Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 電視遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 03-19-16, 10:03 PM   #201
ComeLOLoh
God of Gamer

註冊日期: Apr 2007
PSN  IDChun-li
見PA行版預定大約
PS4: 4xx
PSV: 3xx
普通版。

舊 03-19-16, 10:06 PM   #202
劍仔
Insane Gamer

註冊日期: Sep 2003
我都係等中文版算..不過驚少貨
劍仔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-19-16, 10:08 PM   #203
izumo

註冊日期: Mar 2005
PSN  IDizumo000
引用:
作者: 劍仔 查看文章
暗榮一般都ok夠貨
衰極咪買dl版囉
izumo 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-20-16, 12:04 AM   #204
ComeLOLoh

http://www.famitsu.com/news/201603/18101788.html

舊 03-20-16, 07:47 AM   #205
stcdavidhk

註冊日期: Dec 2006
話題今集內容其實比上集少左野玩
冇左水上電單車,滑梯同老虎機,相對只多左攀石。
玩家同囡錢重要分開計,屈你玩賭場=0=

GBF:839720

Fate/GO: 338849498 (90等)呆毛吾王 SiKi(被迫凍結中) , 644590007(90等)金閃閃/呆毛吾王 SiKi)
stcdavidhk 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-20-16, 11:04 AM   #206
ComeLOLoh

http://www.gamer.ne.jp/news/201603200001/

舊 03-20-16, 11:27 AM   #207
zero0417hk
Senior Gamer

註冊日期: Mar 2012
PSN  IDzero0417hk
訂左中文版等星期四
zero0417hk 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-20-16, 11:40 AM   #208
stcdavidhk

>スロットって完全に運なので、時間のかけ方でお金が増減するだけになってしまい、自分の実力が反映されないんです

講呢d...唔見得其他game唔係主要靠運囉
問題係囡可以靠打排球之類賺錢,玩家只有做任務賺得少少,唔係就真係靠賭,你一張跳舞卷成70/80萬,點玩

等睇會唔會好似上集咁更新易賺錢d

GBF:839720

Fate/GO: 338849498 (90等)呆毛吾王 SiKi(被迫凍結中) , 644590007(90等)金閃閃/呆毛吾王 SiKi)
stcdavidhk 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-20-16, 12:17 PM   #209
GOGamer

註冊日期: Mar 2016
引用:
作者: ComeLOLoh 查看文章
見PA行版預定大約
PS4: 4xx
PSV: 3xx
普通版。
但願出個時,都係呢個價,之前街見日普預約499 ,無行訂都有D驚

引用:
作者: 劍仔 查看文章
我想問賭場賺10000個盃,要一次過,定係累訂?
GOGamer 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-20-16, 01:01 PM   #210
Sar8
The One

註冊日期: Feb 2009
PSN  IDOrzAR8
XBox Live GamertagOrzAR8
其實第一集都係賭場居多..
靠平時賺錢玩幾廿個鐘頭

舊 03-20-16, 05:18 PM   #211
北条加蓮
Crazy Gamer
Cuの極みラブレター

註冊日期: Sep 2007
今日旺角見PS4
普500樓下
限800

舊 03-20-16, 08:36 PM   #212
carychow
Crazy Gamer
自定頭銜

Nintendo Switch ID4912 7594 2308
3DS Friend Code1693 0391 8181
PSN  IDcarychowhk
XBox Live Gamertagcarychow
引用:
作者: Noi Aruto 查看文章
今日旺角見PS4
普500樓下
限800
普通跌咁快?
啱晒我呢類只係想要晒兩個初回特典code又用開日本帳號嘅人

舊 03-20-16, 09:04 PM   #213
hihi2828
Junior Member

註冊日期: Oct 2008
買日版既話,可以用香港PSN 入CODE?
hihi2828 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-20-16, 09:23 PM   #214
Akira 明
Game Master

註冊日期: Jun 2007
Nintendo Switch ID5966-9891-3387
3DS Friend Code3351 4032 4168
PSN  IDming3107
玩過DOA5LR有無野送?
Akira 明 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-21-16, 01:43 AM   #215
紫紅豆
Crazy Gamer

註冊日期: Mar 2010
引用:
作者: carychow 查看文章
普通跌咁快?
啱晒我呢類只係想要晒兩個初回特典code又用開日本帳號嘅人
$478日普,跌得幾快,不過我也訂了行
紫紅豆 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-21-16, 10:14 AM   #216
kanone
Game Master

註冊日期: Dec 2004
星期六下午買550
好彩星期六日玩返夠 2日玩左13hr 4週目玩左大半
kanone 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-21-16, 11:15 AM   #217
ComeLOLoh

引用:
作者: hihi2828 查看文章
買日版既話,可以用香港PSN 入CODE?
當然唔得啦。要用日本PSN入 Code。
而家個隻100%日版黎。

舊 03-21-16, 02:05 PM   #218
carychow
Crazy Gamer
自定頭銜

Nintendo Switch ID4912 7594 2308
3DS Friend Code1693 0391 8181
PSN  IDcarychowhk
XBox Live Gamertagcarychow
Lunch 路過 SSP, 未跌. 放工出旺角算

舊 03-21-16, 02:59 PM   #219
ComeLOLoh

睇人Youtube玩,暫時睇…

Recycle 既Opening (重用DOAX1, 2, DOA5LR)剪埋一齊。
其實係無Opening,重要無Ending…得個credit。

會唔會有隱藏野未知,但應該都係無。

我當呢隻係Remake HD/換人 Cut野 版算。
(我今次心態係買特典送Game)

此篇文章於 03-21-16 03:02 PM 被 ComeLOLoh 編輯。
ComeLOLoh 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-21-16, 03:20 PM   #220
zero0417hk

引用:
睇人Youtube玩,暫時睇…

Recycle 既Opening (重用DOAX1, 2, DOA5LR)剪埋一齊。
其實係無Opening,重要無Ending…得個credit。

會唔會有隱藏野未知,但應該都係無。

我當呢隻係Remake HD/換人 Cut野 版算。
(我今次心態係買特典送Game)

Ching今次都係複數買入?
有重複/唔要既野可以賣比我
舊 03-21-16, 05:30 PM   #221
ComeLOLoh

引用:
作者: zero0417hk 查看文章
Ching今次都係複數買入?
有重複/唔要既野可以賣比我
Marie Rose 個Mousepad 你要唔要先?

上次我幾個Marie Rose Mousepad 無人要。
好辛苦咁先放到。今次睇下d 野既質數先決定。
我自己想收多套Playing Cards,一套玩、一套收埋只看不玩。

我係完全Feel 唔到Marie Rose係投票第一。

此篇文章於 03-21-16 05:36 PM 被 ComeLOLoh 編輯。
ComeLOLoh 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-21-16, 06:05 PM   #222
KA版柯柏文
Crazy Gamer

註冊日期: Jul 2006
引用:

我自己想收多套Playing Cards,一套玩、一套收埋只看不玩。

明顯佢個Mousepad完全冇護腕功效
KA版柯柏文 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-21-16, 06:48 PM   #223
ComeLOLoh

引用:
作者: KA版柯柏文 查看文章
明顯佢個Mousepad完全冇護腕功效
其實係有既,大過我而家用緊個Pad添。

舊 03-21-16, 09:24 PM   #224
zero0417hk

引用:

除左Mousepad仲有D咩野
舊 03-21-16, 10:07 PM   #225
ComeLOLoh

引用:
作者: zero0417hk 查看文章
除左Mousepad仲有D咩野
PS4特典版

◯ Playstation®4版 遊戲軟體
◯ 首批特典「瑪莉的小惡魔泳衣」下載序號
◯ 極致性感服裝 F套組 (9種)
◯ 寫真集「Fortune」(48P) ※1
◯ 「Fortune」撲克牌 ※2
◯ 「瑪莉蘿絲」極致 3D 滑鼠墊(微乳)

PSVita 特典版

◯ Playstation®Vita版 遊戲軟體
◯ 首批特典「穗香的天使泳衣」下載序號
◯ 極致性感服裝 V套組(9種)
◯ 寫真集「Venus」(48P)※1
◯ 「Venus」撲克牌※2
◯ 「穗香」極致 3D 滑鼠墊

最強版

◯ Playstation®4版 遊戲軟體
◯ Playstation®Vita版 遊戲軟體
◯ 首批特典「瑪莉的小惡魔泳衣」下載序號
◯ 首批特典「穗香的天使泳衣」下載序號
◯ 極致性感服裝 F套組 (9種)
◯ 極致性感服裝 V套組(9種)
◯ 寫真集「Fortune」(48P) ※1
◯ 寫真集「Venus」(48P) ※1
◯ 「Fortune」撲克牌 ※2
◯ 「Venus」撲克牌 ※3
◯ 「瑪莉蘿絲」極致 3D 滑鼠墊(微乳)
◯ 「穗香」極致 3D 滑鼠墊
◯ B2 極致防水海報 9種

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[PSV] DEAD or ALIVE 5 Plus martinyau1979 手提遊戲機討論版 139 10-09-23 08:17 PM
[分享] Dead Fantasy II - DOA vs FF nofire 電視遊戲討論版 26 03-31-08 02:01 AM
death or alive - 生死格鬥(doa?) 佐藤成樹 電影版 86 10-10-06 05:29 PM
[XB]Dead Or Alive Xtreme Beach Volleyball 2 neo2046 電視遊戲討論版 0 12-18-04 10:27 PM
[XB]DEAD OR ALIVE Ultimate圖片及影片,行版10月28日發售($299預訂送DOA Ultimate) 神祕人1號 電視遊戲討論版 344 12-01-04 10:54 PM

現在的時間是 09:32 PM

手機版 | APP版