Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 586 1086 1486 1536 1576 1580 1581 1582 1583 1584 1585 1586 1587 1588 1589 1590 1591 1592 1596 1636 1686  ... 最後
手機平板遊戲討論版>Fate/Grand Order「バトル・イン・ニューヨーク」大王...我想篤胸肌...
細路翔 08:48 AM 10-19-17
作者: gingq7:
結論:
我覺得打一般高難度關, 你隻嫁王一定夠用有突,
要去到需要無敵/無敵貫通/消buff/解debuff的超高難度關先會武藏明顯較強, 而呢種關卡一年可能都無幾次
唔係,我係指紅卡角一堆比飛天更飛天既牛鬼蛇神
無愛的話戰力上黎講武藏唔係必須品

然後嫁王明顯唔係好用在功能性,而係因為藍卡角+技能cd短搭落明狐大家族根本每回合都有技開

寶具堆debuff又成5回合效果,基本上一路疊上去就唔會無啦啦比對面一野爆擊做瓜你

仲有武藏你一定要旁邊兩隻過勞死都滿技先發揮到真價,屬於一波流要識得掌握時機出技
嫁王/弓王+c狐就接近無腦見np滿開大就磨瓜對面...

睇你要打快兩回合定打慢兩回合,我自己就覺得劍職單體有沖田嫁王劍蘭,全體個堆四星基本上全部齊無需要抽武藏

都係個句有愛就算係debu你都可以練到飛天架
pet3 08:56 AM 10-19-17
作者: 細路翔:
唔係,我係指紅卡角一堆比飛天更飛天既牛鬼蛇神
無愛的話戰力上黎講武藏唔係必需品

然後嫁王明顯唔係好用在功能性,而係因為藍卡角+技能cd短搭落明狐大家族根本每回合都有技開

仲有武藏你一定要旁邊兩隻過勞死都滿技先發揮到真價,屬於一波流要識得掌握時機出技

嫁王/弓王+c狐就接近無腦見np滿開大就磨瓜對面...

睇你要打快兩回合定打慢兩回合,我自己就覺得劍職單體有沖田嫁王劍蘭,全體個堆四星基本上全部齊無需要抽武藏

都係個句有愛就算係debu你都可以練到飛天架
5星劍我只有永不被強化的藍呆
4星劍我只有尼綠和齊格飛

萬聖節龍娘是我最後的希望了(聽說不錯強)

https://www.dropbox.com/s/2si53kkr9k...%2029.png?dl=0
我現在只有圖上的這一些5星+養爆的寶2黑貞
中國版人人都有黑貞就沒掛出來了,(60個朋友中沒有人掛瑪爾大,所以掛隻寶5出黎比人用下中)
細路翔 09:11 AM 10-19-17
黑貞依家係日版好多時係過盛火力

仲有係超高難度你落黑貞都無法3回合打走對面第一波既車輪戰時,依期又咁興係車輪戰幫對面加堆紅藍綠卡超耐性
出黑貞代表你隻冠位g8人意外比對面一波收皮既機率提高

超高難度車輪戰基本上依家落紅卡角都係落奶光/黑狗多

一個產星光炮一個殿後時夠鎖血度(?
其實實際最活躍都係得返黑狗

好似我依d隻黑狗餵都未餵過既就都係無恥藍隊磨磨磨算啦

用太多9分角會令我唔想開game
pet3 09:22 AM 10-19-17
黑貞依家係日版好多時係過盛火力

仲有係超高難度你落黑貞都無法3回合打走對面第一波既車輪戰時,出黑貞代表你隻冠位g8人意外比對面一波收皮既機率提高

超高難度車輪戰基本上依家落紅卡角都係落奶光/黑狗多

一個產星光炮一個殿後時夠鎖血度(?

好似我依d隻黑狗餵都未餵過既就都係無恥藍隊磨磨磨算啦

用太多9分角會令我唔想開game
google 說
尼祿祭用 完全體黑明梅,完全XJB打…………大概……這就是為所欲為無可撼動的原因

我還以為如果我抽到孔明/梅林之後借別人的孔明/梅林
用上自己的黑貞就能輕鬆玩
digiharuka 09:40 AM 10-19-17
作者: pet3:
我還以為如果我抽到孔明/梅林之後借別人的孔明/梅林
用上自己的黑貞就能輕鬆玩
基本上這仍是無腦打法, 放心求到孔梅其一吧

清不到3條血? 清到2條後備補刀就得啦

潔癖要到只能要首發全員完場就論外
seks 10:06 AM 10-19-17
其實今次劍豪難在在對決關無得抱大腿仲要用隻無升滿的NPC武藏.
我打酒吞和賴光都用左3令咒來補血開貞德寶具過
細路翔 10:22 AM 10-19-17
其實用大明狐可以無腦過

但為左3000幾絆值我都係無咁做
Sar8 11:36 AM 10-19-17
作者: seks:
其實今次劍豪難在在對決關無得抱大腿仲要用隻無升滿的NPC武藏.
我打酒吞和賴光都用左3令咒來補血開貞德寶具過
其實作為成篇故事既重點+有幾場單挑場

雖然作為一番勝負變成圍歐已經睇到傻左
但好心你就做到武藏係戰力先啦....
巴御前係弓你仲唔調整下強制要擺武藏即係玩班player姐....
Hextor 12:07 PM 10-19-17
作者: Sar8:
其實作為成篇故事既重點+有幾場單挑場

雖然作為一番勝負變成圍歐已經睇到傻左
但好心你就做到武藏係戰力先啦....
巴御前係弓你仲唔調整下強制要擺武藏即係玩班player姐....
其實應該分開..應該一關自己打之後再一關武藏單挑event咁....當你第一回合既action係轉走武藏
仲分乜鬼勝負
空調 12:13 PM 10-19-17
作者: Hextor:
其實應該分開..應該一關自己打之後再一關武藏單挑event咁....當你第一回合既action係轉走武藏
仲分乜鬼勝負
我打劍豪勝負 係想武藏第一個死
劇情夠哂張力
Eking 12:27 PM 10-19-17
作者: Sar8:
有心玩=
貴:買6星帳號(有兩隻最好,冇既至少一隻)
平:等有靚pool買石頭號抽

兩個方法比你之後用課金追應該平十萬九千七倍
中左2隻5星, 玩住先....
sagitis 02:55 PM 10-19-17
天堂2老玩家路過
作者: Eking:
中左2隻5星, 玩住先....
其實依隻GAME , D人係唔係用機器練工, 擦寶. (版規好似無講唔比討論機器人, BOT)
Hextor 03:04 PM 10-19-17
作者: sagitis:
天堂2老玩家路過

其實依隻GAME , D人係唔係用機器練工, 擦寶. (版規好似無講唔比討論機器人, BOT)
冇寶刷
刷材料升技
我諗呢度d師兄課金額都天元突破
仲敢用外掛?
後果自負
Sar8 03:51 PM 10-19-17
好似之前刷箱應該用人力....
鈴蘭 04:31 PM 10-19-17
嫁王呢次1.5幫左我好多
當我唔想用梅林同術職但又要人補血同幫手儲氣 嫁王好好用
由手機版發出
鈴蘭 04:36 PM 10-19-17
邊有咁多果你掛機
由手機版發出
Hextor 04:37 PM 10-19-17
作者: 鈴蘭:
由手機版發出
唔想出梅林我用槍奶光出紅buff,仲可以解弱體呃絆
細路翔 05:13 PM 10-19-17
作者: 鈴蘭:
由手機版發出
基本上全章我都係擺嫁王C狐係前排

依對情敵個技能組根本係為左對方設計出黎

嫁王技1完全係為左本身NP回得慢既C狐存在,然後C狐個技3又係完全為左唔夠力(?)既嫁王而存在
嫁王裝突滿黑聖杯,C狐裝張伊莉亞係身,基本上除左對上弓階都係無腦碾
細路翔 06:51 PM 10-19-17

強烈建議QP關AP需求永久半減
T.K. 09:25 PM 10-19-17
作者: 空調:
我打劍豪勝負 係想武藏第一個死
劇情夠哂張力

gingq7 02:21 PM 10-20-17

強烈建議QP關AP需求永久半減
剩係QP半減其實無乜用
而家先卡新素材, 再卡技石, 然後卡舊素材, 最後先到卡QP

其實5星人難技30我覺得ok既, 老老實實, 如果好易就全部5星技30, 我估大家login都嫌費事, 真係貪打種火打門好玩咩
反而4星人就真係應該要易升好多, 剛剛數吓先發現我有30幾40隻抽回來的4星因為只係4/4/4而全部坐晒係度無出場機會, 再加上個不合理的絆系統又綁死我要集中出某幾隻人, 攪到我實在無乜動力再去抽4星, 因為明知抽番黎都係只用1-2次

FGO角色強度不會太膨脹絕對是好事, 但同時冷板凳問題越黎越嚴重
蛋撻王子 05:03 PM 10-20-17
http://news.fate-go.jp/2017/7kengou2/
Cowlex 06:15 PM 10-20-17
一抽就算
等萬聖pool
細路翔 07:25 PM 10-20-17
終於第一次遇上兩隻都己經有無藉口去抽既池b
T.K. 10:06 PM 10-20-17

標籤:FGO, 歐洲人, 非洲人
第一 ... 586 1086 1486 1536 1576 1580 1581 1582 1583 1584 1585 1586 1587 1588 1589 1590 1591 1592 1596 1636 1686  ... 最後

返回主題版面