Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > PC電腦遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 02-06-15, 03:37 PM   #51
細路翔
The One

註冊日期: Sep 2003
引用:
作者: iamleoluk 查看文章
唔知, 我估者
紅裝都咁難搞, precursor邊有咁好死比你咁易整到
依隻又唔似wow咁裝備性能差距好大

都無必要急整呀

話時話主線故事上触手哥今次對上全種族聯軍都打到對面七個一皮,食炭比一架艦就射爆根本垃圾

英國說大家抱團死

此篇文章於 02-06-15 08:05 PM 被 細路翔 編輯。
細路翔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-06-15, 09:55 PM   #52
搖搖
Eternal Flame™
永遠的毛毛王子↓

註冊日期: Apr 2002
PSN  IDARMY_Momo
好多隻艦射架下話

舊 02-07-15, 02:31 PM   #53
細路翔
The One

就一架艦開主炮射爆佢個菊花再鎖住佢

垃圾

其他艦係度打雜魚龍

英國說大家抱團死
舊 02-08-15, 01:42 PM   #54
細路翔
The One

今朝打場AC P2

隊入面有隻守護唔補血又唔救人,自己著住套PTV得1800攻仲嫌人隻元素唔夠力

真係天才有極限

英國說大家抱團死
舊 02-11-15, 07:39 AM   #55
搖搖
永遠的毛毛王子↓

武媚娘 sosad

尼排走中國風, d野真係唔多岩口味, 係套outfit好d

舊 02-11-15, 09:13 AM   #56
hitachi
Crazy Gamer

註冊日期: Jan 2005
老人痴呆重複左
DEL

此篇文章於 02-11-15 12:57 PM 被 hitachi 編輯。
hitachi 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-11-15, 11:34 AM   #57
david
The One

註冊日期: Mar 2002
套新衫好娘,ANET搞咩呀,GW1新O的課金衫邊有咁樣衰O架...

---
NS CC:Morphus X300
david 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-11-15, 11:45 AM   #58
佐佐木莊尼
Game Master
亂入禁止

註冊日期: Nov 2002
其實係咪因為 expansion 冇 cantha 份, 被人嘈所以嘔 d 中華風 (cantha 風) 野出黎止渴

上 wiki 望左望 luminescent skins, 原來要做一大堆 achievements .......
即刻放棄

新 FF14 - (Bahamut) - Icecream Sandwich, 回復 + 職人 (已引退)

GW2 - (Tarnished Coast) - Arturia P Saber, warrior || Asuna Alfheim Yuuki, Elementalist (兼職)
佐佐木莊尼 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-11-15, 12:17 PM   #59
hitachi
Crazy Gamer

個紅面金毛獅子盾OK喎
舊 02-11-15, 12:32 PM   #60
david
The One

我好少用盾,所以對我無乜作為,但作為課金衫樓上O個套真係收貨不能...

---
舊 02-11-15, 02:04 PM   #61
搖搖
永遠的毛毛王子↓

收埋個頭飾我覺得ok
上一套就真係hea爆

舊 02-11-15, 03:03 PM   #62
搖搖
永遠的毛毛王子↓

引用:
作者: 佐佐木莊尼 查看文章
其實係咪因為 expansion 冇 cantha 份, 被人嘈所以嘔 d 中華風 (cantha 風) 野出黎止渴

上 wiki 望左望 luminescent skins, 原來要做一大堆 achievements .......
即刻放棄
凱珊其實我覺得日本mix東南亞多啲

今次出新年野擺明出比陸服

舊 02-11-15, 03:19 PM   #63
hitachi
Crazy Gamer

件OUTFIT男裝原來係龍袍
舊 02-11-15, 03:52 PM   #64
david
The One

引用:
作者: 搖搖 查看文章
凱珊其實我覺得日本mix東南亞多啲

今次出新年野擺明出比陸服
你唔提都唔記得有紅字呢樣O野存在...想問佢係唔係仍然獨立於正常服?

仲有,多謝大大接手開新串!

---

此篇文章於 02-11-15 04:02 PM 被 david 編輯。
舊 02-11-15, 05:42 PM   #65
佐佐木莊尼
Game Master
亂入禁止

引用:
作者: david 查看文章
你唔提都唔記得有紅字呢樣O野存在...想問佢係唔係仍然獨立於正常服?

非常幸運地, 陸服仍然獨立於正常服
如果有一天合埋
將會是災難

任何有點腦的 MMO 廠 (應該包括 ANET .... 應該) 都應該明白這一點 ....
所以我們應該安全 ..... 應該.

新 FF14 - (Bahamut) - Icecream Sandwich, 回復 + 職人 (已引退)

GW2 - (Tarnished Coast) - Arturia P Saber, warrior || Asuna Alfheim Yuuki, Elementalist (兼職)
舊 02-11-15, 08:02 PM   #66
搖搖
永遠的毛毛王子↓

引用:

陸服獨立既, 不過聽講update係跟足美服
所以都跟得幾貼, 代理黎講幾難得

多咩謝 你個頭post整得咁好, 我照dup

舊 02-11-15, 09:38 PM   #67
細路翔
The One

有去JQ遊過下就知班韓國人同支那幾唔要面

合拼仲得了?

仲有支那代理班成個骨幹系統都有D唔同架,壞既方面www

成個trait都唔一樣

陸服出一堆爆笑既低能商城機制產品都一大堆賤民重課,anet傻左先會將班水魚同班難揍既鬼佬擺埋一齊

英國說大家抱團死

此篇文章於 02-11-15 09:43 PM 被 細路翔 編輯。
舊 02-11-15, 09:54 PM   #68
彩子
Moderator
めんどくさいな。

註冊日期: Jan 2002
PSN  IDForceAngel
引用:
作者: 搖搖 查看文章
武媚娘 sosad

尼排走中國風, d野真係唔多岩口味, 係套outfit好d
套outfit俾女著我覺得麻麻地

皇帝裝

反而俾男貓著變咗皇帝裝幾好睇

皇帝裝2

後面有龍頭咬住條尾

此篇文章於 02-11-15 10:38 PM 被 彩子 編輯。
彩子 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-12-15, 10:59 AM   #69
佐佐木莊尼
Game Master
亂入禁止

引用:
作者: 彩子 查看文章

皇帝裝

皇帝裝2

後面有龍頭咬住條尾
我即刻諗起銀河戰國群雄傳個骸羅 ....

舊 02-12-15, 12:22 PM   #70
6eo
God of Gamer
美波様!

註冊日期: Nov 2005
引用:
作者: 細路翔 查看文章
有去JQ遊過下就知班韓國人同支那幾唔要面

合拼仲得了?

仲有支那代理班成個骨幹系統都有D唔同架,壞既方面www

成個trait都唔一樣

陸服出一堆爆笑既低能商城機制產品都一大堆賤民重課,anet傻左先會將班水魚同班難揍既鬼佬擺埋一齊
係jq好耐都唔知
詳細希望

引用:
作者: 彩子 查看文章

[SPOILER="皇帝裝"]

後面有龍頭咬住條尾
嘩條尾正呀喂
6eo 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-12-15, 01:13 PM   #71
david
The One

呢排忙到抽筋WEEKDAYS上唔到去,最快都要星期六先得...想問係咪男女叉都係龍口咬尾?

---
舊 02-12-15, 01:19 PM   #72
hitachi
Crazy Gamer

引用:
呢排忙到抽筋WEEKDAYS上唔到去,最快都要星期六先得...想問係咪男女叉都係龍口咬尾?
睇返 http://dulfy.net/2015/02/10/gw2-impe...utfit-gallery/
女裝都係宮女
舊 02-12-15, 01:28 PM   #73
david
The One

引用:
作者: hitachi 查看文章
我得隻女叉ENGINEER,原本仲對咬尾有少少興趣,而家可以慳翻...

---
舊 02-12-15, 02:02 PM   #74
6eo
God of Gamer
美波様!

註冊日期: Nov 2005
引用:
作者: 佐佐木莊尼 查看文章
我即刻諗起銀河戰國群雄傳個骸羅 ....

http://home.gamer.com.tw/creationDetail.php?sn=1159976

見到你個留言, 即刻想睇番套野, 個時細個睇ATV斷斷續續咁睇都覺得好好睇
6eo 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-12-15, 03:10 PM   #75
細路翔
The One

想完成個世界地圖入wvw都要比人追斬9條街

英國說大家抱團死

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
Guild Wars 2 Vol. 6 - Living World Bi-weekly Update + A HELL LOT MORE~~~ david PC電腦遊戲討論版 1026 01-28-15 12:25 PM
Guild Wars 2 Vol. 4 - 好評發售中! DIGITAL版免費升級 (至JAN 7) / WINTERSDAY (14 DEC TO 3 JAN) david PC電腦遊戲討論版 1491 04-01-13 04:43 PM
Guild Wars 2 Vol. 3 - 好評發售中!OUR TIME IS NOW!! 官網重新發售GW2! david PC電腦遊戲討論版 1016 09-19-12 06:45 PM
《Guild Wars》vol.2 ( 詳細資料在page.1 ) BlackWing PC電腦遊戲討論版 586 07-21-06 03:01 PM
《Guild Wars》vol.1 ( 詳細資料在page.1 ) 仁傑 PC電腦遊戲討論版 1001 06-22-05 03:45 PM

現在的時間是 04:45 AM

手機版 | APP版