Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 街機遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 04-15-14, 10:18 PM   #1176
廢人
The One

註冊日期: Dec 2001
http://web.vsmobile.jp/

開咭網址
開acc時記得要選日本地區

現在於名單的人仕為: comxxxxxxjp,xenxxxxxx??86
廢人 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-15-14, 10:23 PM   #1177
LonelyBlue
Ultimate Gamer

3DS Friend Code3652 0501 5654
PSN  IDChho_eadgbe
引用:
作者: Andromeda 查看文章
得150秒,唔係大大力果D機TO係正常
一般槍機開格都要係咁放生先玩到去第五六關
LonelyBlue 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-15-14, 10:36 PM   #1178
魔法之子
Game Master

註冊日期: Jun 2007
PSN  IDkamiyu1988
如果打A線其實有部3千係到應該都正常打到去最後戈版
魔法之子 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-17-14, 05:04 PM   #1179
怪盜小G
God of Gamer
しゃろとも

註冊日期: Jan 2004
試過搭新安蕉第一關打AGE果部MA打極都唔死TO

幾時先減價

怪盜小G 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-17-14, 05:59 PM   #1180
魔法之子
Game Master

註冊日期: Jun 2007
PSN  IDkamiyu1988
真心唔好諗減價
某粒子話過好似要同日本對分
加上香港係某間機鋪代理
正常限死左價位
魔法之子 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-17-14, 09:17 PM   #1181
怪盜小G
しゃろとも

註冊日期: Jan 2004
依家無乜人挑咩一樣

怪盜小G 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-18-14, 08:11 PM   #1182
廢人
The One

・以下の機体の調整を行います。(調整の詳細は後日掲載いたします)

シャア専用ゲルググ、ストライクガンダム、ガンダムサバーニャ、シナンジュ、ガンダム試作1号機、ガンダム試作2号機

・コスト2000の全機体共通の調整を行います。

現在於名單的人仕為: comxxxxxxjp,xenxxxxxx??86
舊 04-18-14, 08:15 PM   #1183
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

註冊日期: Sep 2004
3DS Friend Code4897 6540 2372
PSN  IDKYOK12JP
strike會唔會繼續下修架www

Fate/GO ID 335,820,884
GN00508771 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-18-14, 08:18 PM   #1184
廢人
The One

緊係下修gp01先啦

舊 04-19-14, 01:16 AM   #1185
神風@AMD
Action!

註冊日期: Nov 2004
Nintendo Switch ID2776-5245-9304
3DS Friend Code5327 1257 3881
PSN  IDamd8899
cost 2000共通調整,以日本仔做法咪齊齊+20~30血…

舊 04-20-14, 02:13 AM   #1186
mario0606
The One
G101一ノ瀬はじめ

註冊日期: Oct 2006
3DS Friend Code4553 9940 3673
PSN  IDedward_hk2011
轉自FB:
今日去左荃灣城市中心金禾錄EXVSMB對戰片,非常高清,聽店員講未來大概會出20$30分鐘錄影(價格可能變動),再遲少少更有包機服務,大家去到玩完有心想錄,可以準備一張SDHC10(一定要10)既記憶卡(如圖),8GB聽講可以錄1個半鐘(一場對戰366MB)

2000:F91、Strike、紅渣
1000:電池、V仔、黑MK2、IJ(拉克絲)
PSN ID:edward_9105

曼聯迷M群:group659819@msnzone.cn
歡迎曼聯迷進入討論

**舊有成員請轉Skype入新群,ID:mario910502
mario0606 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-20-14, 04:31 PM   #1187
石原夏織

註冊日期: Nov 2003
3DS Friend Code4597 0320 8939
PSN  IDHO2_0219
有人up埋上nico
真係好清
琴日第一次拍街客有6win
我隻多三靠佢先打到
石原夏織 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-20-14, 06:08 PM   #1188
鐵球老爹
Insane Gamer
用鐵球的肥佬

註冊日期: Sep 2003
引用:
作者: LonelyBlue 查看文章
一般槍機開格都要係咁放生先玩到去第五六關
問題重武裝改係近乎0格機,得招前格踩人一下
另外雖然都聽聞呢集遠攻細力左,但導向性能提高,不過都唔係用3排渦輪槍都打唔爆一部1500機咁過份嗎? ( 我果陣打新手mode,所以部野係企定定比我打的 ) ,最痛都係叫沙漠改出黎打人,2500機應該頂多捱到4次左右,不過對手有機會避甚至直接打爆,係好在今集的援助成為正式殘彈可回復
我只可以用摸不著頭腦來形容呢部野,雖然武器超多,又有好多迴避技,有心的話應該幾好龜,但要打人點先有大輸出我暫時只諗到捕沙漠改,連以前好勁下的心口導彈仲細力過0079射一槍,雖然我只叫比新手好一D,連中手都唔稱得上,不過有無人可以指教一下係我唔識用定我真係中伏?

此篇文章於 04-20-14 06:10 PM 被 鐵球老爹 編輯。
鐵球老爹 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-20-14, 06:25 PM   #1189
VICT
什麼超有趣的?

註冊日期: Jun 2004
PSN  IDvictorleung213
引用:
作者: 鐵球老爹 查看文章
問題重武裝改係近乎0格機,得招前格踩人一下
另外雖然都聽聞呢集遠攻細力左,但導向性能提高,不過都唔係用3排渦輪槍都打唔爆一部1500機咁過份嗎? ( 我果陣打新手mode,所以部野係企定定比我打的 ) ,最痛都係叫沙漠改出黎打人,2500機應該頂多捱到4次左右,不過對手有機會避甚至直接打爆,係好在今集的援助成為正式殘彈可回復
我只可以用摸不著頭腦來形容呢部野,雖然武器超多,又有好多迴避技,有心的話應該幾好龜,但要打人點先有大輸出我暫時只諗到捕沙漠改,連以前好勁下的心口導彈仲細力過0079射一槍,雖然我只叫比新手好一D,連中手都唔稱得上,不過有無人可以指教一下係我唔識用定我真係中伏?
重炮手更係問gw大大
我打過既重碗最勁都算佢

舊 04-20-14, 06:58 PM   #1190
鐵球老爹
Insane Gamer
用鐵球的肥佬

註冊日期: Sep 2003
引用:
作者: VICT 查看文章
重炮手更係問gw大大
我打過既重碗最勁都算佢
唔係GVGN界浦開唔知邊位
咁可以講下對戰時的經驗同感受嗎?

舊 04-20-14, 07:05 PM   #1191
VICT
什麼超有趣的?

註冊日期: Jun 2004
PSN  IDvictorleung213
引用:
作者: 鐵球老爹 查看文章
唔係GVGN界浦開唔知邊位
咁可以講下對戰時的經驗同感受嗎?
一句講晒
打佢不如打佢partner

舊 04-20-14, 11:07 PM   #1192
zero22
Senior Gamer

註冊日期: Sep 2007
其實出街用 MASTER OR 新安洲 會唔會好無品
zero22 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-21-14, 02:21 AM   #1193
Andromeda
幸せの向こう側...

註冊日期: Mar 2003
引用:
作者: zero22 查看文章
你唔用對面都會用

あの頃のように

君と出会わなければつらくないのに
Andromeda 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-21-14, 12:22 PM   #1194
~Sau~
Game Master
WA2深度中毒者

註冊日期: Feb 2008
PSN  IDSauWong2015
引用:
作者: zero22 查看文章
唔會
因為而家週街都係獄天, 新安洲, Master, 00Q, X1FC, The-O, 女妖個類
~Sau~ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-21-14, 02:13 PM   #1195
oskyosky
Junior Member

註冊日期: Jan 2008
PSN  IDoskylai
引用:
作者: ~Sau~ 查看文章
唔會
因為而家週街都係獄天, 新安洲, Master, 00Q, X1FC, The-O, 女妖個類
用tpye雷奧斯II 的表示好少撞機感覺真好
oskyosky 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-21-14, 02:19 PM   #1196
石原夏織

註冊日期: Nov 2003
3DS Friend Code4597 0320 8939
PSN  IDHO2_0219
我用多三都無咩機會見到同機
石原夏織 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-21-14, 03:20 PM   #1197
緋村 光
Crazy Gamer

註冊日期: Aug 2002
引用:
作者: oskyosky 查看文章
用tpye雷奧斯II 的表示好少撞機感覺真好
浮遊炮果隻定近身果隻?

個人blog:極地白犬(更新再開!!)
緋村 光 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-21-14, 03:22 PM   #1198
mario0606
The One
G101一ノ瀬はじめ

註冊日期: Oct 2006
3DS Friend Code4553 9940 3673
PSN  IDedward_hk2011
引用:
作者: 緋村 光 查看文章
浮遊炮果隻定近身果隻?
3000果隻吧

2000:F91、Strike、紅渣
1000:電池、V仔、黑MK2、IJ(拉克絲)
PSN ID:edward_9105

曼聯迷M群:group659819@msnzone.cn
歡迎曼聯迷進入討論

**舊有成員請轉Skype入新群,ID:mario910502
mario0606 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-21-14, 03:59 PM   #1199
緋村 光
Crazy Gamer

註冊日期: Aug 2002
引用:
作者: mario0606 查看文章
3000果隻吧
果隻好多人用

想冇人撞,用DX啦
另外個人感覺里邦子同V2都唔多

個人blog:極地白犬(更新再開!!)
緋村 光 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-21-14, 04:21 PM   #1200
クラウド
死相が見えるぞ

註冊日期: Mar 2002
李老子今集都勁(用緊)
點解無人用

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

現在的時間是 09:33 AM