Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 16 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 36 76 126  ... 最後
手機平板遊戲討論版>[今度は音ゲー]アイドルマスター シンデレラガールズ スターライトステージ偶像灰姑娘im@scg_stage(andriod/ios已上架)
anyone 01:49 AM 09-18-15
本家/ML/CD/周邊
JMi 01:51 AM 09-18-15
呢D來來去去都係呢班囡囡姐
無D好絕的動漫連動 我係唔會喪課的...

加上呢隻GAME唔會出到張曲藝式BALANCE BREAKER掛 XD
Cowlex 01:51 AM 09-18-15
你要咁諗
抽左返黎可以放係小屋把玩
JMi 01:56 AM 09-18-15
作者: ~Alex~:
你要咁諗
完全明 只係我唔太好呢D
我堅係為玩音GAME先開呢隻玩下

如果課完有張有超得SSR任揀卷 我都會支持下 XDDDD
Cowlex 01:59 AM 09-18-15
有sr卷就偷笑啦
或者好似cc咁比張sp卷你
nestlch 02:07 AM 09-18-15
作者: JMi:
玩得呢D課金GAME多睇化左
要圖我不如買本畫集...
所以咩GAME都好我都會考慮埋實際張咭對玩隻GAME有咩幫助先課金抽

當然都有死穴既
還好呢隻GAME應該唔會有咩連動
課金game我就玩咗幾年,
開頭都好唔理性想乜都齊晒,
好多時抽完一大堆野放係度唔會用,
真係有過慘痛回憶先會學識理性。

有時一諗到隻game 關server, 就乜都冇, 留返啲錢都好的。
nestlch 02:10 AM 09-18-15
作者: JMi:
完全明 只係我唔太好呢D
我堅係為玩音GAME先開呢隻玩下

如果課完有張有超得SSR任揀卷 我都會支持下 XDDDD
granblue呢個真係做得好, 其他game真係要學吓 XDDD
JMi 02:11 AM 09-18-15
作者: nestlch:
課金game我就玩咗幾年,
開頭都好唔理性想乜都齊晒,
好多時抽完一大堆野放係度唔會用,
真係有過慘痛回憶先會學識理性。

有時一諗到隻game 關server, 就乜都冇, 留返啲錢都好的。
完全明
我自己最怕都係抽完D野無用

同埋暫時1PACK 30抽確率係0.45張SSR
我個人仲係覺得唔抵玩... 唔抵玩到免費石都想KEEP起等下先抽
小鬼咁古埃及來的另計啦
作者: nestlch:
granblue呢個真係做得好, 其他game真係要學吓 XDDD
umm 其他gbf都仲要課先送
brave frontier係神到 上個網址填下野係送張ssr自己任揀
係揀到全game最屈果d隊長咁...

我完全唔會期望各大廠都咁放水 搞下笑姐 XD
買8000石送4000石我諗會有DD可能
PTX-003C 02:18 AM 09-18-15
求助...
個BandaiNamco ID 之前綁的save 比我洗左, 我想綁我而家玩緊果個, 我點先可以解除之前個綁定?
JMi 02:42 AM 09-18-15
作者: PTX-003C:
求助...
個BandaiNamco ID 之前綁的save 比我洗左, 我想綁我而家玩緊果個, 我點先可以解除之前個綁定?
記憶中我都搵唔到可以解綁 所以開左個新ID比新玩個ACC...

試下就咁用新acc連上你id度 睇下會唔會overwrite到囉唯有....
但睇唔明日文的話都係小心d搞的好
anyone 02:46 AM 09-18-15
好似可以同pass一樣 將成個BNID acc資料過去另一個acc?
小嘉 02:52 AM 09-18-15
等下先啦
佢講過話遲d update可以比人解除已綁既笨大ID
幾時UP就唔知啦...
anyone 02:55 AM 09-18-15
第1次十連再一抽得3sr
都係無ssr
亍 ◣ 07:38 AM 09-18-15
作者: ~Alex~:
你要咁諗
小屋唔係用來玩秘書小姐咩
~小鬼~ 08:58 AM 09-18-15
如果佢ranking 冇特效卡,你將抽番黎的錢換晒做水可能重抵玩

秘書小姐的工作環境越黎越差
Aqours 09:48 AM 09-18-15
如果只係間唔中課1-2pack
真係留番d石升下rank打ev好過

呢類game課金唔同pad cc果d
唔係用pack做單位
~小鬼~ 09:50 AM 09-18-15
作者: 紫月 :
如果只係間唔中課1-2pack
真係留番d石升下rank打ev好過

呢類game課金唔同pad cc果d
唔係用pack做單位
追一張卡,基本單位我覺得係十下
廢人 09:53 AM 09-18-15
無TRADE抽唔落
對我黎講抽無印CG開心D
由手機版發出
kimtch 10:07 AM 09-18-15
打完MASTER抽左一下十連有MIKU KIRARI+3SR..
ko121314 10:17 AM 09-18-15
手痕單抽左3下全滅
點解大家咁多10連仲要中咁多好野
~小鬼~ 10:23 AM 09-18-15
作者: ko121314:
手痕單抽左3下全滅
想要抽多兩次十連大家都知點做
tsddr 10:42 AM 09-18-15
作者: 廢人:
無TRADE抽唔落
對我黎講抽無印CG開心D
由手機版發出
呢隻友抽都會出SR開心下

無印唔係重課,出張SR都難
JMi 10:44 AM 09-18-15
作者: ko121314:
手痕單抽左3下全滅
一個forum幾十人玩總有人法老上身無咩出奇既...
尤其是呢d寫埋機率比你睇的 其他人中咩連參考價值都無
唔好同人比 同人唔同命架玩呢d... XD
廢人 10:52 AM 09-18-15
>呢隻友抽都會出SR開心下
>無印唔係重課,出張SR都難

依邊D SR咪姐係果邊D強R
SSR等於SR
果陣出強R開心過中D廢技既SR嫁
由手機版發出
tsddr 11:20 AM 09-18-15
作者: 廢人:
>呢隻友抽都會出SR開心下
>無印唔係重課,出張SR都難

依邊D SR咪姐係果邊D強R
SSR等於SR
果陣出強R開心過中D廢技既SR嫁
由手機版發出
中SR心理上點都開心過中R,
以純抽卡角度來睇
標籤:デレステ, 千川ちひろ, 戸田めぐみ, 杏仁豆腐, 鷹富士茄子
第一 ... 16 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 36 76 126  ... 最後

返回主題版面