Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > 收藏品討論版

主題工具 顯示模式
舊 05-18-17, 04:43 PM   #3151
J+1
God of Gamer
望過黎呀!!!!!!

註冊日期: Jul 2007
引用:
作者: wai2408 查看文章
笨大絕對做得出 分分鐘係1隻WITH 4 隻武器SET蛋

盒蛋都係隨機架WOO
奇脆都見有@38粒.....
由手機版發出
J+1 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-19-17, 08:24 AM   #3152
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

註冊日期: Dec 2001
更新

http://p-bandai.jp/item/item-1000113776/

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
亍 ◣ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-19-17, 09:38 AM   #3153
wai2408
Crazy Gamer

註冊日期: Apr 2008
引用:
作者: J+1 查看文章
奇脆都見有@38粒.....
由手機版發出
平過扭蛋機好多
wai2408 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-19-17, 10:07 AM   #3154
hiyoko
Crazy Gamer

註冊日期: Aug 2007
引用:
笨大絕對做得出 分分鐘係1隻WITH 4 隻武器SET蛋

盒蛋都係隨機架WOO
應該有晒固定排位,之前買Forte2盒裝版時都係直接原BOX新開畀我,又真係無重複
hiyoko 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-19-17, 10:39 AM   #3155
wai2408
Crazy Gamer

引用:
作者: hiyoko 查看文章
應該有晒固定排位,之前買Forte2盒裝版時都係直接原BOX新開畀我,又真係無重複
盒裝 好似係10個入5隻齊再隨機5隻咁樣
舊 05-19-17, 01:50 PM   #3156
唔知叫咩名
Junior Member

註冊日期: Jan 2015
converge炒冷飯仲勁佐...
唔知叫咩名 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-19-17, 04:43 PM   #3157
J+1
望過黎呀!!!!!!

架機巨大化了

http://bandaicandy.hateblo.jp/entry/2017/05/19/173000
由手機版發出
舊 05-19-17, 04:44 PM   #3158
Efreet

註冊日期: Feb 2014
引用:
作者: 唔知叫咩名 查看文章
converge炒冷飯仲勁佐...
勇士都算,之前好多人買唔到...但你點解唔出真紅/白狼ver.
至於RX78.......第幾隻.....

咁多新機未出過都唔出

反而neo兔仔同京寶梵有驚喜
Efreet 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-19-17, 05:19 PM   #3159
J+1
望過黎呀!!!!!!

https://www.amazon.co.jp/dp/47683086..._.fQhzbETZ1X4T
由手機版發出
舊 05-19-17, 05:20 PM   #3160
KubrickS
Senior Gamer

註冊日期: Jul 2006
ensemble 02 係 ins 一套 168 入手
KubrickS 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-19-17, 05:25 PM   #3161
martinnitram
Ultimate Gamer
地獄黑仔王

註冊日期: May 2002
引用:
作者: KubrickS 查看文章
ensemble 02 係 ins 一套 168 入手
算係平了, 見好多當正價錢

舊 05-19-17, 05:30 PM   #3162
地獄黑仔王

引用:
作者: Efreet 查看文章
勇士都算,之前好多人買唔到...但你點解唔出真紅/白狼ver.
至於RX78.......第幾隻.....

咁多新機未出過都唔出

反而neo兔仔同京寶梵有驚喜
勇士 1 開 2 算, 但隻 Z+ 你咁樣 1 開 2, 係預告又開始返舊 Converge 個種 1 set 2 款咁?
係 RX-78 同獨角你又可以唔分...

Wing 同 00 你又唔做埋個隻...

舊 05-19-17, 07:22 PM   #3163
カンザキ
自宅警備員

註冊日期: Apr 2013
引用:
盒裝 好似係10個入5隻齊再隨機5隻咁樣
唔係,我開左3盒每盒都齊2 set,而且個擺法都係一樣~

Fate/GO
村人A
ID: 650137825

此篇文章於 05-19-17 08:35 PM 被 カンザキ 編輯。
カンザキ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-19-17, 07:31 PM   #3164
日向小RAYRAY

註冊日期: Dec 2011
Hahaha,fw係K澤做果時好正常,一轉過戰犯h2.0即時出事
由手機版發出
日向小RAYRAY 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-20-17, 11:12 AM   #3165
地獄黑仔王

引用:
作者: カンザキ 查看文章
唔係,我開左3盒每盒都齊2 set,而且個擺法都係一樣~
可唔可以透露下個掛位?

舊 05-20-17, 11:29 AM   #3166
カンザキ
自宅警備員

註冊日期: Apr 2013
引用:
作者: martinnitram 查看文章
可唔可以透露下個掛位?
無問題, 個排位如下

| 00 || 00 |
| gm|| gm|
|女妖||女妖|
| 0r || 0r |
|武器||武器|
㐃 盒正面

Fate/GO
村人A
ID: 650137825

此篇文章於 05-20-17 11:42 AM 被 カンザキ 編輯。
カンザキ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-20-17, 12:10 PM   #3167
J+1
望過黎呀!!!!!!

又來唔關海外事嘅創意時間....

http://hobby.dengeki.com/news/377040/
由手機版發出
舊 05-20-17, 12:19 PM   #3168
J+1
望過黎呀!!!!!!

嘆息之牆

由手機版發出
舊 05-20-17, 12:39 PM   #3169
大覺屋師真
The One

註冊日期: Jan 2002
3DS Friend Code3626 0454 6975
PSN  IDShinMusyaMNG
XBox Live GamertagShinMusyaMNG
引用:
作者: martinnitram 查看文章
勇士 1 開 2 算, 但隻 Z+ 你咁樣 1 開 2, 係預告又開始返舊 Converge 個種 1 set 2 款咁?
係 RX-78 同獨角你又可以唔分...

Wing 同 00 你又唔做埋個隻...
Wing同00拖住條尾.............
08唔入了, 慳番. 反正玩到悶, 再咁返炒邊有人買 (戰犯H:計画通り)

相薄
大覺屋師真 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-20-17, 03:56 PM   #3170
日向小RAYRAY

註冊日期: Dec 2011
引用:
作者: 大覺屋師真 查看文章
Wing同00拖住條尾.............
08唔入了, 慳番. 反正玩到悶, 再咁返炒邊有人買 (戰犯H:計画通り)
Fw換左主管叫F川,不過同h一樣係垃圾
由手機版發出
日向小RAYRAY 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-20-17, 05:26 PM   #3171
地獄黑仔王

想問, 返出 Converge:Core 系, 係用返舊模, 比 # 細隻o的? 但見就出個 G 防衛號又加到去 #06 隻 Mk-II 到?

舊 05-21-17, 02:37 PM   #3172
bbdaishogun

註冊日期: Oct 2013

https://www.amazon.co.jp/gp/product/...d90260a11df61a
https://twitter.com/genkosha/status/865470090568802304
又有新書
bbdaishogun 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-22-17, 02:08 PM   #3173
Efreet

註冊日期: Feb 2014
引用:
作者: 日向小RAYRAY 查看文章
Fw換左主管叫F川,不過同h一樣係垃圾
由手機版發出
呢兩輪會唔會h定好先pass 比F川?
Efreet 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-22-17, 04:21 PM   #3174
KubrickS

註冊日期: Jul 2006
尋日砌晒成套 ENSEMBLE 02 出來﹐關節位緊密度比 E00 大復幅進步﹐成隻野好實淨點玩都唔甩。
00/GM既透明件質量亦唔錯。
成SET 0甘買好抵玩。

不過聽聞來緊出 G高系列﹐唔岩口味。

引用:
作者: J+1 查看文章
又來唔關海外事嘅創意時間....

http://hobby.dengeki.com/news/377040/
由手機版發出
隻“重裝”GM同我整果隻一樣。
KubrickS 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-23-17, 10:12 AM   #3175
wai2408
Crazy Gamer

引用:
作者: KubrickS 查看文章
尋日砌晒成套 ENSEMBLE 02 出來﹐關節位緊密度比 E00 大復幅進步﹐成隻野好實淨點玩都唔甩。
00/GM既透明件質量亦唔錯。
成SET 0甘買好抵玩。

不過聽聞來緊出 G高系列﹐唔岩口味。

隻“重裝”GM同我整果隻一樣。
唔係掛G 系邊有"武器"玩 除非將"招式"實體化

標籤
BB戦士, SDガンダム, 元祖, 戰犯H

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
「SD GUNDAM WORLD 三国創傑伝」2019年7月放送開始 supermanlady 日本動漫畫討論版 33 07-27-19 01:51 PM

現在的時間是 12:43 AM

手機版 | APP版