Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 05-07-15, 02:15 PM   #526
神名レオ
Game Master
紅蓮團

註冊日期: Dec 2001
PSN  IDleoayu
見呢家平買返神悟
都仲有成個禮拜搵素材
但隻外星人幣真係超難跌,如果真係有必出素材法就好了......

舊 05-07-15, 05:18 PM   #527
hokhin
Insane Gamer

註冊日期: Mar 2007
PSN  IDhokhin
XBox Live Gamertaghokhin
邊關最易出完全版菲利個章+_+一個都唔跌, 其他都出過
hokhin 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-07-15, 05:50 PM   #528
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

註冊日期: Sep 2004
3DS Friend Code4897 6540 2372
PSN  IDKYOK12JP
最終形態?

打 初めての屈辱と絕望吧

一場最少有一個。 好彩的話就要7個以上

Fate/GO ID 335,820,884
GN00508771 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-08-15, 05:33 PM   #529
janicebb

註冊日期: Mar 2003
3DS Friend Code4811 6910 0216
PSN  IDAngusYK
新關3個難度各一石,攞完唔會再入,兩隻藍神大大力....

janicebb 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-08-15, 05:34 PM   #530
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

仲諗住維護後就有得覺醒黃金53萬

結果又要等

舊 05-08-15, 08:41 PM   #531
超合Game魂
Game Master
超サイヤ人

註冊日期: Oct 2006
打晒新關3個難度都有出金菲章

舊 05-08-15, 08:44 PM   #532
ammms
God of Gamer
渣根懦夫

註冊日期: May 2007
ZHard 4 仙豆剛剛夠過
使唔使咁大力啊

舊 05-09-15, 12:21 AM   #533
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

引用:
作者: 超合Game魂 查看文章
打晒新關3個難度都有出金菲章
打番宿命的對決仲易....

兩件青頭太大力WW

舊 05-10-15, 12:07 AM   #534
神名レオ
Game Master
紅蓮團

其實超必lv1同lv10相差幾遠?
有冇人升爆左機械菲利,克屬狀態下一個超必約扣幾多?

舊 05-10-15, 12:23 AM   #535
leftmonkey
Junior Member

註冊日期: Jun 2014
引用:
作者: 李奧涼介 查看文章
其實超必lv1同lv10相差幾遠?
有冇人升爆左機械菲利,克屬狀態下一個超必約扣幾多?
暫時見過最高8W幾
leftmonkey 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-10-15, 08:33 PM   #536
hokhin

註冊日期: Mar 2007
PSN  IDhokhin
XBox Live Gamertaghokhin
請問青頭仔抽蛋到幾時?
hokhin 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-10-15, 08:59 PM   #537
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

5/31~

聽日10點到4點又維護wwwww

今次係覺醒53萬了吧

此篇文章於 05-10-15 09:01 PM 被 GN00508771 編輯。
舊 05-10-15, 09:25 PM   #538
神名レオ
Game Master
紅蓮團

希望佢呢種進化系統搞多啲
我有兩個朋友開GAME到呢家一個金毛都抽唔到
起碼搵隻悟空進做超級撒亞人自HIGH下都好丫

舊 05-10-15, 11:09 PM   #539
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

sr有悟飯金毛既⋯⋯不過咁多SR要中又係一個問題

話說⋯幾時先再有/派界王神的章⋯⋯⋯

青頭空同金毛達排隊等緊覺醒⋯

此篇文章於 05-10-15 11:11 PM 被 GN00508771 編輯。
舊 05-11-15, 01:57 AM   #540
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

無聊一貼 睇番最近10頁的留言
速度慢左好多 究竟有幾多人棄左wwwww

舊 05-11-15, 08:28 AM   #541
ammms
渣根懦夫

引用:
作者: GN00508771 查看文章
無聊一貼 睇番最近10頁的留言
速度慢左好多 究竟有幾多人棄左wwwww
半棄狀態
以後應該都唔會玩笨大 game 了

舊 05-11-15, 08:48 AM   #542
yeah yeah

註冊日期: Dec 2002
d關打哂.....又抽唔到人..
都唔知仲有咩好玩...

神魔:12476797

NTR.......
yeah yeah 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-11-15, 10:20 AM   #543
神名レオ
Game Master
紅蓮團

抽唔到人係最大原因
遊戲本身問題都太多(我最不滿係佢啲連系技能九唔搭八)
而且啲角色,素材掉落率超低
我隻神悟要三粒外星素材,我足足打左4日
例如今次隻掉落藍菲利,還又難遇,跌又難跌,對一般玩家又好難打
成隻game我諗要嚟一次大改版先掂

舊 05-11-15, 10:45 AM   #544
yeah yeah

註冊日期: Dec 2002
引用:
作者: 李奧涼介 查看文章
抽唔到人係最大原因
遊戲本身問題都太多(我最不滿係佢啲連系技能九唔搭八)
而且啲角色,素材掉落率超低
我隻神悟要三粒外星素材,我足足打左4日
例如今次隻掉落藍菲利,還又難遇,跌又難跌,對一般玩家又好難打
成隻game我諗要嚟一次大改版先掂
佢仲唔提升返d rate....
應該隻game今年內玩完

神魔:12476797

NTR.......
yeah yeah 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-11-15, 10:54 AM   #545
ammms
渣根懦夫

之前玩 CC 都成日話世嘉食相難睇
估唔到笨大仲核突
錢就想賺盡
但隻野玩一個月已經冇乜變化

舊 05-11-15, 02:41 PM   #546
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

唔知係咪比笨大隻GGEN訓練過

我覺得呢隻絕對係可接受範圍wwwww(課金抽人除外 呢個係笨大系APPS的通病)

舊 05-11-15, 03:43 PM   #547
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

LEADER SKILL都冇改 太好了

但又要LV1升過⋯⋯

又因為係SSR 覺醒需要界王神章⋯⋯

此篇文章於 05-11-15 03:49 PM 被 GN00508771 編輯。
舊 05-11-15, 04:03 PM   #548
janicebb

可以進金菲了用,老界王可再覺UR(終於有第一張UR....)

舊 05-11-15, 04:05 PM   #549
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

引用:
作者: janicebb 查看文章
可以進金菲了用,老界王可再覺UR(終於有第一張UR....)
睇屬性的⋯力屬的金菲要用界王神阿信(年輕戈個)

但真係好高攻下

LV1 LINK左青頭空都過萬

舊 05-11-15, 04:13 PM   #550
janicebb

隻第一型我應該唔進了,無左變身skill,淨係進知速屬算了.

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[iOS/An]新作情報區 okabe 手機平板遊戲討論版 1282 03-11-24 02:43 PM
[iOS/AN] DOC港版事前登錄? 一寸短一寸險 手機平板遊戲討論版 0 11-04-14 03:44 PM
[多機種] ドラゴンボールZ BATTLE OF Z │ PS3, XB360, PSV │ 14年1月23日發售 草薙さん 電視遊戲討論版 79 03-04-14 07:46 PM
[日本] ドラゴンボールZ 神と神 8月香港上映 ZlWS 電影版 0 06-20-13 06:43 PM
iOS 5.1 是否香港未有得update呢 minekaoru Mac 討論區 7 03-08-12 11:12 PM

現在的時間是 10:24 AM

手機版 | APP版