Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > 收藏品討論版

主題工具 顯示模式
舊 10-26-16, 03:43 PM   #2176
fami~yan
Game Master

註冊日期: Nov 2009
Nintendo Switch ID302513154147
PSN  IDfami-yan
引用:
作者: sunhikari 查看文章
要睇情況,上次因為我媽左佢地送貨無電話然後自行車貨返倉後就未敢試過唔打電話比我
我D貨係送去公司....從來都冇電話...

FGO 009 862 141
非洲人...
fami~yan 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-26-16, 03:44 PM   #2177
Rance
The One
ガハハ

註冊日期: Dec 2001
PSN  IDRance1219
XBox Live GamertagRance1219
我訂左幾十次從來都未收過電話。。。
因為公司地址?

舊 10-26-16, 04:24 PM   #2178
忍者
God of Gamer

註冊日期: Oct 2002
PSN  IDchanryo
XBox Live Gamertagchanryo
朝早等佢放貨篤到一機連翼+一翼

我諗個盒翼個外箱真係要拆...如果唔係就3盒...

舊 10-27-16, 12:35 AM   #2179
mikemike
The One
風見みずほ萬歲!!

註冊日期: Mar 2004
引用:
作者: 忍者 查看文章
朝早等佢放貨篤到一機連翼+一翼

我諗個盒翼個外箱真係要拆...如果唔係就3盒...
唔怪得今日果位派貨員話唔想放在管理處,佢話好大箱,問我屋企有無人好d!我仲有其他11月嘅嘢一齊到埋!

明天返到屋企,母親大人一定好好招呼我……

我乃賤格人人知 中意加腳和鞭屍
我好淆底............世上最可怕的就是無聊人和白痴仔

我は無敵なり、我が屈技にかなうものなし、我が一撃は無敵なり
mikemike 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-27-16, 02:24 AM   #2180
柚原このみ

註冊日期: Oct 2002
玩緊,好滿足,買唔起舊版既窮○表示bbbbbbbbbbbbbbbbb

柚原このみ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-27-16, 09:23 AM   #2181
sunhikari
Crazy Gamer

註冊日期: Jun 2009
PSN  IDHikariLeung
XBox Live Gamertagsunhikari
引用:
作者: mikemike 查看文章
唔怪得今日果位派貨員話唔想放在管理處,佢話好大箱,問我屋企有無人好d!我仲有其他11月嘅嘢一齊到埋!

明天返到屋企,母親大人一定好好招呼我……
11月的野都到埋?!
唔怪得昨晚個果位派貨員話多野做派唔到要改星期六(如果係真的話.......)
sunhikari 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-27-16, 09:33 AM   #2182
Sar8
The One

註冊日期: Feb 2009
PSN  IDOrzAR8
XBox Live GamertagOrzAR8
因為剩係開左美連達(原色百事仲係盒內)
唯有退而求其次裝住苟去先

舊 10-27-16, 10:18 AM   #2183
fami~yan
Game Master

註冊日期: Nov 2009
Nintendo Switch ID302513154147
PSN  IDfami-yan
引用:
作者: 柚原このみ 查看文章
玩緊,好滿足,買唔起舊版既窮○表示bbbbbbbbbbbbbbbbb
下??我都係窮_但我係買舊版喎~1188好平咋~

FGO 009 862 141
非洲人...
fami~yan 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-27-16, 11:35 AM   #2184
小嘉
The One

註冊日期: Jan 2002
而家邊有1188 舊版呀
小嘉 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-27-16, 05:30 PM   #2185
benltc0000
Insane Gamer

註冊日期: Sep 2009
http://tieba.baidu.com/p/4839083582?...&pn=0&#viewImg
F91未開訂,先大你一個OOQ,終於知點解MOSHOW個時點解收皮,原來方丈自己黎,話說左邊位係7劍,係唔係有機會復刻咁解
benltc0000 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-27-16, 05:32 PM   #2186
Gallardo
最強(最凶)アイドル

註冊日期: Mar 2003

舊 10-27-16, 05:33 PM   #2187
神龍
Banned Banana
↘大家比d掌聲

註冊日期: May 2005
3DS Friend Code3780 9311 2412
PSN  IDMalcolm_Shum
oo蕉bbbbbbbbbbbb

舊 10-27-16, 05:36 PM   #2188
Fungfelix
Crazy Gamer

註冊日期: Jan 2004
XBox Live Gamertagfelix110
F91 實物相真係唔買唔得, 好掂~

舊 10-27-16, 05:37 PM   #2189
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

註冊日期: Sep 2004
3DS Friend Code4897 6540 2372
PSN  IDKYOK12JP
終於等到啦

Fate/GO ID 335,820,884
GN00508771 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-27-16, 05:39 PM   #2190
小嘉
The One

7劍呢
小嘉 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-27-16, 05:50 PM   #2191
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

引用:
作者: Gallardo 查看文章
引用:
作者: 小嘉 查看文章
7劍呢
張相旁邊部007....唔通⋯⋯⋯

舊 10-27-16, 05:55 PM   #2192
神龍
↘大家比d掌聲

幻覺嚟je
隔離重有雪崩同exia嘅相

舊 10-27-16, 06:11 PM   #2193
Hunter

對光之翼好難裝

Hunter 目前線上   回覆時引用此篇文章
舊 10-27-16, 07:12 PM   #2194
神龍
↘大家比d掌聲

3月f91, 6月ar7, 9月ooq+fs得唔得

舊 10-27-16, 09:56 PM   #2195
benltc0000

引用:
作者: 神龍 查看文章
3月f91, 6月ar7, 9月ooq+fs得唔得
3月f91, 8月ar7, 12月ooq/18年2月先fs,咁樣機會大d
舊 10-28-16, 01:12 AM   #2196
神龍
↘大家比d掌聲

fs改咁小野我硬係覺得會好似雪崩咁出埋

舊 10-28-16, 08:01 PM   #2197
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

GUNDAM FIX X METAL BUILD

W0EW版

舊 10-28-16, 08:09 PM   #2198
T.K.
Advance Moderator
很黃很暴力

註冊日期: Mar 2002
PSN  IDsrwtk
估唔到gff仲會開新模

各位預訂貨物,請入賑到恆生銀行755-012903-882cheung tsz kin
並將入數紙寫上貨物名稱後,pm給本人
行貨半訂,日本貨全訂
1KG $65or長x闊x高[cm]/6000x$65[2者均須連送貨紙箱計算]
現貨
T.K. 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-28-16, 10:40 PM   #2199
benltc0000

其實佢GUNDAM FIX個metal build version係整到MB個種可動定design
舊 10-28-16, 10:58 PM   #2200
埃及使者
玻璃般的存在

註冊日期: Apr 2006
呢期bandai咩事
要我地小市民泵水到咩地步

呢度d幾櫃咁去既油王唔計

GGF - 棄坑
Bleach Brave Souls - 棄坑

(」・ω・)」うー!(/・ω・)/にゃー! (」・ω・)」うー!(/・ω・)/にゃー!
埃及使者 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[PS2]Metal Saga ~砂塵之鎖~ (Metal Max remix) neo2046 電視遊戲討論版 25 06-10-05 11:51 PM
S.T.A.L.K.E.R. ALPHA build 1096泄漏 ..lol macross7ra PC電腦遊戲討論版 7 01-18-04 02:13 PM

現在的時間是 05:31 PM

手機版 | APP版