Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 32 82 122 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 142  ... 最後
日本動漫畫討論版>「機動戦士ガンダム 鉄血のオルフェンズ」10月4日 日5放送開始!!丨 監督:長井龍雪 脚本:岡田麿里
ゆり 05:29 PM 03-26-17
岡媽玩到過晒火
Eternal Wind 05:33 PM 03-26-17
朱古力用左幾年搞個咁失敗既計劃...
T.K. 05:52 PM 03-26-17
仲有一集,好難翻盤尾段負評喎
C.Ryo 06:04 PM 03-26-17
白果end? まじですが...
孤兒
下集全滅end, 但阿$/大小姐公佈有喜

kev00269270 06:14 PM 03-26-17
作者: C.Ryo:
孤兒
都唔差在$同大小姐生完就又双叒叕被暗殺了吧
然後生下來的兩兄妹(?)成為真正的孤兒
HakiK 06:27 PM 03-26-17
作者: ゆり:
岡媽玩到過晒火
訪談話今次完全係長井龍雪渣旗
岡媽話自己只係實行長井要求既野
完美推左個波比長井
怪盜小G 06:36 PM 03-26-17
結論大家都係白痴/
fortel 06:44 PM 03-26-17
睇完都唔知自己睇左D乜

我睇你D模型點去貨
stonekeung 06:45 PM 03-26-17
J2 4月16日起逢星期日
深夜12時05分至12時35分播放
《機動戰士 高達 鐵血的孤兒II》
亍 ◣ 06:47 PM 03-26-17
你唔好同我講這是BOSS戰.....
日向小RAYRAY 06:51 PM 03-26-17
一套好劇比個垃圾編劇整衰
由手機版發出
Reishin 06:54 PM 03-26-17
朱古力同咖喱呢場決戰會唔會快咗D,最尾幾招快到睇唔切邊部打邊部咁滯

朱古力仲要咁樣埋單法
windart 06:54 PM 03-26-17
正式睇完生肉
最後兩人手槍互射果下堅笑左,個臉具好硬

細路翔 06:59 PM 03-26-17
神作

估唔到我會有講出"age真係一套好完整既作品"的一天

起碼age真係用50集將老害描寫成一個有血有肉既人

所以朱古力之前挖地到底挖到d乜?
fortel 07:05 PM 03-26-17
作者: 日向小RAYRAY:
一套好劇比個垃圾編劇整衰
由手機版發出
血都嘔埋....我返去睇GUNDAM BUILD FIGTHER算啦...
STRIFE 07:14 PM 03-26-17
本來都係睇完就完,唔想點討論
但第2部真係成套都好迷,由人物關係到故事推進都好奇怪
(=v=)b 07:15 PM 03-26-17
作者: C.Ryo:
孤兒
地洞組成功走到已經係good end啦~
stcdavidhk 07:19 PM 03-26-17
三日月冇左運輸工具
赤兵尉SETH 07:41 PM 03-26-17
巴力果然係天使之輪......
aquarius 07:43 PM 03-26-17
作者: 細路翔:
神作

估唔到我會有講出"age真係一套好完整既作品"的一天

起碼age真係用50集將老害描寫成一個有血有肉既人
應該係OO之後會發現係整體作品上最完整嘅一套
細路翔 07:56 PM 03-26-17
佢玩狗血全滅唔係問題

而係最尾依幾集根本前言不對後語
東條希 07:57 PM 03-26-17
仲諗住睇朱古力同MA合體..
朱古力你果一笑誤導左好多人
anyone 08:00 PM 03-26-17
火星一笑(今次GG了)
利家 08:02 PM 03-26-17
可能靠這樣救模型吧...

https://mobile.twitter.com/unionrive...05607659991040
T.K. 08:26 PM 03-26-17
巴力點賣??
下集雪條開巴力同三明打
標籤:Gundam, 機動戦士ガンダム 鉄血のオルフェンズ, 鐵血孤兒
第一 ... 32 82 122 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 142  ... 最後

返回主題版面