Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 影音館

關閉主題

主題工具 顯示模式
舊 05-04-14, 01:47 PM   #351
石原夏織
Ultimate Gamer

註冊日期: Nov 2003
3DS Friend Code4597 0320 8939
PSN  IDHO2_0219
想試果條線到依都無貨
石原夏織 目前離線  
舊 05-06-14, 06:19 PM   #352
Justine
Game Master
Dystopia鼓手

註冊日期: Apr 2003
引用:
作者: 石原夏織 查看文章
想試果條線到依都無貨
你想試邊條?a
whiplash早排好似出左批貨比散客
我見某forum有幾個人放全新既twag v3
$1700-$2000都有
可惜我果條未走倒

Justine 目前離線  
舊 05-06-14, 08:31 PM   #353
石原夏織

Twcu Twag V3 hybird
Shure頭無得試/無貨
石原夏織 目前離線  
舊 05-06-14, 09:24 PM   #354
Justine
Game Master
Dystopia鼓手

引用:
Twcu Twag V3 hybird
Shure頭無得試/無貨
咁可以試左twau先
聲底同hybird似,但冇咁厚

舊 05-06-14, 11:33 PM   #355
小晶晶
Insane Gamer

註冊日期: Jul 2004
PSN  IDalfred_cht
想問下各位大大小弟用緊IE80用緊ZX1推
有咩耳機線好推薦?
唔限budget
小晶晶 目前離線  
舊 05-07-14, 12:03 AM   #356
Justine
Game Master
Dystopia鼓手

引用:
作者: 小晶晶 查看文章
想問下各位大大小弟用緊IE80用緊ZX1推
有咩耳機線好推薦?
唔限budget
講起IE80係乜插頭?

舊 05-07-14, 12:45 AM   #357
石原夏織

引用:
作者: Justine 查看文章
咁可以試左twau先
聲底同hybird似,但冇咁厚
試左
唔岩聽 人聲Sosad左
石原夏織 目前離線  
舊 05-07-14, 09:01 AM   #358
小晶晶

註冊日期: Jul 2004
PSN  IDalfred_cht
引用:
講起IE80係乜插頭?
小晶晶 目前離線  
舊 05-07-14, 02:21 PM   #359
Justine
Game Master
Dystopia鼓手

引用:
試左
唔岩聽 人聲Sosad左
咁hybird你未必岩口味
其實都睇耳機既
因為我隻係stage2,所以幾乎插乜線都唔會令人聲過後
如果想聽人聲
我諗都係Twag V3
正係我想換果條
想整體提升既就hybird

舊 05-07-14, 09:15 PM   #360
石原夏織

引用:
咁hybird你未必岩口味
其實都睇耳機既
因為我隻係stage2,所以幾乎插乜線都唔會令人聲過後
如果想聽人聲
我諗都係Twag V3
正係我想換果條
想整體提升既就hybird
Hybrid無得試
Twag v3咩樣架 唔識認
石原夏織 目前離線  
舊 05-07-14, 10:04 PM   #361
Justine
Game Master
Dystopia鼓手

引用:
Hybrid無得試
Twag v3咩樣架 唔識認
http://www.whiplashaudio.com/cables/...wag-v3-om.html

舊 05-24-14, 11:50 AM   #362
wailala19
=. ="

註冊日期: Oct 2011
PSN  IDAhhh567
各位大大請問香港邊度有得買SONY MDR-EX800ST呢?謝謝
wailala19 目前離線  
舊 05-24-14, 01:24 PM   #363
シェンムー
Moderator
ドリームキャスト

註冊日期: Jul 2006
Wii U IDbb.729
Nintendo Switch IDSW-3362-5797-5988
3DS Friend Code3909 7471 5185
PSN  IDhideki_asaki
XBox Live Gamertaglapplay
現貨以前見過AV2000 有
買國際版啦,耳機身一樣MIJ , 易揾D 平D

舊 05-24-14, 03:56 PM   #364
wailala19
=. ="

引用:
作者: 山內 一典 查看文章
現貨以前見過AV2000 有
買國際版啦,耳機身一樣MIJ , 易揾D 平D
謝謝大大,請問國際版和日版有分別嗎?
同埋邊度買會好D呢?不好意思又要麻煩你
舊 05-25-14, 04:35 PM   #365
シェンムー
Moderator
ドリームキャスト

註冊日期: Jul 2006
Wii U IDbb.729
Nintendo Switch IDSW-3362-5797-5988
3DS Friend Code3909 7471 5185
PSN  IDhideki_asaki
XBox Live Gamertaglapplay
除左Model 名叫MDR7550 同包裝外盒唔同外, 應該完全一樣
我諗你行一轉MK 應該唔難見到佢身影,$1700-1800左右

EX800 ok 嘅 , 清,高音部份好好,但條線1.6M 實在太長

舊 05-26-14, 09:26 AM   #366
wailala19
=. ="

引用:
作者: 山內 一典 查看文章
除左Model 名叫MDR7550 同包裝外盒唔同外, 應該完全一樣
我諗你行一轉MK 應該唔難見到佢身影,$1700-1800左右

EX800 ok 嘅 , 清,高音部份好好,但條線1.6M 實在太長
謝謝大大回答
再想問下EX800的低音如何呢
舊 06-08-14, 08:45 PM   #367
kawai
Senior Gamer

註冊日期: Jan 2003
唔知有無人知/有無人有興趣, amazon jp 的 ATH-IM03 殺價到 ¥ 18,900, 唔計運費唔駛$1,500, 比行貨平超過 $2,000 (但要等2-4星期)

我原本只係去買CD, 順便睇下日本IM02的價同香港差幾遠, 無諗過要買耳機的.....我以後都唔敢亂search了
kawai 目前離線  
舊 06-08-14, 09:11 PM   #368
X&Y
Game Master

註冊日期: Jul 2005
Nintendo Switch ID5965-4236-9786
PSN  IDakitoxy
XBox Live GamertagXanYZ
引用:
作者: kawai 查看文章
唔知有無人知/有無人有興趣, amazon jp 的 ATH-IM03 殺價到 ¥ 18,900, 唔計運費唔駛$1,500, 比行貨平超過 $2,000 (但要等2-4星期)

我原本只係去買CD, 順便睇下日本IM02的價同香港差幾遠, 無諗過要買耳機的.....我以後都唔敢亂search了
我都見到,有點心動,但未試過去日本amazon買野
剩係試過去amazon us買野,日本amazon買野係唔係一定要代購?
X&Y 目前離線  
舊 06-08-14, 09:24 PM   #369
kennif
Crazy Gamer

註冊日期: Dec 2007
引用:
作者: X&Y 查看文章
我都見到,有點心動,但未試過去日本amazon買野
剩係試過去amazon us買野,日本amazon買野係唔係一定要代購?
AMAZON有VISA就俾到錢,
如果唔寄海外就要搵轉運公司俾日本地址你收貨再送黎香港

舊 06-08-14, 09:28 PM   #370
anyone
The One
↘嫁

註冊日期: Jan 2005
PSN  IDRitsuZui
amazon 日本 cd類都可以直接寄番黎
其它都要代運

anyone 目前離線  
舊 06-08-14, 09:34 PM   #371
X&Y
Game Master

註冊日期: Jul 2005
Nintendo Switch ID5965-4236-9786
PSN  IDakitoxy
XBox Live GamertagXanYZ
引用:
作者: kennif 查看文章
AMAZON有VISA就俾到錢,
如果唔寄海外就要搵轉運公司俾日本地址你收貨再送黎香港
引用:
作者: anyone 查看文章
amazon 日本 cd類都可以直接寄番黎
其它都要代運

謝謝兩位大大
我研究一下代運要點做先
X&Y 目前離線  
舊 06-08-14, 09:38 PM   #372
kawai

我都係第一次係 amazon jp買野, 用轉運。

希望一切順利
kawai 目前離線  
舊 06-08-14, 10:27 PM   #373
大山椒魚
God of Gamer
......

註冊日期: Sep 2002
引用:

已經見唔到IM03特價了...
http://www.amazon.co.jp/%E3%82%AA%E3...words=ATH-IM03

不過見到CKM1000特價中,呢隻得唔得嫁?
http://www.amazon.co.jp/%E3%82%AA%E3...2237259&sr=1-1

┃ ┃ ┏━┛┗━┓┃┃┏┓┏┓┃ ┗┓┃ ┗┓┃ ┗┓┃ ┗┓┃ ┗┓┃ ┗┓┃┃┃┃┃
┗┓┗┓┣┳┓┏━┛┃┃┣┛┗┛┃ ┏┛┃ ┏┛┃ ┏┛┃ ┏┛┃ ┏┛┃ ┏┛┃┗┻┻┛
 ┗┓┗┫┗┻┻━┓┗━┻┓┏━┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┳┳┓
  ┗━┻━━━━┛   ┗┛  ┗━┛ ┗━┛ ┗━┛ ┗━┛ ┗━┛ ┗━┛ ┗┻┻┛
大山椒魚 目前離線  
舊 06-08-14, 10:33 PM   #374
kawai

引用:
作者: 大山椒魚 查看文章
已經見唔到IM03特價了...
http://www.amazon.co.jp/%E3%82%AA%E3...words=ATH-IM03

不過見到CKM1000特價中,呢隻得唔得嫁?
http://www.amazon.co.jp/%E3%82%AA%E3...2237259&sr=1-1
重有的, 正價係即時出貨, ¥ 18,900要等2-4星期

http://www.amazon.co.jp/gp/offer-lis...&condition=new

第一個選項就係amazon jp 的~
kawai 目前離線  
舊 06-08-14, 10:44 PM   #375
大山椒魚
God of Gamer
......

註冊日期: Sep 2002
引用:
重有的, 正價係即時出貨, ¥ 18,900要等2-4星期

http://www.amazon.co.jp/gp/offer-lis...&condition=new

第一個選項就係amazon jp 的~
D優惠咁隱藏既

其實CKMK同埋IM03邊隻好評D?

本身有隻TF10,
想試下唔同口味

簡單搜尋過資料
IM03係三鐵,CKMK係圈,
構造上IM03同TF10接近
但好似話CKMK都係樂器塞,
咁即係風格上CKMK又係同TF10差唔遠

求意見

┃ ┃ ┏━┛┗━┓┃┃┏┓┏┓┃ ┗┓┃ ┗┓┃ ┗┓┃ ┗┓┃ ┗┓┃ ┗┓┃┃┃┃┃
┗┓┗┓┣┳┓┏━┛┃┃┣┛┗┛┃ ┏┛┃ ┏┛┃ ┏┛┃ ┏┛┃ ┏┛┃ ┏┛┃┗┻┻┛
 ┗┓┗┫┗┻┻━┓┗━┻┓┏━┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┳┳┓
  ┗━┻━━━━┛   ┗┛  ┗━┛ ┗━┛ ┗━┛ ┗━┛ ┗━┛ ┗━┛ ┗┻┻┛
大山椒魚 目前離線  
關閉主題

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
請教如何煲喇叭/耳機 十一月 影音館 3 11-20-15 09:24 PM
[主題公園] 耳筒/耳機/耳擴/配件討論專區 (03)「どんと来い、医者よ」 Jonney 影音館 1004 05-15-09 11:34 PM
[主題公園] 耳筒/耳機/耳擴/配件討論專區 (02) HAKAIDER 影音館 1000 01-11-09 04:31 PM
[主題公園] 耳筒/耳機/耳擴/配件討論專區 (01) Viorate 影音館 1001 03-17-08 09:14 PM
AUDIO-TECHNICA, ATH-W5000 / AT-HA5000, 耳機 / 耳機擴音機 Kenji少 影音館 4 12-01-05 01:18 AM

現在的時間是 10:08 AM

手機版 | APP版