Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 331 831 1231 1281 1321 1325 1326 1327 1328 1329 1330 1331 1332 1333 1334 1335 1336 1337 1341 1381 1431  ... 最後
手機平板遊戲討論版>Fate/Grand Order「サーヴァント・サマーキャンプ! ~カルデア・スリラーナイト~」夏之恐(笑)
FURIMUKI 11:34 PM 03-20-17
係就係多蜘蛛,不過我抽唔中看板娘...
蛋撻王子 11:40 PM 03-20-17
唔...蹄鐵又好似無英雄之證+爪咁吸引
有d猶疑添
heyman774 12:15 AM 03-21-17
全蜘蛛打一場收工啦, 都排唔滿看板娘
the fool 01:38 AM 03-21-17
作者: gingq7:
我打狂關茄子打到2000幾, 隻奇美拉先至出得1黑爪俾我,
就算有惡魔都唔好期望會趺心...
其實隻game一直都係:跌o既時候不停出,唔跌o既時候打幾多場都無用,所以見連跌2場就要狂煲到唔跌為止
作者: 蛋撻王子:
日網民係尚未能接受600日只送十石既同時
突然開始懷念庄司的好了

經歷過最近既運營方針..
原來庄司都幾好呀~
沒有最差,只有更差
作者: stcdavidhk:
4月1日只期望出saber war2+魔改bx
其實我好想佢出戰車男
gingq7 05:58 AM 03-21-17
應該都係繼續20AP和40AP騎關輪住打...
畢竟唔知會唔會開純打碗的40AP關
fufufu123456 11:50 AM 03-21-17
友抽星3禮好難出,抽左百二萬先突到2張,差唔多60次一張
由手機版發出
gingq7 12:17 PM 03-21-17
唔需要突兩張吧? 5張唔突就夠了
我上年有1張, 今年送1張, 再抽了50萬已出多3張兼齊晒果5張男人禮裝再送埋第一隻小安
fufufu123456 12:40 PM 03-21-17
因為小弟諗住+6,然後淨低3個位可以放np禮加快周回
只系估唔到咁難出

不過多得友抽總算有一張滿等寶石
由手機版發出
gingq7 12:59 PM 03-21-17
40AP騎關:
暫時試左一陣,
感覺上要兼顧低cost和快,最好應該係 殺式(黑聖杯;死之藝術其實都ok) + 大姐(surprise! 禮裝用虛數就ok)

第二層隻人馬, 大姐可以即死 (用卡米拉反而無力, 師匠/妖后/酒吞呢d群體寶具仲衰)
第三層 殺式+黑聖杯+穹蒼大大隻嫁王buff+master藍魔放, 寶具可以扣船長27萬幾秒殺

其實可以研究吓用荊軻會唔會好過大姐, 不過未有時間試
gingq7 01:01 PM 03-21-17
作者: fufufu123456:
因為小弟諗住+6,然後淨低3個位可以放np禮加快周回
只系估唔到咁難出

不過多得友抽總算有一張滿等寶石
由手機版發出
其實打40AP狂關都唔太需要NP禮裝,
只要用隻沖田(看版娘)在仲有60%攻buff時秒左隻奇美拉就好快
細路翔 01:19 PM 03-21-17
其實打40AP狂關都唔太需要NP禮裝,
只要用隻沖田(看版娘)在仲有60%攻buff時秒左隻奇美拉就好快
基本上所有紅卡5星90lv裝左看版娘都可以一波帶走隻野
gingq7 01:25 PM 03-21-17
咁現時的大腿應該都係將看板娘裝落沖田度, 沖田又有point加成
而且沖田有集星+爆傷, 一張紅卡已夠做
細路翔 01:27 PM 03-21-17
咁現時的大腿應該都係將看板娘裝落沖田度, 沖田又有point加成
而且沖田有集星+爆傷, 一張紅卡已夠做
我唔夠銀棋升隻沖田,哭了

剩係可以擺佢入隊做後衛
gingq7 01:35 PM 03-21-17
作者: 細路翔:

剩係可以擺佢入隊做後衛
銀棋而家有得換喎?
雷帝.嘉芙 01:46 PM 03-21-17

剩係可以擺佢入隊做後衛
抽到沖田仲要?
我想抽多隻都冇
gingq7 02:01 PM 03-21-17
想抽多隻都無 +1
虹光以為穩了, 點知係完全唔關事的海倫娜
空調 02:05 PM 03-21-17
我想抽一隻都冇☹️
百幾抽得兩隻紅A 係咪應該等下運到?

Sent from my iPhone using Gaforum
婠婠 02:24 PM 03-21-17
380抽0沖田
大爆死
Hextor 02:31 PM 03-21-17
等聽日有冇新野先追沖田
空調 02:33 PM 03-21-17
作者: 婠婠:
380抽0沖田
大爆死
即時唔敢追
lunn 02:49 PM 03-21-17
作者: 空調:
即時唔敢追
追追佢
我都中左
但覺得已經用晒D幸氣喇......
細路翔 03:03 PM 03-21-17
銀棋而家有得換喎?
邊度?
柚原このみ 03:25 PM 03-21-17
作者: 婠婠:
380抽0沖田
大爆死
仲抽!?
早兩日見你寶2左…而家埋單幾多?

一張禮裝同沖田,其餘乜都無,寶2仲唔停手
細路翔 03:41 PM 03-21-17
作者: 雷帝.嘉芙:
抽到沖田仲要?
我想抽多隻都冇
繼續抽爆孔明啦你#
雷帝.嘉芙 03:44 PM 03-21-17
繼續抽爆孔明啦你#
唔抽啦
黎緊觀望下個營運方針先
標籤:FGO, 歐洲人, 非洲人
第一 ... 331 831 1231 1281 1321 1325 1326 1327 1328 1329 1330 1331 1332 1333 1334 1335 1336 1337 1341 1381 1431  ... 最後

返回主題版面