Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
手機平板遊戲討論版>DX2 真.女神轉生Liberation | SEGA X ATLUS
david 06:06 PM 12-23-17
事前登錄:https://d2-megaten-l.sega.jp/zh/pre-registration/

官網:https://d2-megaten-l.sega.jp/zh/

真女神新作無人開POST?
【子夜】 07:16 PM 12-23-17
求加好友
我:X833N7EV

Cap左D圖
https://www.facebook.com/pg/ShinMega...70015359744684

ShinDou 01:54 PM 12-24-17
D BUG好勁喎,教學都未完就黑晒禁咩都冇反應,淨係去到CHAT ROOM @@
GreenTea 08:46 PM 01-17-18
下星期正式上架

Eking 04:55 PM 01-18-18
希望真啦......
Eking 01:34 PM 01-22-18
GAME 有得DOWNLOAD, 但係SERVER未UP
Eking 01:49 PM 01-22-18
IOS 日版要改日文或英文先可以連上SERVER
Dyhalt Rushifar 02:09 PM 01-22-18
リセマラ要4星都難…
ZeroChow 09:08 PM 01-24-18
好唔掂,3d戰鬥好煩,冇得skip
陸奧 貴志 09:35 PM 01-24-18
要咁長時間先擦一次,真係冇心機玩....

仲要好食電
Dyhalt Rushifar 02:27 PM 01-29-18
GAME本身在下覺得唔差,不過真係消電好幫手,不如快手轉去PS4啦…
david 05:50 PM 02-03-18
原來上架鳥,抽翻O黎O的仲魔唔合得....
Dyhalt Rushifar 06:46 PM 02-03-18
作者: david:
原來上架鳥,抽翻O黎O的仲魔唔合得....
可以,不過合體一定要是但一方係非抽魔(素體)。
雖然擦首抽係好煩,不過完唔到5章故事差唔多冇可能有4星。
事關3星合成去4星要30萬mag,一日努力回收都好難有1萬...
而冇4星既,4章後半已經唔係一般既吃力...
Dyhalt Rushifar 03:02 PM 01-14-19
http://www.appbank.net/2019/01/14/ip...on/1691334.php
竟然係BAYONETTA合作
david 01:43 PM 03-06-19

Dyhalt Rushifar 02:11 PM 03-15-19
又係1%既神POOL,7-11合作又日本本土店限定,仆_啦細加…
david 02:29 PM 03-15-19
作者: Dyhalt Rushifar:
又係1%既神POOL,7-11合作又日本本土店限定,仆_啦細加…
保底都無?

<-已經無玩囉,雖然仲未鏟GAME...
Dyhalt Rushifar 02:41 PM 03-15-19
保底都無?

<-已經無玩囉,雖然仲未鏟GAME...
200抽,不過要係買石PACK既2小時限POOL

在下都仲算係現役既,不過真係越黎越廢課化。
開頭就唔開BOOST PACK,開咗BOOST PACK就冇新一般惡魔。
跟手見十二月死神(1% 5星,冇保底)同一周年將門(300保底,抽0.X)大賺就全力投抽盤集金…
david 02:45 PM 03-15-19
200抽,不過要係買石PACK既2小時限POOL

在下都仲算係現役既,不過真係越黎越廢課化。
開頭就唔開BOOST PACK,開咗BOOST PACK就冇新一般惡魔。
跟手見十二月死神(1% 5星,冇保底)同一周年將門(300保底,抽0.X)大賺就全力投抽盤集金…
200抽...

幽遊有得保底O既時候只要50抽...但抽中只係突破惡夢O既開始...
Dyhalt Rushifar 02:51 PM 03-15-19
200抽...

幽遊有得保底O既時候只要50抽...但抽中只係突破惡夢O既開始...
咁呢隻GAME中一次就要完凸既。
不過就要D時間…
Dyhalt Rushifar 10:47 AM 06-04-19
下星期就全球SERVER統一化,對戰名次報酬再降格…
david 12:10 PM 06-04-19
統一唔係問題,排名獎勵係要因應人數突然變多而優化先係良心營運,即係原本排500,合SER變排1500,兩者O既獎勵就算唔一致都唔應該差太遠先係正路。
Dyhalt Rushifar 02:15 PM 06-04-19
統一唔係問題,排名獎勵係要因應人數突然變多而優化先係良心營運,即係原本排500,合SER變排1500,兩者O既獎勵就算唔一致都唔應該差太遠先係正路。
你明知邊間負責營運…
david 05:37 PM 06-04-19
你明知邊間負責營運…

咁我都係照直講O者,改靚O的數字令玩家繼續開心有幾難?雖然都知佢會良心發現O既機會係近乎零...

睇佢個款應該係趕今個財年度完結前造靚條數先O係呢個時候合SER。

返回主題版面