Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 11-07-18, 08:19 PM   #1226
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

註冊日期: May 2004
3DS Friend Code3695 1429 8736
PSN  IDSatoulingJP
XBox Live GamertagSatouLing
引用:
作者: 鳳熾魂 查看文章
女角齊自己陣容就算最多要奶騎
我抽雷丁池佢俾左隻拉娜我
女王先係最好我光輝陣但勁想玩女王個絆
帝國只需要一個女王大人就夠啦
希望聽日利昂可以快快抽到,唔想拉番去2%先中
我暫時隻女王都係純奶狀態 其實都已經幾勁
不過都係要諗計點解決班煩膠槍兵

ペルソナ5
2016/09/15 ON SALE
さあ、はじめるとしよう。貴方の心をいただこう!

黑名單︰kennnz LEGOCAPTOR nakakula
隨時更新
鈴蘭 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-07-18, 08:46 PM   #1227
十一月
Game Master

註冊日期: Jan 2003
Lv47了,但仍然是一堆爛裝
十一月 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-07-18, 08:47 PM   #1228
鳳熾魂
God of Gamer
紅蓮の焔神

註冊日期: Dec 2003
3DS Friend Code0018 0703 4979
PSN  IDcastorwmh
XBox Live Gamertagcastorwmh
引用:
作者: 鈴蘭 查看文章
我暫時隻女王都係純奶狀態 其實都已經幾勁
不過都係要諗計點解決班煩膠槍兵
女王轉過去學冰 皇帝步廢極都扣到槍血 再唔係外掛拉娜

人不是因為感到絕望而裹足不前。是因為一個人先放棄了,所以才會感到絕望、才會裹足不前。
人不是因為看到希望而繼續前進。是因為一個人先擁有找尋希望的「意志」,所以才會看到希望、才會繼續前進。
鳳熾魂 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-07-18, 08:53 PM   #1229
T.S
君だけを…

註冊日期: Sep 2002
引用:
作者: okabe 查看文章
之後唔係出夏日公主池?
唔駛抽?
白毛之後,係皇帝,元帥同暗皇子池

8號陸服都開新池,兩邊都要抽
夏日池我都pass,必中pool我應該去到黑暗pool先抽,差隻元帥

講開陸服見佢新果d改動同兄貴禮包好吸引,希望台服快d跟改
T.S 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-07-18, 08:53 PM   #1230
ShinDou

註冊日期: Apr 2006
LV46,時空去到7-4,星數250竟然排到14 @@

裝最高凸係隻坦全身40LV,2603戰力,里昂就除左頭換左個未得閒升既頭盔得10LV,其他位就30LV,2645戰力,其他人都係低凸

今日協力係派鎖匙,可以唔駛打了派得咁少

頭先鬥雞反個千7分人,佢SET殺2隻贏,佢唔知係特登定唔知人地可以1開波行多3格秒佢紅帽,有個位俾人攝,里昂1開波就衝入去秒左佢,之後佢第1個郁係皇帝帶緊暗黑衛隊,過黎想暈我,我免疫緊反佢萬幾秒左,超快完場 好正 XD

7-4好難 @@ 磨到最尾第12turn先岩岩好過到,不過又可能係我1開波等左4turn唔郁等左下角d卒出左先衝上去打所以咁慢,打多次試下先 @@

打多次都係得2星,岩岩慢左1turn爭1隻槍卒爭1下,等遲d大力d先再打番d星了 @@

7-5要出6個人了,唔知係咪以後都出6個,咁要升定個主力了,暗王子平時打太廢 @@ 我得暗王子跟到主力既lv

第6人諗緊雪莉定克麗絲,雪莉之前要打飛兄貴俾左3級卒佢,克麗絲仲係2級卒,不過聽講8-1開始好多魔族可能克麗絲又屈番,多數都係升克麗絲,多隻奶好過 @@ 又或者等拉娜好過,不過好似冇晒聲氣淨係話開男pool﹖

打到半路另1邊守唔住了,要升埋第6人上主力先再打了

今日爆4體算,唔亂用體刷d冇用既野,留番d體刷晒50d轉職料先算 @@

此篇文章於 11-07-18 11:22 PM 被 ShinDou 編輯。
ShinDou 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-07-18, 11:26 PM   #1231
okabe

註冊日期: Aug 2002
引用:
作者: 十一月 查看文章
Lv47了,但仍然是一堆爛裝
其實係正常,隻GAME LV 唔難升
但要齊裝同練兵先係最大難題
我陸服都差唔多升到LV58 一樣一堆爛裝
不過隻GAME 暫時D活動都算鬆手
慢慢打慢慢練都有排你玩

引用:
作者: T.S 查看文章
夏日池我都pass,必中pool我應該去到黑暗pool先抽,差隻元帥

講開陸服見佢新果d改動同兄貴禮包好吸引,希望台服快d跟改

如果唔係陸服課金麻煩,我都忍唔到手
okabe 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-08-18, 08:53 AM   #1232
雷火武
ワールド・エンド

註冊日期: Feb 2005
陸服d圖像被河蟹過都接受得到?
雷火武 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-08-18, 09:03 AM   #1233
ShinDou

1場45弓兄貴就出彩書,但得9練兵,又要刷兄貴先搞其他野了

我從使用 Tapatalk 的 LG-H930 發送
舊 11-08-18, 09:47 AM   #1234
ShinDou

原來里昂都刷到晒4碎了,奶騎唔知得唔得,得既話兩個每人每日4碎谷爆先

舊 11-08-18, 10:54 AM   #1235
鳳熾魂
紅蓮の焔神

課哂先抽到利昂唉 得來不易

人不是因為感到絕望而裹足不前。是因為一個人先放棄了,所以才會感到絕望、才會裹足不前。
人不是因為看到希望而繼續前進。是因為一個人先擁有找尋希望的「意志」,所以才會看到希望、才會繼續前進。
舊 11-08-18, 10:56 AM   #1236
GUSTAV
The One
poor

註冊日期: Oct 2003
XBox Live Gamertag邊有錢 傻的嗎
大家都抽男人

それが王者の戦いというものだ
GUSTAV 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-08-18, 11:05 AM   #1237
Gustavi
Crazy Gamer

註冊日期: Jan 2010
引用:
作者: Gustavi 查看文章
隻槍差幾粒騎士証未升呀... 唔知差咁遠
不過今日掃滿左, 要聽日先再試喇.

luna 同霧風都要浪人呀
唔怪得突然打唔痛咁...

咁係咪要升其他人上黎頂住先呢
今日個槍升左3級即刻唔同曬...
個4-3 hard ,
一次頂3隻, 下turn 上去拉曬3隻騎落黎..
3星埋
--------
40抽 , 艾爾文+leon 0.0;
Gustavi 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-08-18, 11:10 AM   #1238
ShinDou

仲等緊拉娜,女pool冇晒聲氣,留左40幾張飛

陸版冇記錯係男女pool同時開

舊 11-08-18, 11:14 AM   #1239
鳳熾魂
紅蓮の焔神

果然係會拉番低現家去番2.x%
之前可能太好彩 頭先手多抽埋當然係得個吉

舊 11-08-18, 01:03 PM   #1240
okabe

註冊日期: Aug 2002
引用:
作者: ShinDou 查看文章
仲等緊拉娜,女pool冇晒聲氣,留左40幾張飛

陸版冇記錯係男女pool同時開

我男女pool 都要抽,台版應該月中會開
okabe 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-08-18, 02:43 PM   #1241
不是藍星人
Neverland

註冊日期: Sep 2004
各位急不可耐的色色們,你們所期待的泳裝活動 將在下周展開啦!

除了將推出限時關卡[泳裝夏日祭]讓你們累積積分換泳裝、魔導石之外,還有一系列泳裝skin限時上架~~

https://www.facebook.com/gamebeansMZ...type=3&theater

舊 11-08-18, 02:55 PM   #1242
GUSTAV
The One
poor

原本唔係話今日開咩

舊 11-08-18, 03:29 PM   #1243
s3b21
Insane Gamer

大家好,我都有玩夢幻模擬戰,玩開公主聯盟,大家交流交流
s3b21 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-08-18, 03:41 PM   #1244
不是藍星人
Neverland

註冊日期: Sep 2004
引用:
作者: GUSTAV 查看文章
原本唔係話今日開咩
J 遲一陣

舊 11-08-18, 04:09 PM   #1245
hlcw99
Senior Gamer
LAZY KING

註冊日期: Dec 2013
PSN  IDhlcw99
大家玩得好快,我本身hea, 依家同時玩2個ac就更慢

(因為主ac太唔似樣但又唔想放棄,唯有慢慢玩)

求指點

副ac lv 33, 光輝陣,主力 雪梨,騎馬修,黃毛,奶騎 + 克麗絲或鄉姆

抽左25文,係咪直接換克?

克同娜仲有冇放資源練落去既價值?

仲有4500石,換券搏埋雷丁? 定留石等新角色?

thx
hlcw99 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-08-18, 04:16 PM   #1246
ShinDou

克麗絲都勁既,同埋主線之後有d版好多魔族都會有用,娜姆弓兵40開始會有用好多,因為d飛兵卒好顛,你可以到時先再升黎用既

舊 11-08-18, 04:17 PM   #1247
GUSTAV
The One
poor

引用:
作者: hlcw99 查看文章
大家玩得好快,我本身hea, 依家同時玩2個ac就更慢

(因為主ac太唔似樣但又唔想放棄,唯有慢慢玩)

求指點

副ac lv 33, 光輝陣,主力 雪梨,騎馬修,黃毛,奶騎 + 克麗絲或鄉姆

抽左25文,係咪直接換克?

克同娜仲有冇放資源練落去既價值?

仲有4500石,換券搏埋雷丁? 定留石等新角色?

thx
其實睇MAP 克打龍幾勁 娜姆就睇關
文哥作為發動幾點都要落 比我換走騎馬修多

舊 11-08-18, 04:19 PM   #1248
ShinDou

雷丁反擊勁,但40開始坦唔到好多隻,反唔到幾多下,係魔防高d冇普通槍坦咁驚魔法同劍,但如果純計物理坦度佢唔算好硬

你想要硬坦可能之後出既古巨基仲好,有海衛,水兵踩水又硬好多

舊 11-08-18, 04:21 PM   #1249
GUSTAV
The One
poor

計坦雷丁算最硬級啦 明鏡加天賦-傷 同埋夠大力對面D怪有機會打少幾下
係冇重盾同埋重槍要50級

舊 11-08-18, 04:28 PM   #1250
ShinDou

好耐冇用過雷丁了,陸版果陣先有用過,唔肯定,記憶中雷丁防唔係s成長,應該得a?愈高lv差距愈大,芙雷同光頭防都係s成長

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[iOS/An]新作情報區 okabe 手機平板遊戲討論版 1282 03-11-24 02:43 PM
[iOS/An] DomiNations f2light 手機平板遊戲討論版 4 06-11-16 02:00 AM
[iOS/AN]誰ガ為のアルケミスト 傑斯特 手機平板遊戲討論版 14 02-04-16 07:43 PM
[IOS/AN]三國志Puzzle大戰 jerry 手機平板遊戲討論版 86 06-01-15 09:41 AM
[ios]古の女神と宝石の射手 HOIHOI 手機平板遊戲討論版 1 11-21-13 06:50 AM

現在的時間是 12:25 AM

手機版 | APP版