Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 07-13-17, 10:07 PM   #351
aquarius
Game Master

註冊日期: Apr 2007
キャプテン翼〜たたかえドリームチーム〜

引用:
作者: ShinDou 查看文章
差唔多升完隻連盟大空又抽到衝力S既大空 @@ 呢隻應該最勁﹖連盟果隻其實係咪應該留住先遲D可能有用唔好食黎學技住﹖

仲係冇SSR龍,遲D升左隻SR梅拿上SSR用住A拳算 @@

我就係主力升三連霸上UR先
連盟就keep副team打弱隊用, 始終要有埋岬同新伍先發揮到作用

不過我都想問點先知射球有吹飛?
新田射球有A但無? 日向史奈達辛坦拿B但有吹飛?

Sent from my iPhone using Gaforum

此篇文章於 07-13-17 10:15 PM 被 aquarius 編輯。
aquarius 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-13-17, 10:21 PM   #352
ShinDou
God of Gamer

註冊日期: Apr 2006
長按果招技有寫特殊效果SP,唔係計技RANK,強襲果隻史耐達招B火炎射同抽既S火炎射1樣有吹飛2人效果,仲有法國個前鋒招CANNON SHOOT都有吹飛1人,好似都仲有幾個射波有吹飛

技RANK應該淨係加招技既攻,如果守方開技個值高過攻方,應該就唔會吹飛到會截停左

上黎出口術真係有用,話抽唔到SSR龍岩岩就中左希林迪 XD 有S接同A拳,全力升龍先

真係要開始留石等20號2百萬DOWNLOAD個POOL了,不過主線已經執石執到去HARD世青

此篇文章於 07-13-17 10:54 PM 被 ShinDou 編輯。
ShinDou 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-15-17, 12:23 PM   #353
Leong
Crazy Gamer

註冊日期: Sep 2002
今次強襲SSR, 利雲及利華爾都唔錯, 兩個都有兩招B招

利雲有傳球及過人

利華爾有同翼的互傳及無視距離的射球
Leong 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-16-17, 04:37 AM   #354
aquarius
Game Master

想問吓tsubasa P點樣可以儲得多D
rank B 平均一場5萬度但係都唔可以再升rank..
舊 07-16-17, 08:52 AM   #355
ShinDou

要入得多波,同埋帶帽,失波我就覺冇乜影響,好似主要計入波

而家COMBO應該改左加好少,以前可以係咁COMBO之後射入就加好多分

而家係A但成堆歐洲陣,諗過其實降落去D聯賽屈D低戰力隊上頭1百拎石仲好 XD
舊 07-16-17, 11:02 PM   #356
fufufu123456
Crazy Gamer

註冊日期: Oct 2013
請問重複左既ssr系咪只有升必殺技一個用途?
唔系好敢食左佢

舊 07-16-17, 11:05 PM   #357
ShinDou

我會留1兩隻,遲D可能抽到同名既番黎先食左果隻學佢招技,就咁食相同升必我覺得冇乜效果,除左活動派果D無限打可以亂食
舊 07-16-17, 11:17 PM   #358
Crazy Gamer

thx師兄
另外想請問師兄會建議[取り戻した牙]日向、[王者南葛]大空、[SGGK]若林
先升邊隻做UR好呢?
爬文見有師兄話FW、GK最重要,但亦有師兄話衝力S大空必升,但3隻都系力,料就只夠升一隻,唔知升邊隻先好

舊 07-16-17, 11:22 PM   #359
okabe

註冊日期: Aug 2002
引用:
作者: fufufu123456 查看文章
thx師兄
另外想請問師兄會建議[取り戻した牙]日向、[王者南葛]大空、[SGGK]若林
先升邊隻做UR好呢?
爬文見有師兄話FW、GK最重要,但亦有師兄話衝力S大空必升,但3隻都系力,料就只夠升一隻,唔知升邊隻先好
前鋒優先,龍作用係打pvp用,點都係升左前鋒夠力入波打平時既活動先
okabe 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-16-17, 11:22 PM   #360
ShinDou

我仲未上UR XD 淨係升堆SSR上80已經搞好耐,要好多肥同錢

我覺得FW上左UR先好D,隻GAME入波緊要好多,成日要帶帽炒人先夠分,同埋唔夠力既話打D升爆既SSR龍甚至UR龍係好痛苦,分分鐘射到冇氣都未入到 XD

之後就升隻龍上UR
舊 07-16-17, 11:29 PM   #361
Crazy Gamer

唔該哂兩位師兄

舊 07-17-17, 10:49 AM   #362
Crazy Gamer

想再請問下辛坦拿要刷幾多隻先升到60lv必殺技?依家先得2隻,如果需要太多的話就放棄好了

舊 07-17-17, 10:56 AM   #363
不是藍星人
Neverland

註冊日期: Sep 2004
引用:
想再請問下辛坦拿要刷幾多隻先升到60lv必殺技?依家先得2隻,如果需要太多的話就放棄好了
B技升滿98張

計漏第一張,共99張

舊 07-17-17, 11:02 AM   #364
Leong
Crazy Gamer

引用:
好似初頭2張升1個LV, 到LV40就3張升1個LV, 你仲有4日半時間, 如果你入了踴躍的聯盟又有盟友幫, 可能仲趕得切

我都係星期六先升爆
舊 07-17-17, 06:32 PM   #365
ShinDou

岩岩升ur唔知點解可以禁錯人升錯人,升左個廢既派既迪亞斯,唔知點解好想delete game
舊 07-17-17, 06:50 PM   #366
psidef

引用:
作者: ShinDou 查看文章
岩岩升ur唔知點解可以禁錯人升錯人,升左個廢既派既迪亞斯,唔知點解好想delete game
更加唔知點解嘅係你升到佢 Lv 80......

舊 07-17-17, 07:01 PM   #367
zzzdx
↘三一龍娘之超極衝擊

註冊日期: Sep 2008
3DS Friend Code0088 0093 0096
PSN  IDMamiTomoeDX
XBox Live GamertagDouble Zeta Gundam
升錯咪用住先,進完冇再升就更加冇所謂,當開圖鑑

2500:FA-ZZ、イクス-エクリプス、イクス-アイオス
2000:試作1号機、ガナーザク、デュナメス、ゴールド天
2000:スローネドライ、ギャン、ガイア、ブルー2L
1000:アレックス、ガンイージ、∞ジャスティス(ラクス搭乗)
zzzdx 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-17-17, 07:23 PM   #368
ShinDou

因為抽唔到其他OMF SSR所以用住佢先 XD

其實我已經差唔多成隊都LV80了,只係未上UR @@

聯賽果度其實想留番係D果度打D戰力低既隊,應該容易D入到頭1百拎石﹖不過由A降落去要3星期 @@

諗諗下其實等聽日打番D力書,星期5再全力打錢應該都升得到 @@ 不過晒左幾日個感覺好差

此篇文章於 07-17-17 07:36 PM 被 ShinDou 編輯。
舊 07-17-17, 08:55 PM   #369
Crazy Gamer

引用:
作者: 不是藍星人 查看文章
B技升滿98張
計漏第一張,共99張
引用:
作者: Leong 查看文章
好似初頭2張升1個LV, 到LV40就3張升1個LV, 你仲有4日半時間, 如果你入了踴躍的聯盟又有盟友幫, 可能仲趕得切
我都係星期六先升爆
唔該哂兩位師兄
今日都打到8隻,試下盡力追89隻

舊 07-17-17, 09:00 PM   #370
aquarius
Game Master

請問今週ゲリラ schedule update咗未?
舊 07-18-17, 01:48 AM   #371
Leong
Crazy Gamer

引用:
作者: aquarius 查看文章
請問今週ゲリラ schedule update咗未?
未UPDATE, 睇下明天下午有沒有更新
舊 07-18-17, 08:28 AM   #372
lunn
Crazy Gamer
GAUZE62045

註冊日期: Sep 2003
引用:
唔該哂兩位師兄
今日都打到8隻,試下盡力追89隻
你未入連盟??

舊 07-18-17, 11:37 AM   #373
aquarius
Game Master

キャプテン翼〜たたかえドリームチーム〜

引用:
作者: Leong 查看文章
未UPDATE, 睇下明天下午有沒有更新

剛剛打咗早上嗰段
似乎係順住跟昨日嘅時段
即係今晩係7-8點

(已見有更新)

Sent from my iPhone using Gaforum

此篇文章於 07-18-17 11:42 AM 被 aquarius 編輯。
舊 07-18-17, 12:10 PM   #374
Crazy Gamer

引用:
作者: rinxlun 查看文章
你未入連盟??
入左了

舊 07-18-17, 01:29 PM   #375
lunn
Crazy Gamer
GAUZE62045

註冊日期: Sep 2003
引用:
入左了
有盟都Farm得咁慢??

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
キャプテン翼 つくろうドリームチーム #46 重課金挑戰杯開催!!!WY日本隊分批出黎昆水~ Gundam MK-2 PC電腦遊戲討論版 1010 06-04-12 12:09 AM
キャプテン翼 つくろうドリームチーム #44 葵杯開催,打足一星期 Gundam MK-2 PC電腦遊戲討論版 1001 05-20-12 11:37 PM
キャプテン翼 つくろうドリームチーム #42 集結!全日本ジュニアユース!! okabe PC電腦遊戲討論版 1018 05-05-12 11:50 PM
キャプテン翼 つくろうドリームチーム #38 邊打hi尖隊儲翼pt,邊等新大杯~ Gundam MK-2 PC電腦遊戲討論版 1000 04-17-12 08:48 AM
キャプテン翼 つくろうドリームチーム #33 史生成長杯開催中!!! 慶祝ononkaikai於GK杯拎到雙冠軍!!! Gundam MK-2 PC電腦遊戲討論版 1000 03-21-12 02:15 PM

現在的時間是 06:15 PM

手機版 | APP版