Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 04-12-16, 12:46 PM   #1001
Darby
Insane Gamer

註冊日期: Jan 2005
3DS Friend Code0387 8749 2265
PSN  IDlynx_darby
引用:
作者: LR猫 查看文章
對唔住,啱啱55555合到奶皇劍
好快手....

舊 04-12-16, 12:50 PM   #1002
izumo
God of Gamer

註冊日期: Mar 2005
PSN  IDizumo000
引用:
作者: Darby 查看文章
好快手....
非洲人 都係老實賣戒好過
izumo 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-12-16, 02:41 PM   #1003
Darby

註冊日期: Jan 2005
3DS Friend Code0387 8749 2265
PSN  IDlynx_darby
出咗3隻黑毛狗....抽唔到無原罪呀....

舊 04-12-16, 02:43 PM   #1004
psidef

註冊日期: Apr 2007
一抽海賊姫......唔怪得FGO食哂屎......

舊 04-12-16, 02:51 PM   #1005
:bface:
Game Master

註冊日期: Jun 2003
XBox Live GamertagRedowata
引用:
作者: Darby 查看文章
出咗3隻黑毛狗....抽唔到無原罪呀....
四大護法 + 白毛無單Pick up

點抽得落手

Chain Chronicle(日版):174 393 601
BD版白毛、各種天魔
加左請在gaf down聲
:bface: 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-12-16, 03:36 PM   #1006
chunwai0091
雛見澤症候群L3患者

註冊日期: Apr 2006
引用:
作者: LR猫 查看文章
對唔住,啱啱55555合到奶皇劍

11抽出無罪奶
小鬼pool中sr奶
又抽哂d coin

PAD: 160 103 862
CC: 191抽姐姐仍然突2,仲要係咁撞紅柱, 垃圾game
白貓Project: 石都唔派
IM@S: 200抽0ssr, 垃圾game
仲有玩gbf, 梅露可, SB等等
chunwai0091 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-12-16, 03:39 PM   #1007
Game Master

引用:
作者: chunwai0091 查看文章

11抽出無罪奶
小鬼pool中sr奶
又抽哂d coin
你係度曲線話自己歐?

Chain Chronicle(日版):174 393 601
BD版白毛、各種天魔
舊 04-12-16, 03:44 PM   #1008
Harpuia

註冊日期: Sep 2010
引用:
作者: chunwai0091 查看文章

11抽出無罪奶
小鬼pool中sr奶
又抽哂d coin
你係度曲線話自己歐?
Harpuia 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-12-16, 04:24 PM   #1009
chunwai0091
雛見澤症候群L3患者

兩句黎
無奶皇歐唔起

CC: 191抽姐姐仍然突2,仲要係咁撞紅柱, 垃圾game
舊 04-12-16, 04:41 PM   #1010
Game Master

白毛上次我好似92抽先中,而SR奶話哂有一珠120秒地形變換,仲有全隊夜間光環
加上你只是用彩coin抽,中哂大獎都未入肉。歐洲細作確定

今次個CS池四大護法有抽上次CS都應該唔少角色會溢出
$ega咁玩法以後CS池真是唔駛掂

大佬$ega溢出既卡可唔可以改改用途
改成每四張酒場SSR可以合一張突破卡都好丫

BD版白毛、各種天魔

此篇文章於 04-12-16 04:43 PM 被 :bface: 編輯。
舊 04-12-16, 04:46 PM   #1011
JMi

註冊日期: Feb 2011
最好係大改介指SYSTEM 加金介 賣酒場SSR先有
5隻金戒換突破咭

舊 04-12-16, 05:32 PM   #1012
Harpuia

註冊日期: Sep 2010
薄命試抽

幣抽1發出鐮刀
再抽4發吃土收手
剛又手癢4劵,1吸命1sr奶
再3抽3銀又先收手
圖鑑差一

此篇文章於 04-12-16 05:38 PM 被 Harpuia 編輯。
Harpuia 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-12-16, 07:46 PM   #1013
Game Master

強烈要求歐洲報告以後改用PM

btw 17抽1SR奶
非過非天少女。繼續温暖人心

BD版白毛、各種天魔
舊 04-12-16, 10:42 PM   #1014
峰凌
隨意想像

註冊日期: Mar 2005
3DS Friend Code5455 9355 8123
今次2個FES一下都唔抽
坐等1000日FES

舊 04-12-16, 10:49 PM   #1015
rhmy348
你今日課左未?

註冊日期: May 2013
引用:
作者: :bface: 查看文章
強烈要求歐洲報告以後改用PM

btw 17抽1SR奶
非過非天少女。繼續温暖人心
自動無視啦

可惜無得blacklist
rhmy348 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-12-16, 10:55 PM   #1016
AkaIITO
Game Master

註冊日期: Dec 2011
3DS Friend Code0516 7568 0284
PSN  IDAkaIITo-L
即係咁, 你抽得好歐呢度冇人會為你開心, 呢D野就冇必要刻意POST出來.
你抽到食晒屎POST出來比大家開心下好過啦, 打機都係為左開心姐
睇完d咁既post即刻冇晒心情打機, 特別係我呢d非洲人

舊 04-12-16, 10:58 PM   #1017
chunwai0091
雛見澤症候群L3患者

引用:
作者: Harpuia 查看文章
薄命試抽
你d試抽

舊 04-12-16, 10:59 PM   #1018
JMi

引用:
作者: rhmy348 查看文章
自動無視啦

實情有的
但我懶 廢事拉黑 XD
引用:
作者: AkaIITO 查看文章
即係咁, 你抽得好歐呢度冇人會為你開心, 呢D野就冇必要刻意POST出來.
你抽到食晒屎POST出來比大家開心下好過啦, 打機都係為左開心姐
睇完d咁既post即刻冇晒心情打機, 特別係我呢d非洲人
有D人都對足好幾年就算啦
而家少左班無課一出咩限定抽先彈出來話自己幾抽中 已經無咁吐血了

舊 04-12-16, 11:02 PM   #1019
AkaIITO
Game Master

註冊日期: Dec 2011
3DS Friend Code0516 7568 0284
PSN  IDAkaIITo-L
引用:
作者: JMi 查看文章
實情有的
但我懶 廢事拉黑 XD

有D人都對足好幾年就算啦
而家少左班無課一出咩限定抽先彈出來話自己幾抽中 已經無咁吐血了
我開一堆新acc都可以試好多次自己幾抽中XD
你話你幾百抽唔中就有話題姐, 其他幾抽中幾抽突爆冇咩意義啦

舊 04-12-16, 11:14 PM   #1020
JMi

咁要叫大師玩返先見到啦幾百抽唔中呢D lol

舊 04-13-16, 01:25 AM   #1021
Game Master

引用:
作者: rhmy348 查看文章
自動無視啦

但H大間中會有非洲報告,可唔可以剩係睇非洲而不睇歐洲 (逃

(WFC) 千日活動劇透

送A武:
ミレニアロッド 12 12 12
感謝の付与力
共に歩んできた1000日分の足跡。その感謝の気持ちでマナスロット時に、マナが2つ以上出やすくなる。

以下估計是三小專武:

リストレイナー 12 8 15
義勇軍の護り手
マナを1つ持った状態で戦闘を開始する。また敵の遠距離攻撃をガードすると、一定時間攻撃力と防御力が上がる。効果中にガードを行うと効果時間が延長される。

エイムシュート 12 15 8
義勇軍の撃ち手
マナスロットの回転速度が遅くなる。またHPが90%以上の時、攻撃力、クリティカル発生率、クリティカル威力が上がる。

アンデュレーション 15 8 12
義勇軍の癒し手
マナスロット時にマナ2つが出やすくなる。またWAVEが進むたび、自身の一番近くにいる戦士と騎士に1回まで受けるダメージが減少するバリアーをはる。

義勇軍盤有救

BD版白毛、各種天魔
舊 04-13-16, 01:45 AM   #1022
pc81098
Crazy Gamer

註冊日期: Dec 2005
Nintendo Switch ID8564-4619-8489
PSN  IDpc81098
XBox Live Gamertagpc81098k2
我都係覺得CC需要多D大型活動炒番旺個氣氛...依家簡直好似退休生活咁
pc81098 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-13-16, 01:56 AM   #1023
Game Master

引用:
作者: pc81098 查看文章
我都係覺得CC需要多D大型活動炒番旺個氣氛...依家簡直好似退休生活咁
其實玩耐左隻隻game都是咁上下
[個人感覺] 好似其他大作如白X同GXR咁,一開始玩多新野比你摸索就緊是好玩
之後掌握到模式其實都是得個肝字(特別白X,個人覺得慘過CC ) [/請勿見怪]

CC同其他主流game比,我覺得主要是欠個玩家間互動性強既玩法

BD版白毛、各種天魔
舊 04-13-16, 03:25 AM   #1024
pc81098
Crazy Gamer

註冊日期: Dec 2005
Nintendo Switch ID8564-4619-8489
PSN  IDpc81098
XBox Live Gamertagpc81098k2
引用:
作者: :bface: 查看文章
其實玩耐左隻隻game都是咁上下
[個人感覺] 好似其他大作如白X同GXR咁,一開始玩多新野比你摸索就緊是好玩
之後掌握到模式其實都是得個肝字(特別白X,個人覺得慘過CC ) [/請勿見怪]

CC同其他主流game比,我覺得主要是欠個玩家間互動性強既玩法
形式無咩變化唔緊要,都要開活動架...以前CC明明一個月內一魔神一踏破,宜家變成兩個月先一魔神

聯動唔係單純抽卡,會搭埋踏破,魔神一齊黎,宜家唔特別講我都唔記得同七大罪合作過

肝唔肝應該玩家選擇...唔係運營偷懶既理由
pc81098 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-13-16, 04:15 AM   #1025
Game Master

引用:
作者: pc81098 查看文章
形式無咩變化唔緊要,都要開活動架...以前CC明明一個月內一魔神一踏破,宜家變成兩個月先一魔神
唔係下嘛,我印像中以前魔神/踏破都無咁密
而且一有其他活動就會無左

反而以我記得依幾個月好似差唔多每個月都有魔神/踏破:
12月:森魔
1月:白百合
2月:宴魔
3月:綠魔
4月:踏破(本月預告)

近幾個月來講仲開一個主線、一個連動海域
(當然你可以話唔係活動來,但活動都是為求充實遊戲內容姐)

而小規模活動:
戰女神:故事任同rank本
情人節:故事任同探索
傳頌:5定6個故事任,外加總力戰同刷rank本

如果認真玩(指突爆活動卡+睇埋故事),其實都要相當的時間
個人來講活動是慘在無新意多過唔夠密

BD版白毛、各種天魔

標籤
CC 3, Chain Chronicle 3, チェインクロニクル, チェインクロニクル3, 鎖鏈戰記

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
賣PS3 戰場女武神 DCC Gal Gun 等 zero0417hk 買賣專區 3 05-31-14 11:11 PM
環球氣候討論 2012.VOL3(今期頭條:天秤轉東了) 艾老伯 ~清談館~ 1009 07-11-13 01:34 PM
THE SKY 討論區VOL3 NEXT CHAPTER 20 旋律(4) 細路翔 學術文化綜合研討區 558 01-22-06 04:17 PM

現在的時間是 02:23 PM

手機版 | APP版