Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > ~清談館~

主題工具 顯示模式
舊 07-04-14, 02:17 PM   #1
ZlWS
God of Gamer
┌( ಥДಥ)╝?!

註冊日期: Aug 2005
Nintendo Switch ID4486 0587 6008
[真心]人民!齊來加入梁美芬志願軍!!!!手烏山揀!!!

梁美芬志願軍
憂柴憂米,維繫九西美芬 愛港愛民,守護中環孩子
業餘運動隊伍 · 4,000 人都對此讚好(7/4/2014)
https://www.facebook.com/pages/%E6%A...496421?fref=nf

D.有期望可會失望,但係冇期望就一定冇望。
E.和諧唔係一百個人講同一說話,和諧係一百個人有一百句唔同嘅說話之餘,而又互相尊重。
F.千萬別跟豬打架,這只會讓你變髒,卻讓豬樂在其中。

此篇文章於 07-04-14 03:12 PM 被 ZlWS 編輯。
ZlWS 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-04-14, 04:10 PM   #2
Dangerous-boy
D-boy

註冊日期: May 2011
加入後可成功佔領郵輪、飛機等索取賠償!
Dangerous-boy 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-04-14, 06:00 PM   #3
T.K.
Advance Moderator
很黃很暴力

註冊日期: Mar 2002
PSN  IDsrwtk
中環有幾多孩子?w

各位預訂貨物,請入賑到恆生銀行755-012903-882cheung tsz kin
並將入數紙寫上貨物名稱後,pm給本人
行貨半訂,日本貨全訂
1KG $65or長x闊x高[cm]/6000x$65[2者均須連送貨紙箱計算]
現貨
T.K. 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-04-14, 06:55 PM   #4
風音
The One

註冊日期: Feb 2004
Wii U ID我願像浮雲
PSN  ID輕輕的飄遠了
XBox Live Gamertag拋開一切好逍遙
人工幾多又唔講

セカイガオワルマデハー ノシ
(☝ ՞ਊ ՞)☝オメデトウ
⊃天⊂
風音 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-04-14, 06:57 PM   #5
mikemike
The One
風見みずほ萬歲!!

註冊日期: Mar 2004
一個月有無$10500,私煙都是呢個價。

我乃賤格人人知 中意加腳和鞭屍
我好淆底............世上最可怕的就是無聊人和白痴仔

我は無敵なり、我が屈技にかなうものなし、我が一撃は無敵なり
mikemike 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-04-14, 07:02 PM   #6
ZlWS
┌( ಥДಥ)╝?!

註冊日期: Aug 2005
Nintendo Switch ID4486 0587 6008
引用:
作者: mikemike 查看文章
一個月有無$10500,私煙都是呢個價。
https://www.facebook.com/79204883749...type=1&theater

哇蝦蝦

志願軍庫房

愛與正義的鬥士們,快來撿軍餉吧。XDXD

D.有期望可會失望,但係冇期望就一定冇望。
E.和諧唔係一百個人講同一說話,和諧係一百個人有一百句唔同嘅說話之餘,而又互相尊重。
F.千萬別跟豬打架,這只會讓你變髒,卻讓豬樂在其中。
ZlWS 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-04-14, 10:45 PM   #7
K.LIFE
Ultimate Gamer

註冊日期: May 2004
PSN  IDLIVEKLIFE
好似睇緊太公報咁
K.LIFE 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
大家覺得中國/香港要用咩方法先可以令香港人真心愛國? Garnet_Crow ~清談館~ 107 05-06-08 04:39 PM
真心想分享超超超爆笑YOUTUBE... MR_CHEUK ~清談館~ 3 12-13-07 10:15 PM
大家在中學時期,有冇真心知己~ cloud ~清談館~ 62 06-03-06 01:20 AM
石硤尾人民館 亍 ◣ ~清談館~ 8 02-28-05 11:57 AM
中華人民共和國...... ase ~清談館~ 8 02-05-05 10:44 PM

現在的時間是 01:55 AM

手機版 | APP版