Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 27 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 47 87 137  ... 最後
手提遊戲機討論版>PS Vita 綜合情報討論區│全新「PCH-2000」型號 HK$1680│「Vita TV」HK$798
J+1 07:59 AM 04-05-12
1.66今次冇收番喎。。。。冇咁鑊?
由手機版發出
mikemike 08:39 AM 04-05-12
update完後連唔到入PSN
佢話server cut我......
2009 09:02 AM 04-05-12
升咗後係咁斷ro線
HI_Ricky 10:35 AM 04-05-12
真係火都黎....
wailala19 10:37 AM 04-05-12
連中2次伏....
Rance 11:15 AM 04-05-12
用psp d/l住黎玩先囉...
mikemike 11:16 AM 04-05-12
This is SONY
pet3 11:20 AM 04-05-12
1.66
wifi 版無問題
DMRevolution 12:02 PM 04-05-12
作者: pet3:
1.66
wifi 版無問題
又是外掛版出事咩= =!?
DevilElvis 12:03 PM 04-05-12
好唔掂囉p
teealpha 12:06 PM 04-05-12
作者: dmr5202005:
又是外掛版出事咩= =!?
game內cap圖問題明顯係編程出錯啦~
呢個無差別射擊黎
部機1.51時cap dcc0圖都冇問題…
雷火武 12:10 PM 04-05-12
想問點將psp save 過去Psv?
dl左內容管理員,諗住由電腦複製psp 保存資資落psv.但話搵唔到資料
psp game save應該開係邊個file?

----------
己解決
DMRevolution 12:27 PM 04-05-12
作者: teealpha:
game內cap圖問題明顯係編程出錯啦~
呢個無差別射擊黎
部機1.51時cap dcc0圖都冇問題…
算啦, 個時....fw去到3.0 先好似好d, 家下1字頭, 我真是對sony "心懷激動之心"..
J+1 12:38 PM 04-05-12
好明顯呢一刻$ony 仲係處於頭痛醫頭的地步。。。未出2.0 之前都係要忍耐。。。。
由手機版發出
雷火武 12:54 PM 04-05-12
己成功DL+開到game玩了
DMRevolution 01:04 PM 04-05-12
作者: J+1:
好明顯呢一刻$ony 仲係處於頭痛醫頭的地步。。。未出2.0 之前都係要忍耐。。。。
由手機版發出
見它0.01咁上就知出事
小昭Teddy 08:03 PM 04-05-12
見它0.01咁上就知出事
0.01太薄 (逃
DMRevolution 08:47 PM 04-05-12
作者: 小昭Teddy:
0.01太薄 (逃
回收 再出0.01, 但是...都是出事.....

換過D材料她啦....
小昭Teddy 09:15 PM 04-05-12
回收 再出0.01, 但是...都是出事.....

換過D材料她啦....
逆向思考, 就係Sony自己都信唔過自己所以一直都係0.01
DMRevolution 12:53 AM 04-06-12
作者: 小昭Teddy:
逆向思考, 就係Sony自己都信唔過自己所以一直都係0.01
她頌有D咩可以加....我真是唸唔到喇...(想一版SHOW 多幾個ICON!? 可以4*4 ...)
出個ADAPTER 來比我拉野入去頌好啦, 想動身買16/32G, 但是一唸到D入野時間....

而且比起FW 同ADAPTER
好老實講, 她快D出個SDK 出來比我啦, 我一定要寫個REBOOT 制同SHUT DOWN 制呀~~~
GN00508771 03:45 PM 04-06-12
post去ps3版先岩
rorimoe 04:05 PM 04-06-12
都唔關PSV事...
由手機版發出
武藤遊戲 12:00 AM 04-07-12
超特価 新品のVitaちゃんが18,800円、お店に急げ!
http://twitpic.com/969vg1
ZOMA 10:07 PM 04-07-12
準備轉日本ACC(玩機戰,haha)
我想確認下我個步驟有冇問題...
1.同步獎杯,BACKUP FILE,拔掉Mem card
2.換上另一張4Gb Card, Format部機 同張卡
3.開機登入日本Acc, 搞掂

我比較有疑問係解除認證果部分....係咪講緊張card 係跟邊部機咁..?
卡柏 10:50 PM 04-07-12
她頌有D咩可以加....我真是唸唔到喇...(想一版SHOW 多幾個ICON!? 可以4*4 ...)
出個ADAPTER 來比我拉野入去頌好啦, 想動身買16/32G, 但是一唸到D入野時間....

而且比起FW 同ADAPTER
好老實講, 她快D出個SDK 出來比我啦, 我一定要寫個REBOOT 制同SHUT DOWN 制呀~~~
記得冇錯第二季會出sdk beta版,費用全免,之後正式版年費唔知幾多...
希望有android既繁華盛世情況啦.......
第一 ... 27 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 47 87 137  ... 最後

返回主題版面