Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 36 436 486 526 530 531 532 533 534 535 536 537 538 539 540 541 542 546 586 636 1036 1536  ... 最後
手機平板遊戲討論版>Fate/Grand Order「サーヴァント・サマーキャンプ! ~カルデア・スリラーナイト~」夏之恐(笑)
鈴蘭 02:09 PM 04-11-16
元帥個樣好明顯係睇緊底橫wwwwwwww
digiharuka 02:10 PM 04-11-16
抽真偽其中一邊, reset 左後另一邊也會一同reset?
Kaori Yae 02:10 PM 04-11-16
復仇者一隻已經夠
今期可以pass
鈴蘭 02:11 PM 04-11-16
作者: Kaori Yae:
復仇者一隻已經夠
今期可以pass
+1 bbbbbbbbbbb
T.K. 02:12 PM 04-11-16

睇波一票
T.K. 02:13 PM 04-11-16
個模組應該會新做吧?
鐵之侍 02:17 PM 04-11-16
作者: Kaori Yae:
復仇者一隻已經夠
今期可以pass
+2,雖然黑貞德我喜歡寶具也應比伯爵強,不過也不是急要的,還是課少少把目標放在限定禮裝實際一些(贋作英霊我是想要黑狗)
樹靈DRYAD 02:17 PM 04-11-16
紅卡單體仲成13224攻.....真係幾似幾正....

個角色組模應該係新的......留4星RULER之後EVENT送?
鈴蘭 02:18 PM 04-11-16
衣原來單體紅卡 咁就有番少少意慾抽:o)
樹靈DRYAD 02:19 PM 04-11-16
作者: 鐵之侍:
+2,雖然黑貞德我喜歡寶具也應比伯爵強,不過也不是急要的,還是課少少把目標放在限定禮裝實際一些(贋作英霊我是想要黑狗)
以庄司的手段....我估黑狗今次唔會係卡池~
鈴蘭 02:20 PM 04-11-16
黑狗梗係唔會係卡池 故事池限定黎架嘛
T.K. 02:20 PM 04-11-16
作者: T.K.:
佢真係化完粧先黎
teealpha 02:27 PM 04-11-16
LM等睇各位口嫌體正直既歐洲投資移民

我只要有大腿抱下就心足,這些機會(ry
樹靈DRYAD 02:29 PM 04-11-16
好多師兄都休養生息左好一陣子.....今次應該唔少人出動^O^....
6078 02:42 PM 04-11-16
文西張禮裝係咪扮緊Plato同Aristotle
teealpha 02:51 PM 04-11-16
蛋撻兄我祝你武運昌隆

否則我相信你會棄機
gingq7 03:00 PM 04-11-16
個模組應該會新做吧?
連卡面都重畫,衫又改左,武器都改埋,模組無理由唔係重做吧?

今次連d禮裝都幾吸引,已不用考慮,all-in

edit: 再睇清楚d,黑J得寶具變埋單體,實用性又上一層樓
ouki 03:01 PM 04-11-16
作者: 鈴蘭:
元帥個樣好明顯係睇緊底橫wwwwwwww
不過當時元帥應該未成為魔法師??
蒼穹的天空 03:03 PM 04-11-16
想休息下都唔得
寶具 單體紅卡 幾吸引..
gingq7 03:07 PM 04-11-16
成隻由頭到尾每一part都改過,唔掛之得拖咁耐
其實營運可以將舊果隻送出黎做4星,唔知點解唔咁做
T.K. 03:08 PM 04-11-16
作者: ouki:
不過當時元帥應該未成為魔法師??
你睇其他成員,都知時間點係2016吧
鐵之侍 03:13 PM 04-11-16
http://www.typemoon.org/bbb/diary/

邪悪JK!(きのこ)■

そしてダ・ヴィンチちゃんの宝具はぜひ見てほしい。
あれ、対閃光防御としてつけているんだ
ouki 03:14 PM 04-11-16
你睇其他成員,都知時間點係2016吧
其實真係唔係好睇到=.=
teealpha 03:16 PM 04-11-16
作者: ouki:
其實真係唔係好睇到=.=
咭面有所長喎
newb 03:17 PM 04-11-16
Avenger

無文西抽?
標籤:FGO, 歐洲人, 非洲人
第一 ... 36 436 486 526 530 531 532 533 534 535 536 537 538 539 540 541 542 546 586 636 1036 1536  ... 最後

返回主題版面