Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 87 137 177 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 197 237 287  ... 最後
街機心得交流討論區>三國志大戰討論區 Vol.LIX <<我們回來了>>
maxwaver 11:07 PM 02-17-19
輸到落8勝
要打番d唔用腦既deck,成日諗太多輸自膠

傀儡回好多但真係要諗點樣殺第一隻
6eo 09:53 AM 02-18-19
作者: GUSTAV:
你的人品如何 你的單挑如何
無理由, 我人品出名好喎
作者: LR猫:
世嘉用到黑手段先阻止到巨巨升rank
算啦, 升到上去都係做霸者/王既糧食

作者: maxwaver:
輸到落8勝
要打番d唔用腦既deck,成日諗太多輸自膠

傀儡回好多但真係要諗點樣殺第一隻
都幾難用
見D人搞一大輪終於捱到Counter殺到一兩隻
之後攻番轉頭既時候已經散左計
darkvolver 10:05 AM 02-18-19
現在睇番第3代三國U記影片,當時打法簡單很多...另外馬單一下突真係扣好多..假迎擊又夠淚目..
鳳熾魂 11:08 AM 02-18-19
呢排玩番有時都覺下面有D人都係假州
新隻曹昂真係好鬼勁
作者: iamleoluk:
無理由, 我人品出名好喎

算啦, 升到上去都係做霸者/王既糧食

都幾難用
見D人搞一大輪終於捱到Counter殺到一兩隻
之後攻番轉頭既時候已經散左計
你人品好大大咁就唔會俾單挑你啦唔好學人講大話
b_boy 01:08 PM 02-18-19
昨日有場我開計前果刻單挑, 2武挑10武, 本來係我清對面場變比對面壓過黎輸一半
darkvolver 02:13 PM 02-18-19
作者: b_boy:
昨日有場我開計前果刻單挑, 2武挑10武, 本來係我清對面場變比對面壓過黎輸一半

sega個讀心術,強個c記...

Sent from my iPhone using Gaforum
GUSTAV 04:51 PM 02-18-19
你的人品 (ry
ouki 12:26 PM 02-19-19
作者: 鳳熾魂:
呢排玩番有時都覺下面有D人都係假州
新隻曹昂真係好鬼勁

你人品好大大咁就唔會俾單挑你啦唔好學人講大話
6-7品區成日都見假州
GUSTAV 09:38 AM 02-20-19
冇玩2星期D 十三洲水準同DECK 既廚力都低左好多
darkvolver 07:05 PM 02-20-19
突然多左很多人排隊...要等成1x個

Sent from my iPhone using Gaforum
b_boy 02:25 PM 02-21-19
作者: GUSTAV:
冇玩2星期D 十三洲水準同DECK 既廚力都低左好多
之前同你同RANK果D 早就打廚DECK升晒上霸者啦
GUSTAV 02:27 PM 02-21-19
LEO 巨巨尋日又將對手當屎咁玩 全場控制對手 LAST 1COUNT 先打城 反超 完美PLAN
6eo 02:46 PM 02-21-19
咁又話抽到水

繼續唔知玩咩deck好
GUSTAV 02:55 PM 02-21-19
講事實又比人話抽水
柚原このみ 12:04 AM 02-22-19
咁又話抽到水

繼續唔知玩咩deck好
戰巧谷利
darkvolver 08:45 AM 02-22-19
作者: 柚原このみ:
戰巧谷利
近排反而玩返紅色。

1. 3星典韋加攻守自在

2. 徐邈加英知號令...
6eo 09:47 AM 02-22-19
講開典韋
典韋 龐會 曹彰/弓龐德 蔣幹 好似幾好

印左張bnf, 試下玩下城門胡奮盤石先
darkvolver 10:06 AM 02-22-19
講開典韋

我係典韋,司馬,龐會,張菖蒲2征馬加士氣主將器(有一定吸引力)。

一方面用攻守頂下人,另一方面到最後30c用加知典韋推人(我睇過他不加知有10c,加左有幾多稍後測試)
LR猫 11:00 AM 02-22-19
典韋三智原罪喎
darkvolver 11:13 AM 02-22-19
作者: LR猫:
典韋三智原罪喎
典韋9/4/3都是原罪......所以我準備埋紅關加智再上,到時當馬單玩下去。
b_boy 02:07 PM 02-22-19
講開典韋

唔止幾好, 真係低控兵廚DECK黎
darkvolver 03:10 PM 02-22-19
唔止幾好, 真係低控兵廚DECK黎
打三國計算太多會連輸...簡簡單單輸都冇禁傷,最小不會好像鑽荷禁,輸左即大力插機,結果部部機入錢位壞唒。
鳳熾魂 10:55 PM 02-22-19
魏礎現家加速幾多?好似現家刀都會迎擊
講開典韋

勇略馬單啦
darkvolver 11:05 PM 02-22-19
作者: 鳳熾魂:
魏礎現家加速幾多?好似現家刀都會迎擊

勇略馬單啦
勇略削到忘記佢啦...另外9士氣風險高....
鳳熾魂 11:19 PM 02-22-19
作者: darkvolver:
勇略削到忘記佢啦...另外9士氣風險高....
勇略未削死啦 唔係都唔會繼續好多人玩緊啦
不過玩緊魏礎 關羽果副玩完都係唔識玩勇略同 求心想玩就變馬單
第一 ... 87 137 177 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 197 237 287  ... 最後

返回主題版面