Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > <<繼續談情>>

關閉主題

主題工具 顯示模式
舊 12-29-09, 06:56 PM   #101
忘記密碼
Insane Gamer
看甚麼!?

註冊日期: Apr 2006
依個topic 都痴痴地.
做兵姐, 又話衰過狗公又話盛.
唔係話做兵係岩, 不過真係唔需要比d閒人係旁邊踩~

引用:
作者: Seppie 查看文章
嘿嘿
你地明我講緊咩野既

人各有志je
做得兵就唔好怕認, 更加唔好在意其他人點睇!
恥笑+睇唔起, 我就梗架喇
依個topic, 由一開始你已經9唔搭8~
與其得閒恥笑人, 不如擔心下自己比人恥笑先~

另外: 依度冇人想知你討厭/睇唔起咩style既人, 唔洗不停再3強調~

此篇文章於 12-29-09 07:10 PM 被 忘記密碼 編輯。
忘記密碼 目前離線  
舊 12-29-09, 07:39 PM   #102
Middle
Moderator
K歌之王

註冊日期: Oct 2003
喂喂......
各有各界線,
希望大家能夠多d 體諒唔同自己想法、價值觀、類型o既人,
如果唔係我close topic 算喇。 ~ ~

My BlogFacebook微博
Middle 目前離線  
舊 12-29-09, 07:56 PM   #103
新月
Game Master

註冊日期: May 2005
PSN  IDSURYC_KO
乜觀音兵有將來?
升做將軍呀?
新月 目前離線  
舊 12-29-09, 07:57 PM   #104
忘記密碼
Insane Gamer
看甚麼!?

註冊日期: Apr 2006
引用:
作者: Middle 查看文章
喂喂......
各有各界線,
版主講得岩~
每個人都自己想法、價值觀、類型o既人.

正如, 我都好討厭d forum 見到女會員就算up, 但都有一堆人捧承~
更加討厭d一邊enjoy人捧承佢,一邊睇唔起人的人~

不過,我要學會體諒佢~

此篇文章於 12-29-09 08:03 PM 被 忘記密碼 編輯。
忘記密碼 目前離線  
舊 12-29-09, 09:21 PM   #105
LR猫
God of Gamer
ˊ_>ˋ

註冊日期: Dec 2007
PSN  IDLucifeRyan
引用:
作者: 新月 查看文章
乜觀音兵有將來?
升做將軍呀?
由步兵升做騎兵

三國志大戰 ic:銀猫
鏟手遊保平安
LR猫 目前離線  
舊 12-30-09, 12:30 AM   #106
綾小路雷太
God of Gamer

註冊日期: Aug 2005
引用:
作者: 忘記密碼 查看文章
正如, 我都好討厭d forum 見到女會員就算up, 但都有一堆人捧承~
更加討厭d一邊enjoy人捧承佢,一邊睇唔起人的人~
你講得出呢句,唔該開名。
講d唔講d,惹人疑竇,是為不負責任的行為。

順帶一提,係「奉」承,指摘人前也請先檢討自己的錯別字。

ps:中,早說過這個topic不界定好類別的時候,遲早總會有一刻失控,看來差不多應驗。

舊 12-30-09, 12:45 AM   #107
>>>>>劉伯<<<<<
The One
業餘歌手

註冊日期: Apr 2004
PSN  IDlauhenry
XBox Live Gamertaglauchai
引用:
作者: Middle 查看文章
喂喂......
各有各界線,
close啦

舊 12-30-09, 12:46 AM   #108
Middle
Moderator
K歌之王

註冊日期: Oct 2003
引用:
作者: 綾小路雷太 查看文章
你講得出呢句,唔該開名。
講d唔講d,惹人疑竇,是為不負責任的行為。

順帶一提,係「奉」承,指摘人前也請先檢討自己的錯別字。

ps:中,早說過這個topic不界定好類別的時候,遲早總會有一刻失控,看來差不多應驗。
我覺得,
基本上每個topic 都一樣,
如果大家都太堅持已見、將自己把尺升到高一高、唔識體諒其他人感受,
咁點開題都會出問題。
希望大家都可以留意一下。

另,topic close 。

My BlogFacebook微博
Middle 目前離線  
關閉主題

論壇跳轉

現在的時間是 09:23 AM

手機版 | APP版