Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 08-27-15, 10:58 AM   #2826
蛋撻王子
God of Gamer
功德完滿

註冊日期: Mar 2007
引用:
作者: 紫月  查看文章
係 咁搞笑
咦..
咁得意既
我雖然無CAP圖
但我升完第三技Lv2之後

我第一技仲係要5粒劍輝石..
定由一開始根本唔係5粒劍輝石升技既呢

又抑或係同靈基再臨有關呢?

舊 08-27-15, 11:01 AM   #2827
T.K.
Advance Moderator
很黃很暴力

註冊日期: Mar 2002
PSN  IDsrwtk
保三星,多謝晒啦
我十抽都有rider同白內褲

大空洞十場跌兩個銀劍棋

各位預訂貨物,請入賑到恆生銀行755-012903-882cheung tsz kin
並將入數紙寫上貨物名稱後,pm給本人
行貨半訂,日本貨全訂
1KG $65or長x闊x高[cm]/6000x$65[2者均須連送貨紙箱計算]
現貨
T.K. 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-27-15, 11:08 AM   #2828
小嘉
The One

註冊日期: Jan 2002
引用:
作者: 鈴蘭 查看文章
而家最少出隻三星角 其實對微課同無課黎講幾著數
4星禮裝同三星角兩樣加埋其實幾好打
微課同無課更加唔會去升3星啦
資源有限通常集中去升死一隻勁既先架啦
小嘉 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-27-15, 11:14 AM   #2829
T.K.
很黃很暴力

D2星肥未去晒三星處囉
基本係幫助消化

都係診暴食王強勢
升左佢先

各位預訂貨物,請入賑到恆生銀行755-012903-882cheung tsz kin
行貨半訂,日本貨全訂
1KG $65or長x闊x高[cm]/6000x$65[2者均須連送貨紙箱計算]
現貨
舊 08-27-15, 12:41 PM   #2830
MoegenNagi
Game Master
二代社畜化

註冊日期: Jul 2010
PSN  IDNidaime2ND
XBox Live GamertagMoegenNagi
糞 營 回 我 信

MoegenNagi 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-27-15, 12:51 PM   #2831
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

註冊日期: May 2004
3DS Friend Code3695 1429 8736
PSN  IDSatoulingJP
XBox Live GamertagSatouLing
引用:
作者: 小嘉 查看文章
微課同無課更加唔會去升3星啦
資源有限通常集中去升死一隻勁既先架啦
你升到過左55仲比隻5星食2~3星肥我覺得只係晒錢
還不如囉去餵三四星增加整體對應能力

ペルソナ5
2016/09/15 ON SALE
さあ、はじめるとしよう。貴方の心をいただこう!

黑名單︰kennnz LEGOCAPTOR nakakula
隨時更新
鈴蘭 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-27-15, 01:02 PM   #2832
T.K.
很黃很暴力

引用:
作者: MoegenNagi 查看文章
糞 營 回 我 信
同我果份有無分別先w

小嘉而家j得
升一隻等於提升整體能力了

行貨半訂,日本貨全訂
現貨

此篇文章於 08-27-15 01:04 PM 被 T.K. 編輯。
舊 08-27-15, 01:08 PM   #2833
蒼穹的天空
Insane Gamer

註冊日期: Dec 2006
引用:
作者: 鐵之侍 查看文章
最少留到下星期的金閃閃金多寶活動才抽不行的嗎?最少下星期一以後十抽一定會中3星英靈(官方沒有說謊的話)

只怕係咁出3星, 升滿寶具都出緊同一張
之後想抽英靈依舊 5星禮裝, 4星失蹤
蒼穹的天空 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-27-15, 01:37 PM   #2834
T.K.
很黃很暴力

散抽到嬲嬲地
十張三星禮
再入一單元,又三公:0)
我既acc應該得吾王同三公

行貨半訂,日本貨全訂
現貨
舊 08-27-15, 01:40 PM   #2835
ouki
戸松控

註冊日期: Aug 2010
PSN  IDouki_keith
引用:
作者: T.K. 查看文章
散抽到嬲嬲地
十張三星禮
再入一單元,又三公:0)
我既acc應該得吾王同三公
TK你前前後後好似中左3隻3公啦WO?
ouki 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-27-15, 01:41 PM   #2836
T.K.
很黃很暴力

三公三
吾王三

行貨半訂,日本貨全訂
現貨
舊 08-27-15, 01:46 PM   #2837
ouki
戸松控

引用:
三公三
吾王三
=.=...............
舊 08-27-15, 01:48 PM   #2838
傑斯特
Game Master

註冊日期: Feb 2004
PSN  IDjasterhk
XBox Live Gamertagjasterhk
仲有咁多石抽既
J德以外咩都無
傑斯特 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-27-15, 01:51 PM   #2839
T.K.
很黃很暴力

我心想,中五星禮都唔會輸,就連五禮都唔中:0)

我有過虛數三公lv50,無item進都應該放置

行貨半訂,日本貨全訂
現貨
舊 08-27-15, 01:54 PM   #2840
T.K.
很黃很暴力

引用:
作者: 傑斯特 查看文章
仲有咁多石抽既
J德以外咩都無

你也可以的:0)

行貨半訂,日本貨全訂
現貨
舊 08-27-15, 01:57 PM   #2841
蛋撻王子
功德完滿

註冊日期: Mar 2007
引用:
作者: ouki 查看文章
=.=...............
一樣感覺

=.=......................................

舊 08-27-15, 02:02 PM   #2842
鐵之侍

註冊日期: Apr 2005
引用:

我心想,中五星禮都唔會輸,就連五禮都唔中:0)

我有過虛數三公lv50,無item進都應該放置
你現在都這麼強了,忍一忍等新人就是不行的嗎?

http://www.gaforum.org/showthread.php?t=240345
鐵之侍 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-27-15, 02:13 PM   #2843
T.K.
很黃很暴力

有新人,都係中1%先有機會再抽
有得中,真係唔要?

行貨半訂,日本貨全訂
現貨
舊 08-27-15, 03:56 PM   #2844
小嘉
The One

註冊日期: Jan 2002
二星肥我賣/比盾妹好食
三星肥我賣

三星英靈我就唔會升
窮鬼那有錢
講緊資源吃緊連錢都唔會亂晒

此篇文章於 08-27-15 04:03 PM 被 小嘉 編輯。
小嘉 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-27-15, 03:59 PM   #2845
朔望~
Game Master
妹控

註冊日期: Oct 2007
依家開始連其他3*2*卡食2*肥都無咩效果既時候就開始賣埋2*肥算

D3: Enhance#3299
CC: 144,917,878 主掛強運/田村 另80貓娘/60姬劍/65青山(放置中)
朔望~ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-27-15, 04:00 PM   #2846
Sar8
The One

註冊日期: Feb 2009
PSN  IDOrzAR8
XBox Live GamertagOrzAR8
已經食5隻非同class金升唔到1級

舊 08-27-15, 04:04 PM   #2847
朔望~
Game Master
妹控

註冊日期: Oct 2007
我依家2*3*卡餵2*肥都開始無咩效果既時候都係賣埋2*肥算

銀肥就照比5*卡食 無乜人浸儲到金肥 夠5張就餵落去算
但係60後食4,5轉銀肥先食到1LV 講緊用成20萬+
真係堅強唔黎

D3: Enhance#3299
CC: 144,917,878 主掛強運/田村 另80貓娘/60姬劍/65青山(放置中)
朔望~ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-27-15, 04:56 PM   #2848
ouki
戸松控

現在已完全放棄食2星肥
舊 08-27-15, 05:05 PM   #2849
T.K.
很黃很暴力

羅馬可以食既

屠龍利器小次郎
掏心即死真哈桑
非洲戰神大藍狗
三紅秒人呂無雙`
另外還有弓兵最強的羅賓

行貨半訂,日本貨全訂
現貨

此篇文章於 08-27-15 06:55 PM 被 T.K. 編輯。
舊 08-27-15, 05:22 PM   #2850
T.K.
很黃很暴力

常識:0)

行貨半訂,日本貨全訂
現貨

此篇文章於 08-27-15 06:52 PM 被 T.K. 編輯。

標籤
FGO, 歐洲人, 非洲人

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
代購 Fate/grand order material I, II, III h0104788 買賣專區 0 10-12-17 12:08 AM
[代購] Fate/Grand Order material I & II 各HKD 140 h0104788 買賣專區 0 11-22-16 07:23 AM
[SELL] Fate/Grand Order account Toshi 買賣專區 0 01-20-16 01:08 PM
Fate Grand Order FGO 120石 初始, 低進度 黑Saber acc, 事前 bigv 買賣專區 3 09-24-15 11:16 AM
出售 Fate/Grand Order 帳號(60貞德/60Saber/33阿提拉) isumi2613 買賣專區 1 08-14-15 08:48 PM

現在的時間是 06:29 AM

手機版 | APP版