Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > PC電腦遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 12-04-16, 06:17 PM   #901
年輕所犯下的錯誤
Senior Gamer

註冊日期: Jun 2013
多隻歐根都唔區既......POLA冇用?.......話說E5點樣一定拎A勝?.......日戰打剩王,一兩隻卒唔夜戰就應該拎到?
年輕所犯下的錯誤 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-04-16, 07:07 PM   #902
anyone
The One
↘嫁

註冊日期: Jan 2005
PSN  IDRitsuZui
除非話有意大利特效je
唔係要多個酒鬼做乜je
而且就算有特效都仲有zara

此篇文章於 12-04-16 07:10 PM 被 anyone 編輯。
anyone 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-04-16, 10:13 PM   #903
Squall-Lucifer
God of Gamer
懶人一個

註冊日期: Oct 2008
原來沖之島海域迎撃戰是季任嗎.....剛剛完成了空母向西之後它又出來了

16冬、17冬、17春、17秋、18冬、19冬、19春、19夏、19秋、20桃之節句、20夏、20秋冬、21春、21夏、21秋、22冬、22春、22夏秋、23春、23夏、24春:21甲提督
18年3月、11月、12月、19年3月、4月、6月、11月、12月、20年5月、7月、11月、12月、21年5月、6月、11月、12月、22年3月、6月、11月、12月、23年5月、6月戰果提督,新艦尚缺:N/A
Squall-Lucifer 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-05-16, 12:54 AM   #904
年輕所犯下的錯誤

註冊日期: Jun 2013
引用:
作者: anyone 查看文章
除非話有意大利特效je
唔係要多個酒鬼做乜je
而且就算有特效都仲有zara
咁天城呢? 都係event唔會有用?
年輕所犯下的錯誤 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-05-16, 01:41 AM   #905
蛋撻王子
功德完滿

註冊日期: Mar 2007
多謝各位師兄建議
連續打左四五日十幾廿次E4甲後半
一次王都見唔到
最後今晚轉左E4乙

有E4甲既經驗
E4乙真係勁輕鬆....
5次S勝 斬殺都係一次KO

當然中間梗有勸退
但勸退率跟甲真係爭天共地....

E5會嘗試甲的
希望能夠拎到第一個甲章啦.....!!!

舊 12-05-16, 02:01 AM   #906
蛋撻王子
功德完滿

e5新起點設置好似好複雜
臨訓試左一場去到A點
清唔晒二隊
拎唔到S
可能唔夠彈藥命中率唔夠..
明天放工再試試好了....

但三隊防空已經白字陸基成功了~

此篇文章於 12-05-16 03:15 AM 被 蛋撻王子 編輯。
蛋撻王子 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-05-16, 11:42 AM   #907
fhdelibird
Insane Gamer
信使鳥/火雞

註冊日期: Jun 2011
Nintendo Switch ID1401-7745-0619
PSN  IDfhdelibird
引用:
作者: 年輕所犯下的錯誤 查看文章
多隻歐根都唔區既......POLA冇用?.......話說E5點樣一定拎A勝?.......日戰打剩王,一兩隻卒唔夜戰就應該拎到?
對面12隻打沉8隻或以上就A勝
fhdelibird 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-05-16, 02:40 PM   #908
Famitsubasa

註冊日期: Oct 2006
PSN  IDDr_Yuni
引用:
作者: 蛋撻王子 查看文章
e5新起點設置好似好複雜
臨訓試左一場去到A點
清唔晒二隊
拎唔到S
可能唔夠彈藥命中率唔夠..
明天放工再試試好了....

但三隊防空已經白字陸基成功了~
覺得手數唔夠既話 係滿足左防空之後 派航空隊去炸埋一份

舊 12-05-16, 03:05 PM   #909
蛋撻王子
功德完滿

引用:
作者: Famitsubasa 查看文章
覺得手數唔夠既話 係滿足左防空之後 派航空隊去炸埋一份
又好
我第三隊反正都係夾硬砌出黎
彩雲 烈風 烈風 烈風
今晚番去試下換陸戰x4/流星改x4睇下會唔會好d
唔知邊個好d

多謝師兄建議
希望快d開到新起點

舊 12-05-16, 03:42 PM   #910
Famitsubasa

同你確認係制空権確保下既白字啦嘛?

舊 12-05-16, 03:45 PM   #911
蛋撻王子
功德完滿

引用:
作者: Famitsubasa 查看文章
同你確認係制空権確保下既白字啦嘛?
印象中係呀
因為我記得我仲要好彩淨係見到2 wo改既配置
所以可以制空到

多謝提醒
遲下搞掂A點3次S勝睇下開唔開到就知了~

好緊張

舊 12-05-16, 03:51 PM   #912
Famitsubasa

唔算難既 係煩姐 我果時執左次陣容先開始S到
其他細條件係你搞掂A拎3次S之前應該已經滿足左

舊 12-05-16, 04:35 PM   #913
SiEG~~
Game Master
秋月控....

註冊日期: Aug 2003
引用:
印象中係呀
因為我記得我仲要好彩淨係見到2 wo改既配置
所以可以制空到

多謝提醒
遲下搞掂A點3次S勝睇下開唔開到就知了~

好緊張
得番兩日,,,,

舊 12-05-16, 04:57 PM   #914
sumyuet

註冊日期: Aug 2009
改左去做12月9號
sumyuet 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-05-16, 05:03 PM   #915
碧克

E5冇乜刷閃需要,肯倒桶的話只要回滿士氣就出得場,其實好快打完。
我用左一日解第二點,再用一日削甲,削完甲發覺就快打晒於是打埋,hea住就完左

╔══════════════╗
║ UNTIL WE SCORE ║
╚══════════════╝
    \  /

http://xv-s.heteml.jp/skill/v3.php?uid=g16219
碧克 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-05-16, 11:15 PM   #916
小昭Teddy
The One
能登かわいいよ能登

註冊日期: Sep 2002
Wii U ID↓招任意滿技297
3DS Friend Code195 689 341
PSN  IDctmk2
XBox Live Gamertagctmk2
西村提督生放送中
E5甲斬殺,冇核爆組

舊 12-09-16, 06:58 AM   #917
蛋撻王子
功德完滿

多謝各位師兄既建議
小弟終於 終於 終於 斬到王啦

我家布丁一直剩2都係射斜
足足真係晒左成個凌晨
岩岩終於終於清晒S勝到

真係一個解脫..........
好多謝各位師兄.....
終於拎到第一個甲章了

舊 12-09-16, 07:07 AM   #918
gsw
らんらんる

註冊日期: Nov 2003
3DS Friend Code2981 6141 9325
PSN  IDGODSCORPIONJP
引用:
多謝各位師兄既建議
小弟終於 終於 終於 斬到王啦

我家布丁一直剩2都係射斜
足足真係晒左成個凌晨
岩岩終於終於清晒S勝到

真係一個解脫..........
好多謝各位師兄.....
終於拎到第一個甲章了

[IMG]http://photo.gaforum.org/files/2/5/8/6/6/kancolle-161209-07315086.jpg[IMG]

[IMG]http://photo.gaforum.org/files/2/5/8/6/6/kancolle-161209-07342132.jpg[IMG]
OME
為左撈艦我琴晚放棄甲直接乙CLEAR就算,不過唔要甲章既結果都比我賭到山風春風番彌,就係差親朝.

2009年11月17日2:01AM
2010年9月30日14:04PM
2012年2月29日10:55PM
gsw 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-09-16, 07:09 AM   #919
蛋撻王子
功德完滿

引用:
作者: gsw 查看文章
OME
為左撈艦我琴晚放棄甲直接乙CLEAR就算,不過唔要甲章既結果都比我賭到山風春風番彌,就係差親朝.
春風朝風親潮都無黎

10 赤城
11 翔鶴
12 隼鷹
13 飛龍
14 加賀
15 瑞鳳
16 加賀
17 龍驤
18 飛龍
19 翔鶴
20 馬路油

然後大建另一條公式去到廿條大鳳都係無黎

又要搵另一條公式嗎...
幾時先肯黎

但多謝師兄

舊 12-09-16, 07:35 AM   #920
gsw
らんらんる

註冊日期: Nov 2003
3DS Friend Code2981 6141 9325
PSN  IDGODSCORPIONJP
引用:
春風朝風親潮都無黎

10 赤城
11 翔鶴
12 隼鷹
13 飛龍
14 加賀
15 瑞鳳
16 加賀
17 龍驤
18 飛龍
19 翔鶴
20 馬路油

然後大建另一條公式去到廿條大鳳都係無黎

又要搵另一條公式嗎...
幾時先肯黎

但多謝師兄
20次唔細灰心住
我賭左60次以上大和K島公式都仲係未起到

2009年11月17日2:01AM
2010年9月30日14:04PM
2012年2月29日10:55PM
gsw 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-09-16, 08:06 AM   #921
蛋撻王子
功德完滿

引用:
作者: gsw 查看文章
20次唔細灰心住
我賭左60次以上大和K島公式都仲係未起到
4000/3500/6010/6000 20次

然後最正統既

4000/2000/5000/5500 36次咁囉

舊 12-09-16, 10:22 AM   #922
SiEG~~
Game Master
秋月控....

引用:
4000/3500/6010/6000 20次

然後最正統既

4000/2000/5000/5500 36次咁囉
我剩番大武未有

舊 12-09-16, 11:01 AM   #923
蛋撻王子
功德完滿

引用:
作者: SiEG~~ 查看文章
我剩番大武未有
我到依家都係得小麥..
但都係優先整左大鳳先

唔知幾時先可以開始整番大和武藏...

舊 12-09-16, 12:03 PM   #924
小昭Teddy
The One
能登かわいいよ能登

註冊日期: Sep 2002
Wii U ID↓招任意滿技297
3DS Friend Code195 689 341
PSN  IDctmk2
XBox Live Gamertagctmk2
一完活動就講大建

舊 12-09-16, 12:38 PM   #925
蛋撻王子
功德完滿

引用:
作者: 小昭Teddy 查看文章
一完活動就講大建

唔齊就係所有資源都要倒晒落去架啦

如果中左就唔駛得個講字了

標籤
艦これ, 艦隊これくしょん

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
「艦隊これくしょん -艦これ-」2016年春活,大發數量夠嗎? VOL.10 Squall-Lucifer PC電腦遊戲討論版 1001 06-10-16 10:56 PM
「艦隊これくしょん -艦これ-」2015年秋刀魚坑爹 VOL.8 Squall-Lucifer PC電腦遊戲討論版 998 01-19-16 07:31 PM
「艦隊これくしょん -艦これ-」 VOL.4 LTKS PC電腦遊戲討論版 1917 04-29-15 12:53 AM
「艦隊これくしょん -艦これ-」秋季活動[渾作戰]開始 VOL.3 LTKS PC電腦遊戲討論版 1104 11-24-14 08:44 PM
「艦隊これくしょん -艦これ-」[武蔵]建造可能 VOL.2 LTKS PC電腦遊戲討論版 1024 08-03-14 04:27 PM

現在的時間是 03:59 AM

手機版 | APP版