Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 體育版

主題工具 顯示模式
舊 10-11-18, 10:49 AM   #426
Penny仔
God of Gamer

註冊日期: Oct 2002
PSN  IDair_penny2002
班細既又爭唔落既,人地真係打爆你

但咁講啦,如果個個都好似你jb咁勤力
咁你仲邊值頂薪
....有時做領袖,你必然面對唔同性格隊友
由手機版發出
Penny仔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-11-18, 11:24 AM   #427
Sar8
The One

註冊日期: Feb 2009
PSN  IDOrzAR8
XBox Live GamertagOrzAR8
佢要求佢既隊友有同樣既目標都係好正常,但而家來睇兩位當家著緊自己個地位多過冠軍
再加上你班細又真係輸....但又唔肯去配合個偏執既人

其實咪即係KOBE,只係kobe係主,JB係客...個場唔係你話事既,你除左走係冇辦法

其實Andrew wiggins你都冇幾多時間比你hea...

舊 10-11-18, 11:59 AM   #428
Penny仔

唔同既係,kobe帶隊果陣,已經有3個冠軍
同埋佢個教練係jackson

而jb隔離果件係肥T......
肥T唔撥火已經要感謝上天
由手機版發出
舊 10-11-18, 12:12 PM   #429
Sar8
The One

引用:
作者: Penny仔 查看文章
唔同既係,kobe帶隊果陣,已經有3個冠軍
同埋佢個教練係jackson

而jb隔離果件係肥T......
肥T唔撥火已經要感謝上天
由手機版發出
我都唔知佢係撥火定裝死....

SVG引述肥T講係係最好既一次PRESEASON練習,隊友為JB在場感到高興

舊 10-11-18, 04:17 PM   #430
搖搖
Eternal Flame™
永遠的毛毛王子↓

註冊日期: Apr 2002
PSN  IDARMY_Momo
如果照尼篇咁講,就算JB走左KAT之後日子都唔好過

https://bbs.hupu.com/23891984.html

Sent from my Nokia 3210 using Gaforum

舊 10-11-18, 09:37 PM   #431
阿聰

註冊日期: Sep 2002
Nintendo Switch ID1803-0934-0218
3DS Friend Code2148 9542 0542
https://www.nba.com/bulls/news/state...ing-tex-winter

TEX WINTER走了……

村名:任天島島
人名:Andrew
3DS FC: 2148-9542-0542
NS FC: 1803-0934-0218
阿聰 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-12-18, 12:16 AM   #432
Penny仔

引用:
作者: Sar8 查看文章
我都唔知佢係撥火定裝死....

SVG引述肥T講係係最好既一次PRESEASON練習,隊友為JB在場感到高興
雖然係爭唔落(即係輸左冇得好講)
但肥T同butler咁做即係將Towns 公開處刑....
我覺得Towns 都係22定23歲,咁樣做未免太Harsh
大把球星呢個年紀都仲係普通球員一名
Dirk都用左大半個職業生涯成長...如果遇正肥T, 大概一季比佢換走了

肥T睇落都似George Karl....George Karl一生只愛Gary Payton呢類球員
Ray Allen 同佢搞到反面
同而家肥T差唔多

此篇文章於 10-12-18 12:20 AM 被 Penny仔 編輯。
舊 10-12-18, 10:54 AM   #433
HEAD_HUNTER
Ultimate Gamer
月圓下之銀狼

註冊日期: Nov 2004
引用:
作者: 阿聰 查看文章
RIP,
當年Bulls、LAL三次三連霸既功臣

我的雜談小屋
dream304.mysinablog.com
HEAD_HUNTER 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-13-18, 08:22 PM   #434
Sar8
The One

連熱身賽都比公鹿禁係地下摩擦

舊 10-15-18, 05:25 PM   #435
6eo
美波様!

註冊日期: Nov 2005
依家先知原來D.Schroder去左OKC
OKC終於有個可靠既Bench PG

引用:
作者: Sar8 查看文章
連熱身賽都比公鹿禁係地下摩擦
3戰全敗

btw, JB結果都係走唔到
好似話係木牛突然叫價高D搞到熱火唔trade, 真係何必呢...
6eo 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-17-18, 07:50 AM   #436
Penny仔

快D 簽埋Noah 算啦

今日紅日開波, 可以睇2場
舊 10-17-18, 09:59 AM   #437
Penny仔

Baynes 果D射姿咁衰既3分都入到波.......你叫阿Ben情何以堪
舊 10-17-18, 10:12 AM   #438
阿聰

註冊日期: Sep 2002
Nintendo Switch ID1803-0934-0218
3DS Friend Code2148 9542 0542
引用:
作者: HEAD_HUNTER 查看文章
RIP,
當年Bulls、LAL三次三連霸既功臣
當年睇BULLS LAL打三角進攻真係唔錯,睇到唔一樣嘅進攻方法。
同依家有幾隊係咁射三分嘅打法相比,可觀性高好多。

村名:任天島島
人名:Andrew
3DS FC: 2148-9542-0542
NS FC: 1803-0934-0218
阿聰 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-18-18, 10:17 AM   #439
Penny仔

邊個會估到第一場燒鵝作客炒火箭......
由手機版發出
舊 10-18-18, 03:00 PM   #440
HEAD_HUNTER
月圓下之銀狼

引用:
邊個會估到第一場燒鵝作客炒火箭......
由手機版發出
仲未放完暑假,心散,
有好幾球backdoor走空哂完美重現番Harden monitor mode

我的雜談小屋
舊 10-18-18, 06:38 PM   #441
Penny仔

引用:
仲未放完暑假,心散,
有好幾球backdoor走空哂完美重現番Harden monitor mode
贏左MVP, 小左動力....
另一方面, 教防守助教季前退休, 未知影響幾大
舊 10-18-18, 08:53 PM   #442
搖搖
永遠的毛毛王子↓

Harden得4個罰球尼樣我比較意外

Sent from my Nokia 3210 using Gaforum

舊 10-19-18, 11:54 AM   #443
Penny仔

有2個playmaker係度,阿波真係有價好賣...
本身自己又得唔到分
由手機版發出
舊 10-19-18, 02:28 PM   #444
HEAD_HUNTER
月圓下之銀狼

又未至於甘悲觀既,Rondo都只係一年約,
今年當跟住兩個大佬學吓野交吓學費先囉,
始於球仔呢類地板型PG一向都係晚成型居多

我的雜談小屋
舊 10-19-18, 07:35 PM   #445
Penny仔

引用:
又未至於甘悲觀既,Rondo都只係一年約,
今年當跟住兩個大佬學吓野交吓學費先囉,
始於球仔呢類地板型PG一向都係晚成型居多
上季阿波有足夠出場時間比佢慢慢摸
但今季佢出場時間一定小好多

唔射得都算了, 但以佢身高同速度要剷下籃先得喇
佢套skill set 真係充滿缺憾...
舊 10-20-18, 01:22 PM   #446
POISON

註冊日期: Jan 2005
PSN  IDRayson-GAF2
引用:
上季阿波有足夠出場時間比佢慢慢摸
但今季佢出場時間一定小好多

唔射得都算了, 但以佢身高同速度要剷下籃先得喇
佢套skill set 真係充滿缺憾...
上季多得佢老豆,第一年就有咁既招待
佢老豆唯一成功係令入到LAL,但入到LAL後,nba生涯都可能玩完了

舊 10-21-18, 01:03 PM   #447
Penny仔

嘩, Rondo執左CP3 一拳
阿Ball 機會來了
舊 10-21-18, 01:45 PM   #448
搖搖
永遠的毛毛王子↓

IG果拳睇得好爽

舊 10-22-18, 09:12 AM   #449
搖搖
永遠的毛毛王子↓

Trae Young睇黎真係有料到,健康的話豪神個後備位都幾穩了

舊 10-22-18, 10:07 AM   #450
Penny仔

引用:
作者: 搖搖 查看文章
IG果拳睇得好爽
痴孖筋,佢本身又手長
果拳成個路飛咁

Rondo 吐口水斷正3場
Ingram 4場
Cp3 2場
由手機版發出

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
NBA 討論區 VOL. 42 - 2017 NBA WORLD CHAMPION - GOLDEN STATE WARRIORS 阿聰 體育版 996 05-14-18 07:18 AM
NBA 討論區 VOL. 40 - CLOSED 阿聰 體育版 1001 11-05-16 12:48 PM
NBA 討論區 VOL. 39 - CLOSED 阿聰 體育版 1002 05-11-16 10:31 AM
NBA 討論區 VOL. 35 - CLOSED 阿聰 體育版 1000 02-08-14 01:09 AM
NBA 討論區 VOL. 31 - CLOSED 阿聰 體育版 1020 02-16-12 10:15 PM

現在的時間是 06:00 PM

手機版 | APP版