Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 電視遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 01-22-17, 11:47 PM   #351
ComeLOLoh
God of Gamer

註冊日期: Apr 2007
PSN  IDChun-li
引用:
作者: Sar8 查看文章
遠距離跳果下一個backstep夠做
近距離果下向前step (中段step兩次,上段step會安全D)
怪唔之得我避唔到,原來有分別架?唔知添。
我一向下段,扣氣扣得小d…

引用:
作者: 陸奧 貴志 查看文章
...我連開頭都過唔到,次次一對二就收皮....
開頭通常見到兩個,我會用弓射定一個先。

舊 01-23-17, 12:14 AM   #352
DevilElvis
The One
還我香港!!

註冊日期: Aug 2002
3DS Friend Code5386 8293 2357
PSN  IDDevilElvis
其實佢demo限時我覺得唔太好,好似我咁想玩都無得練下

Sent from my iPad using Gaforum

所謂的自由,就是被別人討厭。有人討厭你,正是你行使自由、依照自己的生活方針過日子的標記。為什麼人一直無法改變?為什麼我們總是活在別人的期待之下?為什麼無法真實感受到幸福?或許是因為,我們缺少了被別人討厭的勇氣.....
DevilElvis 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-23-17, 12:17 AM   #353
年輕所犯下的錯誤
Senior Gamer

註冊日期: Jun 2013
用左半日先過左果兩關.............
年輕所犯下的錯誤 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-23-17, 11:58 AM   #354
Dyhalt Rushifar
神人ではない!新人だ

註冊日期: Jun 2003
PSN  IDDyhalt
XBox Live GamertagDyhalt
引用:
作者: DevilElvis 查看文章
其實佢demo限時我覺得唔太好,好似我咁想玩都無得練下

Sent from my iPad using Gaforum
大概係怕開太耐D SKILL會俾人開晒吧。
在下HEA LOOP都打到30LV以上…

舊 01-23-17, 12:45 PM   #355
DanielDaniel

註冊日期: May 2004
你要當佢忍者外傳咁玩個FEEL就會唔同晒
https://www.youtube.com/watch?v=pS0vGOCTwyg&t=277s

另外stream度見人CO-OP兩個都唔裝任何gear同武器玩空手道
DanielDaniel 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-23-17, 01:51 PM   #356
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

3DS Friend Code3695 1429 8736
PSN  IDSatoulingJP
XBox Live GamertagSatouLing
升高開埋少少技開始感受到殘心轉構個節奏係幾快
不過要實戰用黎打Boss甚至打人就要好多時間先練得熟
玩得好既PVP應該會幾正 你一失左位比人斬對面就唔會停係咁轉構補氣黎斬你等你無氣要檔或者捕你碌錯

ペルソナ5
2016/09/15 ON SALE
さあ、はじめるとしよう。貴方の心をいただこう!

黑名單︰kennnz LEGOCAPTOR nakakula
隨時更新
鈴蘭 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-23-17, 01:53 PM   #357
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

3DS Friend Code3695 1429 8736
PSN  IDSatoulingJP
XBox Live GamertagSatouLing
引用:
作者: DanielDaniel 查看文章
https://www.youtube.com/watch?v=pS0vGOCTwyg&t=277s

另外stream度見人CO-OP兩個都唔裝任何gear同武器玩空手道
隻game同DarkSoul/BB系列最大分別就係呢度其實可以屈裝備
如果佢matching都係同果兩隻一樣都係計lv 咁我諗實際上大家都係會限死係某個lv帶度打
然後就除左睇能力值分配 仲要睇下邊個件裝廚

ペルソナ5
2016/09/15 ON SALE
さあ、はじめるとしよう。貴方の心をいただこう!

黑名單︰kennnz LEGOCAPTOR nakakula
隨時更新
鈴蘭 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-23-17, 05:35 PM   #358

同friend 玩係可以互救. RPG特點,勁裝高level直接影響難度
舊 01-23-17, 06:42 PM   #359

還有各種流派打法, 好似忍者流和道具流
忍者流裝備輕, 遇到怪出招就前回避直接打背, 然后一套不是带走就是破防, 然后狂虐,很像在玩忍龍
道具流, 弓箭,大炮这些可以提升弹药携带,攻击也足, 在地圖背版可以把绝大多數怪给全部射死, 還有毒镖可以把敵人毒死, 仲唔死就SMOKE BOMB玩潛行.
重要在要把無限子弹%叠高, 裝備也堆增加敵人道具掉落,道具就多的用不完了

可惜DEMO已完,無得試
舊 01-23-17, 11:15 PM   #360
荒木飛呂彥
Game Master
◇白金之星◇

註冊日期: Dec 2001
引用:

嘩.........條友真心玩得型

舊 01-23-17, 11:16 PM   #361
荒木飛呂彥
Game Master
◇白金之星◇

註冊日期: Dec 2001
但我都想再問一下,隻GAME正式版有無得SET 難道?

舊 01-24-17, 01:01 AM   #362
DevilElvis
The One
還我香港!!

引用:

睇E D人打真係享受

所謂的自由,就是被別人討厭。有人討厭你,正是你行使自由、依照自己的生活方針過日子的標記。為什麼人一直無法改變?為什麼我們總是活在別人的期待之下?為什麼無法真實感受到幸福?或許是因為,我們缺少了被別人討厭的勇氣.....
舊 01-30-17, 06:16 PM   #363
( ゚ω゚)?
Volks初音已接收

註冊日期: Dec 2010

\(^o^)/オワタ (;´Д`) ヽ(; ゚д゚)ノ ( ̄∀ ̄) (´・ω・`) ∠(゚Д゚)/ キタ━━(゚∀゚)━━ !!!!(´๑•ω•๑`) (๑*д*๑) (˘ω˘)zZ ( ゚ω゚ ) ∞ヾ(´д´)ノ ก็ʕ•͡ᴥ•ʔก้ (¯ 3 ¯)(◕‿◕✿) ('A`)(・ิω・ิ) (´д`) <( ̄ω ̄・)> 〆(・ω・`*) (´༎ຶД༎ຶ`)淚目 (๑•̀ㅂ•́)و✧掂 +×(ง⌐□ل͜□) 退休啦! (ง︡'-'︠)ง┗( _)┛(ʘдʘ)
EA-y( ̄Д ̄)。o :game怪有咁勁得咁勁,裝備有咁屎得咁屎,咪等啲友玩得咁舒服,玩完嗱嗱聲pay-to-win.抽loot box有咁難得咁難,box有咁罕有放咁罕有,啲課長咪啫聲抽完抽過第二次囉.
( ゚ω゚)? 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-31-17, 08:00 AM   #364

引用:
作者: 荒木飛呂彥 查看文章
但我都想再問一下,隻GAME正式版有無得SET 難道?
唔洗太在意難道, 只要昇下LVL開下技能都唔算太難打

刀劍對炸彈
https://www.youtube.com/watch?v=lE18...ature=youtu.be

立花: 說好了的認真勝負呢?

此篇文章於 01-31-17 08:40 AM 被 DanielDaniel 編輯。
舊 01-31-17, 10:21 AM   #365
ComeLOLoh

引用:
唔洗太在意難道, 只要昇下LVL開下技能都唔算太難打

刀劍對炸彈
https://www.youtube.com/watch?v=lE18...ature=youtu.be

立花: 說好了的認真勝負呢?
可以裝咁多個架咩?

舊 01-31-17, 10:30 AM   #366
神人ではない!新人だ

引用:
作者: ComeLOLoh 查看文章
可以裝咁多個架咩?
有裝備會一定機率唔扣忍術,全身裝晒都係應該可以做到
見過FRIEND片掟飛鏢都唔駛本咁…

舊 01-31-17, 11:52 AM   #367

引用:
作者: ComeLOLoh 查看文章
可以裝咁多個架咩?
射箭, 玩忍術, 放手里劍, 放炸彈, 空手入白刃, 還有九十九武器

Sorry, 作為一個外國人我不明白什麼真劍勝負

對, 枝鏢有毒呀, 來追我呀
舊 02-01-17, 04:42 AM   #368
ComeLOLoh

有得咁屈法又幾好玩喎。
不過如果要狂level Up好煩

舊 02-01-17, 12:17 PM   #369
信長
The Flash

註冊日期: Nov 2004
Nintendo Switch ID6287 6181 7226
無玩DEMO ,有無得同人PVP??

信長 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-01-17, 01:50 PM   #370
神人ではない!新人だ

引用:
作者: 信長 查看文章
無玩DEMO ,有無得同人PVP??
DEMO冇,不過應該會做啩。
睇忍龍 VS 好鏢好炸好外道 應該會幾好睇

舊 02-01-17, 02:53 PM   #371
daihamlop
Ultimate Gamer
頭像就係我隻新貓仔

註冊日期: May 2005
PSN  IDdaihamlop
我無玩過仁王,
不過就咁睇,佢廻避同counter嘅時間點,
好似比起bloodborne要易

有無玩過demo同bloodborne嘅版友解說一吓?

講咁多把鬼咩, 整個PSN Portable ID見人先講, 用PS3睇BD無Trophy, 阿毛
自己啱玩嘅games就二千都買, 唔啱嘅兩舊都唔俾
daihamlop 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-01-17, 03:35 PM   #372
神人ではない!新人だ

基本上現VER.易過BLOODBORNE唔少(畢竟日系縱慣晒,太硬派好難賣…)
反應唔駛好好,因為唔識反擊技都可以打得完DEMO,古老石山式斬>踢XN(打走對方氣力)一樣搵到食,係殘心要習慣下TIMING。
中架式又有二段迴避而且單發迴避移位後可以立即擋。

DEMO啲BOSS方面就多係初見殺し,同BB D BOSS唔同,知道打法既基本上唔駛好高技術都可以無傷過關。

舊 02-01-17, 04:55 PM   #373
daihamlop
Ultimate Gamer
頭像就係我隻新貓仔

註冊日期: May 2005
PSN  IDdaihamlop
引用:
作者: Dyhalt Rushifar 查看文章
基本上現VER.易過BLOODBORNE唔少(畢竟日系縱慣晒,太硬派好難賣…)
反應唔駛好好,因為唔識反擊技都可以打得完DEMO,古老石山式斬>踢XN(打走對方氣力)一樣搵到食,係殘心要習慣下TIMING。
中架式又有二段迴避而且單發迴避移位後可以立即擋。

DEMO啲BOSS方面就多係初見殺し,同BB D BOSS唔同,知道打法既基本上唔駛好高技術都可以無傷過關。
因為見唔少版友話好難,
於是想買之前望清楚,
但係見到bloodborne要先讀同要用槍counter對手重擊,
呢隻明顯技術要求好似低好多。
始終我未玩過仁王demo,
所以想問清楚係咪我理解錯誤,
唔想之後買咗玩唔掂。
唔該晒你解答。

講咁多把鬼咩, 整個PSN Portable ID見人先講, 用PS3睇BD無Trophy, 阿毛
自己啱玩嘅games就二千都買, 唔啱嘅兩舊都唔俾
daihamlop 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-01-17, 05:02 PM   #374
DevilElvis
The One
還我香港!!

死....完全唔知可以踢敵o黎減佢氣力

BTW...我係唔鐘意佢一死就要重新o黎過....

舊 02-01-17, 05:26 PM   #375
真!DC
Banned User
奉行我道

註冊日期: Jan 2003
我覺得頭一個demo同bloodborne差不多

最終demo易bloodborne少少
由手機版發出
真!DC 目前線上   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
火鳳燎原討論區~第146回~仁王之王 Asurada 日本動漫畫討論版 1002 03-27-21 06:09 PM
[絕對不適合未成年人仕觀看 OTZ] 今天的遊蕩團... 副題: Loli tachi: "oniichan? doko ni iru no?" KKH 照相館 67 08-14-06 11:47 PM
一粒香口膠Sony Ni-Cd or Ni-MH電幾錢左右? 繪夢 影音館 0 11-29-04 12:58 PM

現在的時間是 12:44 AM

手機版 | APP版