Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 照相館

主題工具 顯示模式
舊 10-04-07, 12:48 AM   #1
時之旅
Senior Gamer
等待中~

註冊日期: Jan 2007
07煙花

07煙花
暫時Upload住咁多先
稍後-後補

08 - 蝴蝶

09 - 蒲公英

10 - 蜻蜒 + 蝴蝶

謝謝觀看

LX-2
http://www.fotop.net/izone

此篇文章於 10-04-07 01:01 AM 被 時之旅 編輯。
時之旅 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-04-07, 12:32 PM   #2
ruri0926
Insane Gamer
攝影菜鳥

註冊日期: Mar 2007
引用:
作者: 時之旅 查看文章
07煙花
暫時Upload住咁多先
稍後-後補

-skip-

謝謝觀看

16:9 キタ━━━━━━(゚∀゚)━━━━━━ !!!!!

你D相光暗比我果D更平均,光的地方有,暗的地方也有,GJ
個人比較喜歡#01,上中下都有,而又唔會太光。

#11 我也是影完才發現旁邊的煙花是呈星狀...好正

果然在第一排影到靚煙花的未必一定是單鏡機!

Thanks for sharing~

Ruri

舊 10-04-07, 01:04 PM   #3
時之旅
等待中~

引用:
作者: ruri0926 查看文章
16:9 キタ━━━━━━(゚∀゚)━━━━━━ !!!!!

你D相光暗比我果D更平均,光的地方有,暗的地方也有,GJ
個人比較喜歡#01,上中下都有,而又唔會太光。
#11 我也是影完才發現旁邊的煙花是呈星狀...好正
果然在第一排影到靚煙花的未必一定是單鏡機!
Thanks for sharing~
Ruri
Thanks
我好多相要corp左先見得下人.....
同埋屋企用15" mon 睇都差唔多填滿左成個畫面
去到廠用個19" mon 睇0既野真係唔同d....

我都話啦
同你交換你又唔肯

最多唔要你加錢換
你個晚又可以好輕鬆咁返屋企

LX-2
舊 10-04-07, 07:14 PM   #4
ruri0926
Insane Gamer
攝影菜鳥

註冊日期: Mar 2007
引用:
作者: 時之旅 查看文章
Thanks
-skip-
都話啦
同你交換你又唔肯
最多唔要你加錢換
你個晚又可以好輕鬆咁返屋企

唔制...因為我犯賤

甚麼愛死小白,用落都唔係咁重啫
得閒唔用仲可以係屋企當啞呤用...強身健體呀

Ruri

舊 10-04-07, 10:55 PM   #5
ビスケット
Moderator
にゅうタイプ

註冊日期: Sep 2004
仲有邊個敢睇少DC仔?
b

#8~#10
你好o野~
咁都俾你諗到~
b

點解你同瑠璃都收光圈榨得出星星,我又榨唔出o既......
OTL
ビスケット 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-06-07, 06:47 PM   #6
時之旅
等待中~

引用:
作者: ビスケット 查看文章
仲有邊個敢睇少DC仔?
b

#8~#10
你好o野~
咁都俾你諗到~
b

點解你同瑠璃都收光圈榨得出星星,我又榨唔出o既......
OTL
d星星係我用好多怨念先榨出黎架
影五張先得一張榨得出
影一張相要等佢4-5秒先可以拍第二張
DC仔真係.........

LX-2
舊 10-07-07, 12:33 AM   #7
ビスケット
Moderator
にゅうタイプ