Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 娛樂資訊潮流頻道 > Neo Entertainment TREND

主題工具 顯示模式
舊 05-02-16, 11:18 PM   #201
朔望~
Game Master
妹控

註冊日期: Oct 2007
Lyanna

D3: Enhance#3299
CC: 144,917,878 主掛強運/田村 另80貓娘/60姬劍/65青山(放置中)
朔望~ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-03-16, 10:16 PM   #202
IDGAF
The One

註冊日期: Sep 2002
狼少主好耐無出場,個演員大個咗好多…

龍果度居然無人死傷,真係有智慧。

mad dog果幕Ramsay好北韓…

呢套劇好似已經有唔止一次的起死回生事例,
但出嚟個結果好似都唔係好好。

龍母個老公變無靈魂的軀殼、宜家王太后身邊騎士似科學怪人咁款。

雪爺果幕,我覺得如果佢個靈魂同冰原狼合一變人狼應該會幾型。

舊 05-03-16, 11:41 PM   #203
Led Mirage
God of Gamer

註冊日期: Feb 2003
引用:
作者: 神龍 查看文章
snow條屍再咁擺落去會唔會.....
我等緊佢屍變彈番超身

人を変えるのは、心。
心を変えるのは、たった一言の言葉で足りる。』
スマガ -STAR MINE GIRL-
http://bbs.a9vg.com/read.php?tid=609322&fpage=1
http://bbs.a9vg.com/read.php?tid=348911&fpage=1
http://bbs.a9vg.com/read.php?tid=310854&fpage=1
Led Mirage 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-04-16, 08:11 PM   #204
gingq7

註冊日期: May 2008
引用:
作者: gingq7 查看文章
我買Jon Snow係真係死左, 但遲d會復活

一年後驗證
自quote
中呀...
gingq7 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-04-16, 08:29 PM   #205
Avelcain
Game Master

註冊日期: Jan 2007
咁樣返生真係好兒戲
Avelcain 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-04-16, 11:20 PM   #206
神龍
Banned Banana
↘大家比d掌聲

註冊日期: May 2005
3DS Friend Code3780 9311 2412
PSN  IDMalcolm_Shum
全部家族嘅掌權老野差唔多死晒
應該就嚟埋牙喇掛

舊 05-04-16, 11:34 PM   #207
12號四分衛
Game Master

註冊日期: Jan 2006
XBox Live Gamertagqbgabe12
引用:
作者: Avelcain 查看文章
咁樣返生真係好兒戲
之前的番生都係差唔多 Je
12號四分衛 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-04-16, 11:42 PM   #208
gingq7

有復活魔法其實都伏線左好多季啦
舊 05-05-16, 06:37 AM   #209
Barrin
Senior Gamer

註冊日期: Dec 2004
PSN  IDKBarrin
暫時Lord of Light 仲係有求必應

舊 05-05-16, 08:22 AM   #210
12號四分衛
Game Master

引用:
作者: gingq7 查看文章
有復活魔法其實都伏線左好多季啦
復活起有呢幾個 ..
Dondarrion(番生左5定6次),仲有drogo,mountain 基本上都算復活

最重要,全部都有後遺症

此篇文章於 05-05-16 08:30 AM 被 12號四分衛 編輯。
舊 05-05-16, 08:31 AM   #211
12號四分衛
Game Master

引用:
作者: 神龍 查看文章
全部家族嘅掌權老野差唔多死晒
應該就嚟埋牙喇掛
其實得番21集 .. 感覺上劇情開始入大直路
舊 05-05-16, 11:17 AM   #212
gingq7

引用:
作者: 12號四分衛 查看文章
復活起有呢幾個 ..
Dondarrion(番生左5定6次),仲有drogo,mountain 基本上都算復活

最重要,全部都有後遺症
mountain今集睇落好正常...起碼有正常智力,暫時睇唔出和之前有乜唔同
舊 05-10-16, 12:39 AM   #213
神龍
↘大家比d掌聲

snow爺: 我的手錶壞了

舊 05-10-16, 06:03 PM   #214
gingq7

洗腦+特訓, Daredevil速成班
舊 05-17-16, 01:08 AM   #215
Barrin

EP4 最後
Emilia Clarke spoke with Entertainment Weekly about doing yet another nude scene and confirms that the badass nude woman who emerges from the Temple of the Dosh Khaleen is actually her and not a body double.

竟然唔係替身

舊 05-17-16, 02:28 AM   #216
神龍
↘大家比d掌聲

以後可以加多個"自焚者"稱號

舊 05-17-16, 09:28 AM   #217
gingq7

- 我睇唔明點解如此重要的會議,門口只得一個守衛...
- 其實佢唔怕火燒, 但會唔會被煙焗死

- Snow兩個極速會合,如果唔係有little finger老點擅守的vale士兵出去打,我會覺得ramsay今季應該會收工北方統一,但而家變左充滿變數,因為little finger係無兵的,佢要武力拿下vale應該只能靠ramsay
舊 05-17-16, 10:14 AM   #218
IDGAF
The One

龍母最尾果幕好Terminator…
行出門果下甚至好似聽到Terminator個主題音樂咁~!
(而且個女演員又真係有份做Terminator Genisys )

Sansa比我的感覺係一直想依靠身邊的男人上位,
但根據往績佢次次都落錯注…

舊 05-17-16, 08:10 PM   #219
神龍
↘大家比d掌聲

snow點解返生 ?
為咗再死多次

舊 05-23-16, 05:28 PM   #220
Barrin

Hodor ! Hodor! Hodor!

舊 05-23-16, 09:43 PM   #221
神龍
↘大家比d掌聲

hodor

舊 05-23-16, 09:59 PM   #222
cancerman
Game Master

註冊日期: Apr 2002
hold住哥

舊 05-24-16, 09:26 AM   #223
IDGAF
The One

睇完S6 EP 5,
http://www.imdb.com/title/tt4283028/...=tt_cl_sm#cast
唔怪得呢集叫The Door 啦…
Hodor呢條伏線真係太厲害了吧~!
S1已經出場,但到S6先知佢存在的意義,好慘~!Summer都係…

無睇小說版,有嘢唔係好明,
唔係好記得"小狼女"Arya點解要入Many-Faced God打女子MMA…?!
佢之前一直想為家人報仇,但宜家個教條好似一直要佢忘我、放低執念咁。

另一個"紅衣女子"Kinvara係咩來頭?
之前TV版係咪無出過場?

另外,Three-Eyed Raven身邊的Leaf其實係咪生化武器生產商嚟?
又"手榴彈"又"喪屍兵團"…原來全部都係佢果班人搞出嚟的好事…

此篇文章於 05-24-16 09:31 AM 被 IDGAF 編輯。
IDGAF 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-24-16, 11:18 AM   #224
神龍
↘大家比d掌聲

其實Three-Eyed Raven 入面係咪未來嘅Bran嚟 a

舊 05-24-16, 02:23 PM   #225
PiroPiro
Crazy Gamer
變種哈士奇

註冊日期: Aug 2003
XBox Live Gamertagpirotase
引用:
作者: LEGOCAPTOR 查看文章
睇完S6 EP 5,
http://www.imdb.com/title/tt4283028/...=tt_cl_sm#cast
唔怪得呢集叫The Door 啦…
Hodor呢條伏線真係太厲害了吧~!
S1已經出場,但到S6先知佢存在的意義,好慘~!Summer都係…

無睇小說版,有嘢唔係好明,
唔係好記得"小狼女"Arya點解要入Many-Faced God打女子MMA…?!
佢之前一直想為家人報仇,但宜家個教條好似一直要佢忘我、放低執念咁。

另一個"紅衣女子"Kinvara係咩來頭?
之前TV版係咪無出過場?

另外,Three-Eyed Raven身邊的Leaf其實係咪生化武器生產商嚟?
又"手榴彈"又"喪屍兵團"…原來全部都係佢果班人搞出嚟的好事…

雖然有 Hold 住哥 Hold 住左度門...但對面咁既軍勢...要追上佢地兩個話都冇咁易...

Bran 係 TV 版呢條線...差唔多一次過死晒所有自己人....

Summer 死得好慘...

=====================================

Arya 既情況同 小說已經好唔同...
之前睇唔到野果段... 佢係學會左可以透過其他動物既眼來睇野

新紅衣女...好似只有 TV 先有?
現在搞到 冰與火兩邊要各自有一個嗎?

果班 Leaf 真係自食其果....製造左班咁屈機既怪物出來...
PiroPiro 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
Game of Thrones 王小虎 電視遊戲討論版 18 05-22-12 07:25 AM
[日劇] 火9「ライアーゲーム Season 2(LIAR GAME)」 第1話「壮絶な騙し合い、ゲーム再開」丨(映画2010年3月6日公開 戸田恵梨香 松田翔太主演) money Neo Entertainment TREND 195 02-16-12 08:11 PM
[美劇] 24 season 7 steve Neo Entertainment TREND 99 07-27-09 02:53 PM
Rise of Nations: Thrones & Patriots 討論區 usayarE PC電腦遊戲討論版 253 12-04-04 10:58 PM
舊Game密碼一問 (DC-White Season / 水夏-全年齡版) Azusa H-GAMEの部屋 4 03-10-04 02:05 PM

現在的時間是 04:26 AM

手機版 | APP版