Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 629 1129 1529 1579 1619 1623 1624 1625 1626 1627 1628 1629 1630 1631 1632 1633 1634 1635 1639 1679 1729  ... 最後
手機平板遊戲討論版>Fate/Grand Order「サーヴァント・サマーキャンプ! ~カルデア・スリラーナイト~」夏之恐(笑)
細路翔 08:17 AM 01-20-18

果然個個都有依個想法
Sar8 12:16 PM 01-20-18
最尾兩個鐘毫無意外lag住過
細路翔 12:48 PM 01-20-18
我頭先打個時無點lag

反而依家開箱就lag到喊
鈴蘭 01:57 PM 01-20-18
根本開唔到箱 我頭先坐巴士見到前面又係有條友係度開箱
佢篤足五分鐘都開唔到一個箱 我望到就知都係算吧啦
Hextor 03:39 PM 01-20-18
每邊3000張飛由12點督到宜家先督晒
細路翔 03:56 PM 01-20-18
兩邊36000-38000...

好彩之前成篤定d
pet3 10:51 AM 01-22-18
公布了睇電影怎樣拿道具卡未?
細路翔 11:34 AM 01-22-18
sad

我無聊走去玩大陸game崩壞3半個鐘都無玩fgo 3分鐘咁食電

人地仲要全3d又要物理演算,DW技術力果然手遊界第一(差)

我用i7 plus都可以剩係開箱都開到部機好似暖爐咁熱,咩料
Sar8 11:53 AM 01-22-18
每次拆箱要諗比邊隻3星進上去就頭痛
全部都食最缺既料...
細路翔 11:56 AM 01-22-18
唔計二姐、綠茶、狗哥、和尚

應該得返c媽同大衛係3星必練

有千代女的話就練埋靜諡,配埋綠茶毒爆對面(?
鈴蘭 05:14 PM 01-22-18
一百階應該好易
但一睇就知會有二周目
要一百四十先齊5張…
由手機版發出
細路翔 06:29 PM 01-22-18

用D時間去打芒亨好過
Hextor 07:43 PM 01-22-18
作者: 細路翔:

用D時間去打芒亨好過
自然回復唔知打唔打得晒
Sar8 07:57 PM 01-22-18
圖片果D 1AP來昨wo

我覺得最大既問題係D人留返最尾果刻打結果發現打唔哂....
睇返得7日比你玩
gingq7 01:16 AM 01-23-18
作者: pet3:
公布了睇電影怎樣拿道具卡未?
我反而想點解德福差唔多場場都滿坐,但荷里活完全賣唔出

作者: 細路翔:
sad

我無聊走去玩大陸game崩壞3半個鐘都無玩fgo 3分鐘咁食電

人地仲要全3d又要物理演算,DW技術力果然手遊界第一(差)

我用i7 plus都可以剩係開箱都開到部機好似暖爐咁熱,咩料
未換手機前,日日都閃退起碼1-2次,但自從換機後,2個月以來一次都無閃退過,
DW班友根本無諗過/無人力/無能力優化隻game,
我自已就唔太相信Sony唔肯俾錢請人(花少少請人,以FGO的熱度很大機會十倍百倍以上賺回來),
更加唔信TM唔肯俾錢(TM自已年年4月1日都花唔少錢玩野),
結論就係: 日本真係咁難請人既咩?

作者: Sar8:
每次拆箱要諗比邊隻3星進上去就頭痛
全部都食最缺既料...
我都好唔想俾骨升d完全唔會用既人, 但我只升剩8隻人未滿級, 無理由唔升埋佢而拎d金肥去變多到唔知點用的綠方
GN00508771 02:01 AM 01-23-18
100層 佢講明撤退唔會計疲勞
假設全部關都係AP1
咁每關是但出一次睇下敵編成後再砌最小人數過關既隊會唔會好d?
鈴蘭 02:03 AM 01-23-18
要諗下究竟點出人
前期理論上應該要出低星角 但去到最後期因為cost既問題應該又其實會想擺2星戰神系列.......
the fool 02:25 AM 01-23-18
終於得閒開哂d箱,兩邊加埋得廿箱多d...如果唔係病左應該可以打多幾箱...
作者: 鈴蘭:
一百階應該好易
但一睇就知會有二周目
要一百四十先齊5張…
由手機版發出
真係俾我up中100層(雖然我唔想)
應該唔會二周掛,又要限你出o既人,又得一個星期(雖然打得快應該兩日可以打完)
我估應該係故事果邊或者特定條件(如只可用女鯖打幾場)
圖片果D 1AP來昨wo

我覺得最大既問題係D人留返最尾果刻打結果發現打唔哂....
睇返得7日比你玩
我估最難果幾關留返最後兩日打都無問題,大不了食石過,佢又無話唔俾con

另外.恭喜鵺葭大完成左隻究極殺式而家佢係我FD List殺入面最高攻果隻(仲高過lv100 o既山翁,酒吞同Jack)
大破人間 07:01 AM 01-23-18
作者: gingq7:
我反而想點解德福差唔多場場都滿坐,但荷里活完全賣唔出

德福個邊早左幾個星期預售
賣左咁耐FULL都好正常
其他戲院則是剛剛先開同公佈上映

順便一提荷里活個戲院D位唔太好坐又窄
細路翔 08:31 AM 01-23-18
作者: 鈴蘭:
要諗下究竟點出人
前期理論上應該要出低星角 但去到最後期因為cost既問題應該又其實會想擺2星戰神系列.......
1星=大英雄、壓政全勤

2星=安徒生重新加入過勞班底,咩話?你話佢根本無脫離過?

3星=牛肉丸又在那邊跳船了

雖然咒腕都好Q勁,但唔會餵杯比佢既我好似直接擺隻JACK出黎實際D

去到最後如果d挑戰關唔係設計太g8又係車輪戰的話都係4060+梅林安徒生+黑聖杯奶光/炒麵包黑貞劈死對面架啦(眼神死

靜諡、綠茶、千代女如果又遇上爆氣飛哥個d關應該用得著
pet3 09:34 AM 01-23-18
孔明抽白色情人節容易
還是術up(3up,但絕對不會出up外人物) ?

應該白色容易吧?(雙up,有機會出up外人物)
Sar8 09:47 AM 01-23-18
應該冇一個pool係唔會射歪....
Hextor 10:49 AM 01-23-18
好似除左f/z 孔明冇試過單pickup?
應該趁未有黑肉之前抽術up
gingq7 11:29 AM 01-23-18
應該冇一個pool係唔會射歪....
有,
第一年水著活動果2個池係極難射斜

(第二年有單獨pick up,但pick up率明顯變回正常~50%)
Sar8 11:33 AM 01-23-18
作者: gingq7:
有,
第一年水著活動果2個池係極難射斜

(第二年有單獨pick up,但pick up率明顯變回正常~50%)
你都識講極難
即係冇啦
(我係指要個"召喚詳細"直頭寫明只出果指定果幾隻)
標籤:FGO, 歐洲人, 非洲人
第一 ... 629 1129 1529 1579 1619 1623 1624 1625 1626 1627 1628 1629 1630 1631 1632 1633 1634 1635 1639 1679 1729  ... 最後

返回主題版面