 但連4星人都無個
rfdingo 11:00 AM 08-06-15
Del 個兩個file 換舊acc 之後就入唔到game
又要cleardata 重新DL過
鐵之侍 11:00 AM 08-06-15
作者: 蛋撻王子:
恭喜晒

咁多師兄中好野....
我中得一隻三星英靈....
好灰....想課金追= =
暫時不要課金啦,網路太不穩定了,像現在我又入不了game

作者: ko121314:
冷靜啊, 呢隻game o既10連唔係包生仔
我用舊save抽左10連得1張4星禮裝就知有幾伏
冷靜啊!
我剛才一下一下抽中了2個英靈,一張禮裝和浪費4粒石(斷了線)

我真是越來越發覺一下一下來比10抽更容易中
T.K. 11:01 AM 08-06-15
我想入1400羊退款
蛋撻王子 11:02 AM 08-06-15
冷靜啊!

作者: 鐵之侍:
暫時不要課金啦,網路太不穩定了,像現在我又入不了game
想追隻四星 (當然有5星就最好啦)
放係第二格到...
依家第二格放牛若丸硬係提唔起勁咁wwww

依家清緊體..一陣食飯慢慢拾倉..
大破人間 11:09 AM 08-06-15
五次十抽, 一張四星人都無
鐵之侍 11:13 AM 08-06-15
作者: 大破人間:
五次十抽, 一張四星人都無
不要十抽啦根本騙人的
ko121314 11:18 AM 08-06-15
雖然無5星, 不過似乎呢個acc粗粗地都去得馬
10連

首抽rider,2抽係娘saber
10連中埋4星暗殺同B狐
仲勁過自己玩開個acc
MoegenNagi 11:21 AM 08-06-15
一陣飯先抽

BTW 打死都唔好而家課 爆死味濃呀
鐵之侍 11:23 AM 08-06-15
雖然無5星, 不過似乎呢個acc粗粗地都去得馬
10連

首抽rider,2抽係娘saber
10連中埋4星暗殺同B狐
仲勁過自己玩開個acc
恭喜第一章你會很輕鬆

不過我還是一次一次抽好了,我沒有這麼好運氣的說

順便登多一次1.03的改善點

以下の通り、アップデートver.1.0.3を配信いたしました。
お手数をお掛けしますが、ダウンロードの上プレイ下さいますようお願いいたします。

■アップデート対応内容
・バトル中の表示不具合の修正
・特定の状況下で聖晶石購入時に発生する不具合の修正
・一部サーヴァントのスキル、宝具の上方調整
・一部NPCサーヴァントのパラメータの上方調整
・サーバ負荷軽減のための対処
・バックボタンによる終了確認処理の追加
闇影風 11:35 AM 08-06-15
20抽,1五星3四星

都係禮裝
由手機版發出
teealpha 11:47 AM 08-06-15
冷靜啊!
10連包底一張4星,不過大家都知果張都係禮裝

我十連三張5星禮裝一張3星弓…又剷得
鈴蘭 11:52 AM 08-06-15
利申 我覺得隻卡密拉好鬼廢:o)
小次郎好似勁好多:o)
ko121314 11:55 AM 08-06-15
作者: 鈴蘭:
利申 我覺得隻卡密拉好鬼廢:o)
小次郎好似勁好多:o)
小次郎呢D友抽出到o既野就唔擔心啦

見副acc可以取代正acc, 於是將正acc直接抽埋20連博1次
安心上路, 2張5星, 幾張4星
全禮~~~禮成~~~
ko121314 11:56 AM 08-06-15
delete
GUSTAV 11:59 AM 08-06-15
新ACCOUNT 完教學0AP 拍手表示敬意
Rance 12:01 PM 08-06-15

愉悅
teealpha 12:02 PM 08-06-15
作者: GUSTAV:
新ACCOUNT 完教學0AP 拍手表示敬意
完教學直接0AP咁高興!?
真係唔駛打機啦
鐵之侍 12:05 PM 08-06-15
作者: Rance:

愉悅
純愛王你果然天生超好運啊
~小鬼~ 12:05 PM 08-06-15
對工作最終兵器果然勁,
Btw 我唔玩佢算
a147852987 12:21 PM 08-06-15
再一次十抽全禮

返而我單抽中返隻4星saber同三星幸運e,以後逐下抽算
尼路 12:26 PM 08-06-15
兩張五星……禮,一張紅a,兩張幸運e,感覺抽到人的機率高左?
中了……終於中了我第一張的saber啦!!!!還要是吾王啊啊啊!!!

不過上線真是慢了?安全起見還真是回家才繼續抽了
你唔洗羨慕人啦依家
rfdingo 12:32 PM 08-06-15
10個小號
1個中五王(比左朋友)
1個雙4星
3個單4星

自己大號2轉10連全垃圾!.......
鐵之侍 12:39 PM 08-06-15
作者: 尼路:
兩張五星……禮,一張紅a,兩張幸運e,感覺抽到人的機率高左?

你唔洗羨慕人啦依家
你也不錯

我在k 島見到數個人10連也中了很不錯的英靈(有人抽到兩張吾王),真的提高了中人率?
尼路 12:43 PM 08-06-15
你也不錯

我在k 島見到數個人10連也中了很不錯的英靈(有人抽到兩張吾王),真的提高了中人率?
我見巴哈有人三張吾王
標籤:FGO, 歐洲人, 非洲人
第一 ... 20 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 40 80 130 530 1030  ... 最後

返回主題版面