Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > ~清談館~

主題工具 顯示模式
舊 05-31-13, 01:14 PM   #251
Kain
God of Gamer

註冊日期: Dec 2005
PSN  IDkain_jpn
AV成架車包起都得啦
Kain 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-31-13, 01:18 PM   #252
飛燕
懺悔不用等

註冊日期: Dec 2004
【速報】この女子高生が千葉県立柏南高等学校の生徒だと判明

引用:
作者: Kain 查看文章
AV成架車包起都得啦
我知你不是認真的

嘛,想行為藝術,其實有好多列車閒時完全空
飛燕 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-31-13, 01:26 PM   #253
Kain

你估真係咁擺法搭全程咩
影張相既時間都唔得
咁都好批鬥
我搵5個人上車總站坐滿一排位再用一分鐘時間換D公仔上去影張相又點阻人啊
個位本身我坐緊
點睇?
舊 05-31-13, 01:40 PM   #254
GreenTea
Administrator

註冊日期: May 2007
引用:
作者: knight-philip 查看文章
忌廉哥那裡
如果這叫"將自己O既快樂建築O係動物身上"的話
最好連養寵物都不要養啊
不,是連孩子都不要生,否則孩子小時候未懂得開聲反駁的話
做任何事都可以是"將自己O既快樂建築O係OO身上"
我諗你誤會+認真左
快樂建築係動物身上,等於見到動物就開心,又唔係見到動物痛苦我就開心
GreenTea 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-31-13, 01:46 PM   #255
Kain

引用:
作者: GreenTea 查看文章
我諗你誤會+認真左
快樂建築係動物身上,等於見到動物就開心,又唔係見到動物痛苦我就開心
認真,放隻鴨響頭會腦出血?
拿拿拿呢個POST應該係講緊張圖,唔好自己腦補加插一堆唔關事既野出黎
講到"快樂建築係動物(既痛苦)身上"咁大件事仲話人認真左?

此篇文章於 05-31-13 01:48 PM 被 Kain 編輯。
舊 05-31-13, 01:57 PM   #256
GreenTea
Administrator

註冊日期: May 2007
引用:
作者: Kain 查看文章
認真,放隻鴨響頭會腦出血?
拿拿拿呢個POST應該係講緊張圖,唔好自己腦補加插一堆唔關事既野出黎
講到"快樂建築係動物(既痛苦)身上"咁大件事仲話人認真左?
似係你腦補多d

叮噹終於有贏既機會

GreenTea 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-31-13, 02:00 PM   #257
Hunter

註冊日期: Jan 2002
第日出張圖要查哂張圖出處, 背後動機等等先出
不如改埋標題" 有無d一睇你真係會笑XD既圖分享下?", 做 "有無d一睇你真係會笑XD既圖(而又唔令人誤會既圖)分享下?"

Hunter 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-31-13, 02:03 PM   #258
風萌翔
Crazy Gamer

註冊日期: Jan 2008
PSN  IDwing14700
猜拳轉做人就得啦
風萌翔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-31-13, 02:10 PM   #259
飛燕
懺悔不用等

註冊日期: Dec 2004
引用:
作者: Hunter 查看文章
第日出張圖要查哂張圖出處, 背後動機等等先出
不如改埋標題" 有無d一睇你真係會笑XD既圖分享下?", 做 "有無d一睇你真係會笑XD既圖(而又唔令人誤會既圖)分享下?"

列車後面明顯大量人,別人有意見認為會阻到人好自然正常吧?
比起想像論點、事件去評論,倒不如去查一下內情再看看,我也好奇事實是怎樣
飛燕 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-31-13, 06:35 PM   #260
IDGAF
The One

註冊日期: Sep 2002
頭暈了~!

This Japanese KFC Website Might Make You Feel Sick

http://kotaku.com/this-japanese-kfc-...sick-510632507

舊 05-31-13, 06:55 PM   #261
IDGAF
The One

註冊日期: Sep 2002
The Grandmaster?又關一代宗師事?!宣傳嚟的。

呢招葉問有出過咩,KISS?
「出口有時會傷人,夫妻要無聲勝有聲。」就是這個意思?!直接打…

Woman Shows How To Kick Ass at Work
http://kotaku.com/woman-shows-how-to...ally-510434703

http://news.livedoor.com/article/detail/7715082/?p=1

此篇文章於 05-31-13 07:05 PM 被 IDGAF 編輯。
IDGAF 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-31-13, 07:50 PM   #262
滅龍士
MHWs↓

註冊日期: Sep 2006
Nintendo Switch IDSW-0379-3311-1331
3DS Friend Code0362 0082 7760
PSN  IDMETSU_RYU_SHI

邪王炎殺黑龍波
滅龍士 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-31-13, 08:06 PM   #263
david
The One

註冊日期: Mar 2002
引用:
作者: 滅龍士 查看文章
邪王炎殺黑龍波
未出招唔算數喎。

---
NS CC:Morphus X300
david 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-31-13, 09:31 PM   #264
Fean
Game Master

註冊日期: Jul 2002

舊 05-31-13, 11:14 PM   #265
cyberfox
凡骨

註冊日期: Nov 2002
引用:
作者: 滅龍士 查看文章

邪王炎殺黑龍波
用完會變樣喎
變到阿媽都唔認得喎.你確定要用?

PS:幾型

PAD: ID 236 040 314
SB: ID 150 938 312
Line ID: cyberfox825
cyberfox 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-01-13, 01:11 AM   #266
Nelly
Ultimate Gamer

註冊日期: Oct 2008
引用:
作者: ZlWS 查看文章
搖餅
[IMG]ttps://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc3/969265_661354173891374_193362427_n.jpg[/IMG]

如果用洗衣機?

Nelly 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-01-13, 08:56 AM   #267
圖騰製作中

狼 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-01-13, 12:49 PM   #268
david
The One

---
舊 06-01-13, 02:42 PM   #269
超合Game魂
Game Master
超サイヤ人

註冊日期: Oct 2006

舊 06-01-13, 02:43 PM   #270
真!DC
Banned User
奉行我道

註冊日期: Jan 2003
有口!?

真!DC 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-01-13, 03:34 PM   #271
Sar8
The One

註冊日期: Feb 2009
PSN  IDOrzAR8
XBox Live GamertagOrzAR8
乜哈佬吉蒂有口架咩

舊 06-01-13, 03:35 PM   #272
david
The One

有鼻!?

用疴呢吉第同兩三歲細路玩手指指五官,係好過癮O既事O黎。

---
舊 06-01-13, 07:57 PM   #273
Kain

手指腳趾你地唔講
舊 06-01-13, 07:58 PM   #274
Kain

引用:
作者: 查看文章
http://i.disp-tech.com/web/img4/fb_969860_526486457399626_746953697_n.jpg
放去驚嚇區啦
舊 06-01-13, 08:19 PM   #275
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

註冊日期: Dec 2001
根本就係人扮的有咩好驚訝

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
亍 ◣ 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
有無d一睇你真係會笑XD既圖分享下?? [vol.18] ahleung ~清談館~ 1010 05-08-13 08:40 PM
有無d一睇你真係會笑XD既圖分享下?? [vol.17] ahleung ~清談館~ 1051 02-09-13 08:51 PM
有無d一睇你真係會笑XD既圖分享下?? [vol.16] ~清談館~ 1105 11-23-12 11:10 AM
有無d一睇你真係會笑XD既圖分享下?? [vol.15] Iro ~清談館~ 1019 08-20-12 04:51 PM
有無d一睇你真係會笑XD既圖分享下?? [vol.14] flmthy ~清談館~ 1007 06-27-12 12:22 AM

現在的時間是 01:55 PM

手機版 | APP版