Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > 收藏品討論版

主題工具 顯示模式
舊 05-05-11, 03:32 PM   #1
airmango
Junior Member

註冊日期: May 2011
[求助]現在還有沒有機會買Rahxephon的模型

雖然是十年前的產物...但也想有一絲的機會可以買到...
大家近一年有沒有見過那處可以買?
airmango 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-05-11, 03:35 PM   #2
遊戲怪
Ultimate Gamer
高達DX

註冊日期: Jul 2005
PSN  IDhkboy2007
Uwants~見有人放

在打機既過程中迷走...
在電影中尋找故事...
在小說世界中尋找那個什麼~深度既內涵...
遊戲怪 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-05-11, 03:41 PM   #3
airmango

U want果隻已砌版,已經比人買左了 =[
舊 05-05-11, 04:03 PM   #4
pmk
Insane Gamer

註冊日期: Nov 2002
年幾兩年前見日本雅虎拍賣都有全新,當時唔止一盒

此篇文章於 05-05-11 04:08 PM 被 pmk 編輯。
pmk 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-05-11, 06:42 PM   #5
luciferdark
God of Gamer

註冊日期: Feb 2003
日本中古店M記中野店, 聽朋友講最近出現過

舊 05-05-11, 11:50 PM   #6
airmango

日本中古店M記中野店姐係邊度???
舊 05-06-11, 12:20 AM   #7
stamenccy
Senior Gamer
星野結界

註冊日期: May 2007
PSN  IDHoshino_San
XBox Live GamertagEmp34GTR
依家都仲有
Link
http://page18.auctions.yahoo.co.jp/jp/auction/w62183245

搵人代bid喇~

舊 05-06-11, 01:23 AM   #8
airmango

代bid大約幾錢0.0?
我出去問過,係唔係大約300...?
定係其實可以少d
舊 05-06-11, 01:27 AM   #9
Lilith
Game Master
魔女の墮天使

註冊日期: Oct 2005
引用:
作者: airmango 查看文章
代bid大約幾錢0.0?
我出去問過,係唔係大約300...?
定係其實可以少d
Around this price la~~~~

GAF版友『飛燕』的畫作被「G-ZONE」盜用﹗

我珍惜你,你亦要珍惜你自己~
Lilith 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-06-11, 01:28 AM   #10
airmango

本來係150蚊既野變左300蚊...好似好貴...算啦,沒辦法XD
附近都找不到了....最近幸運地找到了Hime : Brain Powered就好,這個貴一點也買回來吧..
舊 05-06-11, 03:28 AM   #11
雷火武
ワールド・エンド

註冊日期: Feb 2005
引用:
本來係150蚊既野變左300蚊...好似好貴...算啦,沒辦法XD
附近都找不到了....最近幸運地找到了Hime : Brain Powered就好,這個貴一點也買回來吧..
真心
一個double唔算貴
雷火武 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-06-11, 01:28 PM   #12
ゆり

註冊日期: Nov 2004
引用:
呢隻我1年前係ssp散貨場用25蚊入手

舊 05-06-11, 01:32 PM   #13
pmk

引用:
作者: stamenccy 查看文章
依家都仲有
Link
http://page18.auctions.yahoo.co.jp/jp/auction/w62183245

搵人代bid喇~
我尋日講之前搵過ラーゼフォン都唔見有,一到夜晚九點幾就有,其實係咪你放架?

此篇文章於 05-06-11 01:38 PM 被 pmk 編輯。
舊 05-06-11, 01:49 PM   #14
mario0606
The One
G101一ノ瀬はじめ

註冊日期: Oct 2006
3DS Friend Code4553 9940 3673
PSN  IDedward_hk2011
有無十年呀?動畫都係做左九年姐
不過我係上年先睇依套野
跟住連搵本小說版都搵唔到,要上網睇先睇得哂

2000:F91、Strike、紅渣
1000:電池、V仔、黑MK2、IJ(拉克絲)
PSN ID:edward_9105

曼聯迷M群:group659819@msnzone.cn
歡迎曼聯迷進入討論

**舊有成員請轉Skype入新群,ID:mario910502
mario0606 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-06-11, 02:08 PM   #15
luciferdark

註冊日期: Feb 2003
引用:
150蚊
你計左日本國內運費, 銀行手續費, 國際運費未﹖

舊 05-06-11, 10:45 PM   #16
stamenccy
星野結界

引用:
作者: pmk 查看文章
我尋日講之前搵過ラーゼフォン都唔見有,一到夜晚九點幾就有,其實係咪你放架?
我都係隨手上去搵吓啫
要放我都唔會拎去日本放呱...

舊 05-06-11, 10:55 PM   #17
pmk

引用:
作者: stamenccy 查看文章
我都係隨手上去搵吓啫
要放我都唔會拎去日本放呱...
問下啫問下啫,唔好介意
舊 05-06-11, 11:15 PM   #18
stamenccy
星野結界

引用:
作者: pmk 查看文章
問下啫問下啫,唔好介意
Sorry~ 用錯咗語氣~~

舊 05-07-11, 02:45 PM   #19
mario0606
The One
G101一ノ瀬はじめ

註冊日期: Oct 2006
3DS Friend Code4553 9940 3673
PSN  IDedward_hk2011
有無咁岩呀?依度出完post
某壇就重新post過隻野D圖,好毒呀!

2000:F91、Strike、紅渣
1000:電池、V仔、黑MK2、IJ(拉克絲)
PSN ID:edward_9105

曼聯迷M群:group659819@msnzone.cn
歡迎曼聯迷進入討論

**舊有成員請轉Skype入新群,ID:mario910502
mario0606 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
求助!!!! hochihoqoo 收藏品討論版 0 11-22-06 07:36 PM
求助............... 碧咸廿三 手機資訊/電腦軟硬討論 1 05-29-05 02:28 AM
求助??? oscarsze 手機資訊/電腦軟硬討論 2 01-16-05 09:47 PM
求助 Sgodkyo 日本動漫畫討論版 1 07-26-04 03:15 PM

現在的時間是 05:01 AM

手機版 | APP版