Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > <<繼續談情>>

主題工具 顯示模式
舊 04-18-09, 12:01 AM   #76
GimGim
God of Gamer

註冊日期: Jun 2002
congratulation!!
i remember i used to play WC3 with you too

此篇文章於 04-18-09 12:29 AM 被 GimGim 編輯。
GimGim 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-18-09, 09:28 AM   #77
loser
Game Master
......

註冊日期: Jun 2004
恭喜哂.

Hitomi 好靚.

舊 04-18-09, 09:54 AM   #78
大家樂職員
Crazy Gamer

註冊日期: Dec 2007
被閃光炸中...

如果網上面多D好似你咁既女就好
大家樂職員 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-18-09, 02:58 PM   #79
♀宮野真守♀
Crazy Gamer
♀薔薇之紅蓮♀

註冊日期: Apr 2003
[玩笑MODE]好妒嫉阿~玩左GAME十年拍果幾次拖
次次都分手收場
怨念~怨念~怨念~TAMAMA怨念球(丟~[/玩笑MODE]

我去檢討

不過~都再一次恭喜,即使我仲未搵到自己幸福
都希望天下有情人幸福,冇情人既~早日開花拉(灑花瓣~
♀宮野真守♀ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-19-09, 07:25 PM   #80
鳳熾魂
紅蓮の焔神

註冊日期: Dec 2003
3DS Friend Code0018 0703 4979
PSN  IDcastorwmh
XBox Live Gamertagcastorwmh
恭喜哂 祝兩位百年好合,永結同心

人不是因為感到絕望而裹足不前。是因為一個人先放棄了,所以才會感到絕望、才會裹足不前。
人不是因為看到希望而繼續前進。是因為一個人先擁有找尋希望的「意志」,所以才會看到希望、才會繼續前進。
鳳熾魂 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-19-09, 10:47 PM   #81
劉公子
Crazy Gamer
機壇垃圾佬 @@

註冊日期: Feb 2004
恭喜哂(笑)~~~
"打機識唔到靚女"這個理論終於可以打破了(逃)......
回主題 : 網路上不是沒有真愛, 朋友中亦有成功例子, 只是能不能長久而已(汗)~~~

見到妳講 WARCRAFT, 我就諗到電玩太郎那個單身人(逃)~~~

此篇文章於 04-19-09 10:49 PM 被 劉公子 編輯。
劉公子 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-19-09, 10:52 PM   #82
>>>>>劉伯<<<<<
The One
業餘歌手

註冊日期: Apr 2004
PSN  IDlauhenry
XBox Live Gamertaglauchai
引用:
作者: 劉公子 查看文章
恭喜哂(笑)~~~
"打機識唔到靚女"這個理論終於可以打破了(逃)......
回主題 : 網路上不是沒有真愛, 朋友中亦有成功例子, 只是能不能長久而已(汗)~~~

見到妳講 WARCRAFT, 我就諗到電玩太郎那個單身人(逃)~~~
劉公子真好鬼衰架

舊 04-19-09, 11:54 PM   #83
劉公子
Crazy Gamer
機壇垃圾佬 @@

註冊日期: Feb 2004
我有幾衰(迷)...... 講事實吧了(笑)~~~

引用:
作者: lauchai 查看文章
劉公子真好鬼衰架

劉公子 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-20-09, 02:17 AM   #84
DARK ANGEL
Game Master
雋賢B!

註冊日期: Sep 2004
XBox Live GamertagDARKANGELMASTER
恭喜恭喜!
GAF都真係幾神奇!~應該都拉埋左吾少人!!
我自己GE 老婆都係GAF K MEETING到識!
DARK ANGEL 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-21-09, 04:47 PM   #85
馬沙
Mazaghi

註冊日期: Sep 2002
恭喜兩位!

祝您們白頭到老、永結同心

.SA.

舊 04-24-09, 01:29 AM   #86
雷火武
ワールド・エンド

註冊日期: Feb 2005
恭喜恭喜
真係好浪漫
雷火武 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-28-09, 01:16 PM   #87
墨魚燒賣
Game Master

註冊日期: Dec 2002
我老公都係0係ICQ度識(呃)番黎~

ANYWAY, 恭喜晒~~

日文唔流利但又0係日本銀座做緊會計既人
墨魚燒賣 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-30-09, 01:33 AM   #88
L.S.U
Senior Gamer

註冊日期: May 2005
浪漫....真好,睇見咁夢想式既愛情故事,真心祝福,
來回多次依個post,今次終於突破嫉妒既心魔...
L.S.U 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-14-09, 06:46 PM   #89
lunn
Crazy Gamer
GAUZE62045

註冊日期: Sep 2003
我上一個女朋友都係icq識返黎
不過我就冇樓主咁幸運,可以開花結果
但我地都一齊左3年多,大家都好認真既…
其實有D人仲係標籤左「網路上無真愛」
網上面識既人一定係壊人…講真,我覺得幾唔公平
因為響咩地方識朋友都要"戴眼識人"
唔可以只係話網上面識既人就係壞人
唔通現實世界度認識既就一定係好人??
希望日後會有多D人明白啦

祝樓主同夫君百年好合,永結同心 (雖然係好行…HAHA)

舊 05-16-09, 10:37 PM   #90
KammyKammy
Ultimate Gamer
↘很痴纏的熊仁伉儷↘

註冊日期: Nov 2008
3DS Friend Code0962 8952 6356
其實而家網上識人都好平常
我都識有D朋友係由網友而變夫妻的
度度識人都要帶眼識人架啦~唔單止係網上既

災前夢番地:3000-0104-5988
美版村FC:0920-0147-7628 / Name: Kammy♪ / Town: Hogwarts
3DS動物之森相簿
WII版動物之森相簿

KammyKammy 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-18-09, 03:41 PM   #91
bonedog
Crazy Gamer
變態少女+.+

註冊日期: Aug 2005
恭喜哂, 新婚快樂
不過我都信網上有真愛既, 因為我同男朋友都係網上識

wii mario kart :2363-5733-3949
WII FD CODE: 1155 1554 5930 3952
[Wii] ナイツ~星降る夜の物語~: 1160-9077-2319
大乱闘: 1719-2561-6043
歡迎add我,也請pm告知
bonedog 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

現在的時間是 10:47 AM

手機版 | APP版