Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手提遊戲機討論版

主題工具 顯示模式
舊 02-16-07, 08:28 PM   #26
KUTAR#
God of Gamer

註冊日期: Feb 2006
PSN  IDKU_HK
XBox Live GamertagKUHKGAF
引用:
作者: surlent 查看文章
因為農歷新年o既關係
頭一水過後就大大鑊
炒味很濃?

========================
哇,有得抽獎……
KUTAR# 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-16-07, 08:28 PM   #27
antony chan
大合奏部隊!

註冊日期: Nov 2003
Wii U IDantony34
Nintendo Switch ID2591-1991-9995
3DS Friend Code4038 5946 9782
PSN  IDantony34
引用:
作者: 嘖HEIHEI 查看文章
有冇人冇訂可買到?
聽日去搵搵先 希望可以買到..順便買埋隻手指
有, 但要320或以上...300樓下果D請去還神....

GGFR
名:Antony ID:49466199
GAF版友『飛燕』的畫作被「G-ZONE」盜用﹗
好Game分享
antony chan 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-16-07, 08:44 PM   #28
新月
Game Master

註冊日期: May 2005
PSN  IDSURYC_KO
引用:
作者: antony chan 查看文章
新年斬返隻燒乳龍返去還神啦

btw,全部DEALER shop都o係度叫緊救命
尤其仍高
新月 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-16-07, 08:46 PM   #29
凌龍
Crazy Gamer

註冊日期: Apr 2005
剛剛去完旺角~
見信和$285
不過唔知重有無..

我個隻朋友手上聽日先有得玩...
凌龍 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-16-07, 08:49 PM   #30
wyhone
Game Master
宛如天使的惡魔

註冊日期: Oct 2005
係時候改下個標題
「[PSP] Monster Hunter Portable 2nd 新年搶錢發售 Volume 2」
(我冇訂呀,點算,$>320=.=)
wyhone 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-16-07, 08:50 PM   #31
antony chan
大合奏部隊!

Nintendo Switch ID2591-1991-9995
引用:
作者: surlent 查看文章
新年斬返隻燒乳龍返去還神啦

btw,全部DEALER shop都o係度叫緊救命
尤其仍高
緊係救命. 接訂接最多, 派貨得30...

GGFR
好Game分享
舊 02-16-07, 08:52 PM   #32
lgfelix
Junior Member

註冊日期: Mar 2006
好景行版$280入手!
lgfelix 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-16-07, 08:54 PM   #33
frankylui
Crazy Gamer

註冊日期: Mar 2005
3DS Friend Code1461 6155 5034
PSN  IDfrankylui
XBox Live Gamertagfrankylui
一開始有d咩武器?
好似mhp1每樣一把定得把片手?

「if you find this suitcase, please take it to our daughter.」
frankylui 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-16-07, 08:59 PM   #34
antony chan
大合奏部隊!

188已經要400大洋....

GGFR
好Game分享
舊 02-16-07, 09:04 PM   #35
tvgumda,
Senior Gamer

荃灣曉峰280入手!(訂價)

陣間玩!
tvgumda, 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-16-07, 09:16 PM   #36
新月
Game Master

註冊日期: May 2005
PSN  IDSURYC_KO
引用:
作者: 凌龍 查看文章
剛剛去完旺角~
見信和$285
不過唔知重有無..

我個隻朋友手上聽日先有得玩...
唔洗諗
$285低過訂價$288會比dealer shop搶哂(線眼做野)
頭先我個frd話係$3xx
新月 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-16-07, 09:26 PM   #37
fatyeung
可憐的雙手劍新手

註冊日期: Nov 2004
放工係訂左game個間game shop等左差唔多一個鐘到貨
訂價$280入手~
老細仲送左張 mhp 2 海報俾我XD
話要我地等咁耐唔好意思~

(我依邊有20幾人等佢出貨,唔知咩事既人仲以為係咪開片XD)
fatyeung 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-16-07, 09:30 PM   #38
真仔

註冊日期: Mar 2003
3DS Friend Code2191 8321 2702
PSN  IDHoward513
今日拎左

一開波就有999999z...

1.どんな天気でも応援してあげる!
2.応援XD
3.いい天気だから、気分もよくてね^^
4.いつでも笑顔を出してねXD
5.雨になっても頑張って!
6.頑張って!また一週間過ぎて、目標まで近づいている!
7.もうすぐだ!仕事が終わるまで!
8.仕事、頑張ってね!XD
9.夢がいつでも、またはいつか叶える!
10.頑張って、目標に行け!

World of Warcraft - undead warrior
PaD : 122,794,594
真仔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-16-07, 09:31 PM   #39
tvgumda,

引用:
作者: 真仔 查看文章
今日拎左

我都係得五十幾萬

衰在我賣鬼左隻mhp,入唔返去賣鬼哂D野- -
tvgumda, 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-16-07, 09:32 PM   #40
嘿哈兒
The One
影相真係博大精深~~

註冊日期: Aug 2002
Wii U ID↑プスドラID
3DS Friend Code105 743 596
引用:
今日拎左

真神 ......你賣晒所有item?

嘿哈兒 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-16-07, 09:34 PM   #41
真仔

引用:
作者: 嘿哈兒 查看文章
真神 ......你賣晒所有item?
唔知wo....d g class ticket仲有好多張..over100....

heha~我地入去入面吹~

2.応援XD

World of Warcraft - undead warrior
舊 02-16-07, 09:39 PM   #42
煲機小王子
Game Master

註冊日期: Jun 2005
TT訂左 唔知聽日去仲有冇......
會唔會訂左都冇...
煲機小王子 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-16-07, 10:15 PM   #43
YHW
「乖~ 姐姐呵番~」

註冊日期: Sep 2003
PSN  IDAnimeTheme
$280 SSP (preorder price)

引用:
Same here

And many tickets

[Windows桌面小工具] - 會唱歌跳舞的桌面!? 初音ミク、涼宮春日、秋山澪、泉此方等為你親身示範~!
YHW 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-16-07, 10:17 PM   #44
minolta
Crazy Gamer

註冊日期: Sep 2003
引用:
作者: fatyeung 查看文章
放工係訂左game個間game shop等左差唔多一個鐘到貨
訂價$280入手~
老細仲送左張 mhp 2 海報俾我XD
話要我地等咁耐唔好意思~

(我依邊有20幾人等佢出貨,唔知咩事既人仲以為係咪開片XD)
咁正,請問係邊買呀?
minolta 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-16-07, 10:20 PM   #45
fatyeung
可憐的雙手劍新手

註冊日期: Nov 2004
引用:
作者: minolta 查看文章
咁正,請問係邊買呀?
側魚涌 萬利商場 有個好好老細個間XD~
fatyeung 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-16-07, 10:52 PM   #46
xima
Game Master
待機男

註冊日期: Aug 2003
PSN  IDxi-ma
引用:
作者: antony chan 查看文章
咁偶一定要還神了
仲係入兩隻的
xima 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-16-07, 10:55 PM   #47
大鐵牛改

註冊日期: Feb 2002
請問有無人知道今日屯門乜嘢價?
大鐵牛改 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-16-07, 11:06 PM   #48
W!LL
Moderator
【大亂鬥MvT】

註冊日期: Sep 2002
Wii U IDlastwill
3DS Friend Code5241 1873 3778
http://www.gaforum.org/showthread.ph...81#post5751481

路過一貼

大乱闘X
WILL 3780-8206-2363
按此看我的3DS Mii
有老任分紙多出可以pm俾我,謝謝
W!LL 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-16-07, 11:08 PM   #49
JENOVA
Insane Gamer
老喇

註冊日期: Jan 2007
Nintendo Switch ID5296-3362-8806
PSN  IDfatfai111
XBox Live GamertagJENOVA111
入手 睇黎今晚唔洗訓
JENOVA 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-16-07, 11:10 PM   #50
真仔

引用:
作者: W!LL 查看文章
有行貨架~

忍得手就得...行貨270..等幾日啦

比少50

2.応援XD

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[ETC] NEW:PSP及NDS最新全球百萬遊戲大作名單 神祕人1號 手提遊戲機討論版 80 12-31-06 11:08 PM
[PSP]Monster Hunter Portable [發售中] neo2046 手提遊戲機討論版 289 05-25-06 07:37 PM
[PS2]Monster Hunter圖片及影片,3/11發售 神祕人1號 電視遊戲討論版 112 03-10-04 08:53 PM

現在的時間是 02:12 PM

手機版 | APP版