Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 電視遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 11-28-16, 11:26 AM   #176
STRIFE
Ultimate Gamer

註冊日期: Jun 2009
PSN  IDOvErKilL6517
XBox Live Gamertag日psn: Lighting6517
睇到又有8GB patch?

舊 11-28-16, 11:51 AM   #177
sunhikari
Crazy Gamer

PSN  IDHikariLeung
XBox Live Gamertagsunhikari
其實行版出左未??
sunhikari 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-28-16, 12:04 PM   #178
jamsquare
God of Gamer

註冊日期: Jul 2002
PSN  IDjamsquare
XBox Live Gamertagjamsquar
早一日出得唔得呀

我才沒偷懶,
只是覺得很麻煩, 不想做而已
jamsquare 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-28-16, 12:09 PM   #179
sunhikari
Crazy Gamer

PSN  IDHikariLeung
XBox Live Gamertagsunhikari
引用:
作者: jamsquare 查看文章
早一日出得唔得呀
我等緊個限定版......
sunhikari 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-28-16, 12:24 PM   #180
普通人一個
NEO ZEON萬歲

註冊日期: Aug 2003
PSN  IDjackasukaHK
XBox Live Gamertagjackasuka
其他forum有人話ssp出左,有無人確認下?

『等價交換』
普通人一個 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-28-16, 12:41 PM   #181
ComeLOLoh

註冊日期: Apr 2007
PSN  IDChun-li
數位版預載解禁。

舊 11-28-16, 01:32 PM   #182
aquarius
Game Master

引用:
作者: STRIFE 查看文章
睇到又有8GB patch?
又8GB.. 搞咩..
aquarius 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-28-16, 01:38 PM   #183
野良猫
肥倫

註冊日期: Feb 2008
引用:
作者: aquarius 查看文章
又8GB.. 搞咩..
咁多bug梗係要執
野良猫 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-28-16, 02:20 PM   #184
忍者

註冊日期: Oct 2002
PSN  IDchanryo
XBox Live Gamertagchanryo
引用:
作者: 普通人一個 查看文章
其他forum有人話ssp出左,有無人確認下?
岩岩係黃金行左個圈
唔多覺有
因為我都想買

舊 11-28-16, 04:28 PM   #185
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

註冊日期: May 2004
3DS Friend Code3695 1429 8736
PSN  IDSatoulingJP
XBox Live GamertagSatouLing
引用:
又8GB.. 搞咩..
尋日講左 偷跑既係玩緊test patch
而家呢個先係真.完成patch
連劇情都好似有改動

ペルソナ5
2016/09/15 ON SALE
さあ、はじめるとしよう。貴方の心をいただこう!

黑名單︰kennnz LEGOCAPTOR nakakula
隨時更新
鈴蘭 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-28-16, 04:29 PM   #186
aquarius
Game Master

引用:
作者: 鈴蘭 查看文章
尋日講左 偷跑既係玩緊test patch
而家呢個先係真.完成patch
連劇情都好似有改動
咁咪又要new game過..?
aquarius 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-28-16, 05:08 PM   #187
斯羅
aloha~

註冊日期: Mar 2002
PSN  IDsanger1986
XBox Live GamertagSanger1986
https://www.reddit.com/r/FFXV/commen...p_and_its_8gb/

呢個UPDATE?
如果係, 我前晚玩已經有呢個8GB patch
斯羅 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-28-16, 05:58 PM   #188
Amuro0093
Insane Gamer

註冊日期: Aug 2009
PSN  IDgio0079
XBox Live GamertagSilentEagleF15N
引用:
作者: sunhikari 查看文章
其實行版出左未??
12:00AM 出
Amuro0093 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-28-16, 06:03 PM   #189
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

引用:
咁咪又要new game過..?
咪睇下patch D人試左有咩改先
而家第一樣肯定知既就係偷跑比人鬧得最勁既海神戰會大幅改動 (利申 我無睇過實況 唔知原本幾慘)

ペルソナ5

黑名單︰kennnz LEGOCAPTOR nakakula
隨時更新
舊 11-28-16, 06:07 PM   #190
ComeLOLoh

FINAL FANTASY XV 発売前夜祭公式コミュニティ特番!

舊 11-28-16, 06:10 PM   #191
豪傑公子

註冊日期: Jan 2005
引用:
咪睇下patch D人試左有咩改先
而家第一樣肯定知既就係偷跑比人鬧得最勁既海神戰會大幅改動 (利申 我無睇過實況 唔知原本幾慘)
GAME都未正式出就整個15GB(1.01 + 1.02)更新你哋嘆,
裝GAME加DL更新已經成日唔駛玩, 到底SE DELAY兩個月係為乜...

此篇文章於 11-28-16 06:19 PM 被 豪傑公子 編輯。
豪傑公子 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-28-16, 06:18 PM   #192
ComeLOLoh

Playstation TW 話雙封面! YEAH!

舊 11-28-16, 08:12 PM   #193
野良猫
肥倫

1.02後
非戰鬥時HP最大值唔會回復
設定度多咗啲嘢可以調較
執嘢有效果音
舊 11-28-16, 08:16 PM   #194
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

引用:
作者: 野良猫 查看文章
1.02後
非戰鬥時HP最大值唔會回復
設定度多咗啲嘢可以調較
執嘢有效果音
我好想佢地比個功能我係show地下有咩執
我執青蛙執到火滾

ペルソナ5

隨時更新
舊 11-28-16, 08:23 PM   #195
野良猫
肥倫

引用:
我好想佢地比個功能我係show地下有咩執
我執青蛙執到火滾
SE︰「咁個任變咗好易玩?唔得~」
其實佢都俾咗你聽聲,算係咁

之前玩個任係解5個捕獸器,我仲要唔啱時間夜晚去搵
嗰度都用咗我成十分鐘左右
舊 11-28-16, 08:41 PM   #196
野良猫
肥倫

HP最大值唔自動回復後野餐次數會多咗
啱啱打完個洞,HP得番1咁行出嚟

1.02後帝國兵似番啲樣,識走個LV44嘅出嚟唔再係永遠嘅LV6

此篇文章於 11-28-16 09:03 PM 被 野良猫 編輯。
舊 11-28-16, 08:56 PM   #197
Akira 明
Game Master

註冊日期: Jun 2007
Nintendo Switch ID5966-9891-3387
3DS Friend Code3351 4032 4168
PSN  IDming3107
想問貴價個兩個版本送D武器服裝DLC
係得個樣定高攻高防咁,先行定獨家
可以之後再買返嗎?
Akira 明 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-28-16, 09:23 PM   #198
ComeLOLoh

引用:
作者: Akira 明 查看文章
想問貴價個兩個版本送D武器服裝DLC
係得個樣定高攻高防咁,先行定獨家
可以之後再買返嗎?
應該遲下有得買。
日本店限個d間間唔同,香港都唔會有住架啦。
(我想要Lightning把劍…)
咩版本DLC都係唔齊

舊 11-28-16, 10:14 PM   #199
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

引用:
作者: 野良猫 查看文章
HP最大值唔自動回復後野餐次數會多咗
啱啱打完個洞,HP得番1咁行出嚟

1.02後帝國兵似番啲樣,識走個LV44嘅出嚟唔再係永遠嘅LV6
其實我覺得堆帝國兵可能係最難打既怪之一 次次一出就十幾隻仲要成堆怒開槍 你想避都無得避

ペルソナ5

隨時更新
舊 11-28-16, 10:49 PM   #200
ComeLOLoh

標籤
FFXV, Final Fantasy XV, ファイナルファンタジー XV, 最終幻想15

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
「KINGSGLAIVE FINAL FANTASY XV」「BROTHERHOOD FINAL FANTASY XV」配信中 supermanlady 日本動漫畫討論版 21 03-24-24 02:10 AM
[放] PS4 FINAL FANTASY XV 美版 ccdan 買賣專區 0 11-27-16 06:13 AM
[PS4,XB1] Final Fantasy XV l ファイナルファンタジー XV l 2016 年 11 月 29 日 money 電視遊戲討論版 1115 11-13-16 07:21 AM
[PS4] World of Final Fantasy ワールド オブ ファイナルファンタジー | PS4, PSV 武藤遊戲 電視遊戲討論版 88 10-30-16 04:39 PM
[3DS] Theatrhythm Final Fantasy シアトリズム ファイナルファンタジー | 已售 money 手提遊戲機討論版 307 12-13-12 09:18 AM

現在的時間是 04:54 PM

手機版 | APP版