Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 04-19-17, 08:09 PM   #34426
Hextor
Insane Gamer

註冊日期: Feb 2008
引用:
作者: 雷帝.嘉芙 查看文章
專心抽返隻白色返黎J好過啦
單PU池2000石出剩出金閃GE話都真係注定你要中途轉機
日替黎,揀好日子抽就OK
Hextor 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-19-17, 08:11 PM   #34427
雷帝.嘉芙
God of Gamer
直路王 彎路亡

註冊日期: Sep 2003
PSN  IDgabrielaznable
XBox Live Gamertaggabrielaznable
引用:
作者: 細路翔 查看文章
講起上黎,好心佢頭幾日就單pu嫁王之後先落金閃同印度槍落去啦

得個兩日擺明玩野
之後好似仲有2日
由手機版發出
雷帝.嘉芙 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-19-17, 08:15 PM   #34428
細路翔
The One

引用:
之後好似仲有2日
由手機版發出
我黎緊決定借老母隻手同屋企隻貓個肉球黎抽避讀心晶片(拖走

英國說大家抱團死
細路翔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-20-17, 02:27 AM   #34429
the fool
Insane Gamer
永遠的愚者

註冊日期: Jun 2008
引用:
作者: fufufu123456 查看文章
烈士級馬拉松終於跑完
總共刷左194張頁,升左梅林、法老金、尼托,淨系法老金一個都食左72張跟住尼托30梅林45實在太大食
法老金終於去到技999,等多6粒傳承就可以技30
下樣素材目標系50條羽毛升征服王,同埋30個心臟升梅林
可能我係有人想升先會打,無咁多QP所以都無乜心機刷素材
引用:
作者: 鐵之侍 查看文章
有武藏沖田岳父單體劍很夠用,加上已有紅尼錄很滿足了,c 狐也是看有沒有緣在另一個池抽到就ok, 安心等 ccc活動
引用:
作者: gingq7 查看文章
一樣係有 武藏, 沖田, 劍蘭斯; 再加埋隻劍龍娘
雖然嫁王卡面吸引, 但實在無乜理由抽...
見大家都好多劍用,可能我唔係追卡面,劍我到而家都係得ガウェイン一隻主力orz,想要隻單體劍(勇者龍娘無愛無練),嫁王好似唔錯,但應該等劍豪開幕至抽lu(用劍豪做Title應該會出幾隻劍?)
引用:
作者: gingq7 查看文章
諗住master新衫好易食, 求其帶隊種火隊入去差d就炒車....

edit: 新衫有點廢, 但算係貞德救星?
推獎Lv要85(好彩入去前望一望,如果唔係我都奶野),不過都唔算難

舊 04-20-17, 01:11 PM   #34430
雷帝.嘉芙
直路王 彎路亡

XBox Live Gamertaggabrielaznable
引用:
我黎緊決定借老母隻手同屋企隻貓個肉球黎抽避讀心晶片(拖走
翔哥你抽成點?

塔羅牌占卜 Tarot Reading
歡迎pm查詢、預約
舊 04-20-17, 02:05 PM   #34431
psidef

註冊日期: Apr 2007
引用:
翔哥你抽成點?
你小心, 可能買緊孖人牌......

舊 04-20-17, 02:07 PM   #34432
雷帝.嘉芙
直路王 彎路亡

引用:
作者: psidef 查看文章
你小心, 可能買緊孖人牌......
我都係潛返落去先

歡迎pm查詢、預約
舊 04-20-17, 02:55 PM   #34433
柚原このみ

註冊日期: Oct 2002
翔哥2千7石,夠寶5既
之前叫曬入石為嫁王allin

柚原このみ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-20-17, 03:12 PM   #34434
~小鬼~
白虎白虎白白虎

註冊日期: Dec 2009
PSN  IDgavinng
2700正常夠寶5有突,但可能唔正常。。。

FGO : 339,715,785
~小鬼~ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-20-17, 03:19 PM   #34435
柚原このみ

引用:
作者: ~小鬼~ 查看文章
2700正常夠寶5有突,但可能唔正常。。。
你要知道翔哥幾抽一金果d人黎

舊 04-20-17, 03:22 PM   #34436
Sar8
The One

註冊日期: Feb 2009
PSN  IDOrzAR8
XBox Live GamertagOrzAR8
頭幾下唔中姐

但D歐_多數之後一抽就兩張抵返暈

所以未去到最後一刻都(ry

舊 04-20-17, 03:22 PM   #34437
雷帝.嘉芙
直路王 彎路亡

引用:
作者: 柚原このみ 查看文章
你要知道翔哥幾抽一金果d人黎
係驚佢之前歐得滯....

歡迎pm查詢、預約
舊 04-20-17, 03:30 PM   #34438
柚原このみ

引用:
係驚佢之前歐得滯....
我信佢而家都係10抽5星x2果d黎
2700石,我信翔哥可以無記名靈基一堆

舊 04-20-17, 03:46 PM   #34439
細路翔
The One

我又唔係撻神,唔會賣腎課金

頭先食飯試多一單,唔出嫁王出三藏法師,wtf

我都係集氣等金閃pu完之後果兩日玩神風突擊算,其實抽嫁王對我黎講係義務/最終目標,就算2000幾石都無一張都未至於要自焚

大不了年尾夠5000石時再爆死過(ry

英國說大家抱團死

此篇文章於 04-20-17 03:50 PM 被 細路翔 編輯。
舊 04-20-17, 03:49 PM   #34440
雷帝.嘉芙
直路王 彎路亡

引用:

頭先試多一單,唔出嫁王出三藏法師,wtf
出開就要追

歡迎pm查詢、預約
舊 04-20-17, 03:52 PM   #34441
細路翔
The One

引用:
出開就要追
我等下星期freelance出完糧比我補多1000粒黎自爆算

我既廢技直感話我知今星期不宜課金

英國說大家抱團死
舊 04-20-17, 03:54 PM   #34442
柚原このみ

引用:

頭先食飯試多一單,唔出嫁王出三藏法師,wtf

我都係集氣等金閃pu完之後果兩日玩神風突擊算,其實抽嫁王對我黎講係義務/最終目標,就算2000幾石都無一張都未至於要自焚

大不了年尾夠5000石時再爆死過(ry
撻神一向次元級數,多數世界同時發展
2580石0嫁?a
之前人人見你LUR地課嫁王…課到幾千石咁誠心

咁快諗定棄機咁唔得

舊 04-20-17, 03:55 PM   #34443
雷帝.嘉芙
直路王 彎路亡

引用:
我等下星期freelance出完糧比我補多1000粒黎自爆算

我既廢技直感話我知今星期不宜課金
與其自爆, 不如俾我幫你睇下運程啦

歡迎pm查詢、預約
舊 04-20-17, 03:56 PM   #34444
細路翔
The One

引用:
作者: 柚原このみ 查看文章
撻神一向次元級數,多數世界同時發展
2580石0嫁?a
之前人人見你LUR地課嫁王…課到幾千石咁誠心

咁快諗定棄機咁唔得
唔係棄機,而係知嫁王/黑貞依d係長期飯票年尾基本上70%機率會再翻兜

加上賭3000幾石都唔中時除左中途轉機仲可以點

反正無5星弓,金閃+嫁王pu果日比3單出去搏佢射斜都好

英國說大家抱團死

此篇文章於 04-20-17 03:59 PM 被 細路翔 編輯。
舊 04-20-17, 04:06 PM   #34445
蛋撻王子
功德完滿

註冊日期: Mar 2007
Fate/Grand Order [ぐだぐだ明治維新四月中開催]4/4是月中,月尾也太長了吧?

『もっとマンガで分かる!Fate/Grand Order』第71話更新! 部屋にみっちりとサーヴァントを詰められたオルガマリー。主人公はその解決策を提案するが…? #FateGO fate-go.jp/manga_fgo2/

九龍城

補link

http://www.fate-go.jp/manga_fgo2/comic71.html

此篇文章於 04-20-17 04:12 PM 被 蛋撻王子 編輯。
蛋撻王子 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-20-17, 04:37 PM   #34446
~小鬼~
白虎白虎白白虎

註冊日期: Dec 2009
PSN  IDgavinng
引用:
唔係棄機,而係知嫁王/黑貞依d係長期飯票年尾基本上70%機率會再翻兜

加上賭3000幾石都唔中時除左中途轉機仲可以點

反正無5星弓,金閃+嫁王pu果日比3單出去搏佢射斜都好
點會搏佢射斜,你要5*嫁王跟本就一定係單pick抽
Up 兩樣唔等於你易中左5*,只係你原來中嫁王的機率變左做金閃閃

FGO : 339,715,785
~小鬼~ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-20-17, 04:38 PM   #34447
Sar8
The One

註冊日期: Feb 2009
PSN  IDOrzAR8
XBox Live GamertagOrzAR8
抽雙up都係中伏,我要從錯誤中學習

舊 04-20-17, 04:42 PM   #34448
雷帝.嘉芙
直路王 彎路亡

上次雙pick中舊劍, 以後唔會掂多pu池

歡迎pm查詢、預約
舊 04-20-17, 04:43 PM   #34449
樹靈DRYAD
Crazy Gamer
樹靈

註冊日期: Jul 2006
同感.....雙PICK UP除非你覺得2隻是但中1隻都無所謂.....如果你一心係寶5真係單獨PICKUP就盡抽(仲未計D常規係卡池度的射斜)

自從上次雙pick(舊劍+狂狗)中過招就怕~

545726419 Syalon(副): 好像成了主ACC中獎後的還債ACC

火紋
ID : 6357513623 <雖然加朋友唔知有咩用>

此篇文章於 04-20-17 04:45 PM 被 樹靈DRYAD 編輯。
樹靈DRYAD 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-20-17, 04:53 PM   #34450
teealpha
Ultimate Gamer

註冊日期: Dec 2011
3DS Friend Code0989 1805 2498
PSN  IDteealpha852
廿抽,中途抽到GAME都HANG埋
重開見到倉度多左一紅一白
嫁王寶3達成 \/
teealpha 目前離線   回覆時引用此篇文章

標籤
FGO, 歐洲人, 非洲人

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
代購 Fate/grand order material I, II, III h0104788 買賣專區 0 10-12-17 12:08 AM
[代購] Fate/Grand Order material I & II 各HKD 140 h0104788 買賣專區 0 11-22-16 07:23 AM
[SELL] Fate/Grand Order account Toshi 買賣專區 0 01-20-16 01:08 PM
Fate Grand Order FGO 120石 初始, 低進度 黑Saber acc, 事前 bigv 買賣專區 3 09-24-15 11:16 AM
出售 Fate/Grand Order 帳號(60貞德/60Saber/33阿提拉) isumi2613 買賣專區 1 08-14-15 08:48 PM

現在的時間是 11:16 AM

手機版 | APP版