Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 體育版 > 國家隊討論區

主題工具 顯示模式
舊 06-07-06, 10:29 PM   #1
initial
God of Gamer

註冊日期: Jun 2002
3DS Friend Code1263 6620 0970
PSN  IDphilip_son23
XBox Live Gamertagphilipwing
你地會唔會星期五著波衫??

會唔會wc 第一日就著?? 抑或到有比賽sin 著ar??
我公司d 同事星期五會一齊著波衫~ :icon112::icon112:

2004 東京 2005 仙台 2006 首爾
2010 廣島, 四國 (愛知縣, 高知縣, 香川縣, 德島縣), 岡山, 神戶, 大阪
2010 吳哥窟, 越南
2011 Sep 北京 (故宮, 長城, 789 Art Zone) Dec 台北
2012 名古屋, 白川鄉, 萋籠宿, 馬籠宿, 高山, 飛驒, 沖繩
2013 倫敦, 格林威治, 溫莎堡, 曼徹斯特
2014 秘魯 馬丘比丘 玻利維亞
initial 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-07-06, 10:42 PM   #2
POISON

註冊日期: Jan 2005
PSN  IDRayson-GAF2
星期六先著
因為英格蘭星期六先開波~~

舊 06-07-06, 10:42 PM   #3
DevilElvis
The One
還我香港!!

註冊日期: Aug 2002
3DS Friend Code5386 8293 2357
PSN  IDDevilElvis
想著咪著囉(即係睇心情),有時特登做出o黎o既o野未必好
BTW,如果星期六出街都會著Eng波衫o既

所謂的自由,就是被別人討厭。有人討厭你,正是你行使自由、依照自己的生活方針過日子的標記。為什麼人一直無法改變?為什麼我們總是活在別人的期待之下?為什麼無法真實感受到幸福?或許是因為,我們缺少了被別人討厭的勇氣.....
DevilElvis 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-07-06, 10:44 PM   #4
柴崎幸
The One
車仔蕃薯

註冊日期: Jun 2002
星期五一定著唔到啦,因為要番工...
星期六都唔著啦,我著親波衫睇波,支持既隊通常都會輸波。
上屆歐聯決賽就係咁,好邪...

28/12/2008:華東之旅:杭州、烏鎮、蘇州、無錫、上海。
9/8/2009:首爾之旅:雪嶽山、驪州、南山、新村梨花女子大學、明洞、南大門。
1/8/2010:北海道之旅:札幌、大通、すすきの、富良野、中富良野、上富良野、美馬牛、美瑛、函館、五稜郭。
31/7/2011:歐洲之旅:英國倫敦、意大利羅馬、梵蒂岡、佛羅倫斯、威尼斯、米蘭、瑞士琉森、德國海德堡、法蘭克福、科隆、荷蘭阿姆斯特丹、華倫丹、比利時布魯塞爾、布魯日、法國巴黎。
柴崎幸 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-07-06, 11:00 PM   #5
Abale~姬絲汀小美
◆Whip Moderator◆
經一事...長一智

註冊日期: Jan 2002
會著白色射拉特既球衣返學支持世界杯,不過我呢邊氣氛不熱鬧。

Click---> 大陸創意毒食物------[版主按]:中國大陸各省地區各項有問題食物新聞。<---
Click--->[電玩產業]全球轟動Capcom 2007年10月10日: << 1010魔物獵人空投支票 >>事件

此篇文章於 06-07-06 11:03 PM 被 Abale~姬絲汀小美 編輯。
Abale~姬絲汀小美 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-07-06, 11:27 PM   #6
clie

註冊日期: Dec 2001
引用:
作者: 柴崎幸
你可唔可以著住加納、美國同捷克既波衫睇意大利既比賽
clie 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-07-06, 11:35 PM   #7
jason_kasim
我愛港女

註冊日期: Jan 2006
3DS Friend Code1590 4655 1072
PSN  IDjason_kasim
會....到時會著住德國主場7號小豬

GBF: 787492(已放棄9成)
乖離:319,113,110 (新坑)

手機課金、影響一生、戒之戒之
jason_kasim 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-08-06, 12:22 AM   #8
啤梨王子
The One
過氣萬人迷

註冊日期: Mar 2003
PSN  IDPear_Prince
唔會
因為都冇買波衫

Waiting around for somebody to change your life for you is a loser's game.
If you want a great friend, you've got to be a great friend; if you want a great partner,you've got to be a great partner.
啤梨王子 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-08-06, 12:36 AM   #9
DC 97
The One

註冊日期: Jun 2003
Nintendo Switch ID3334-6659-7010
PSN  IDDC97
引用:
咁你為大家著想唔好著la

DC 97 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-08-06, 12:38 AM   #10
DevilElvis
The One
還我香港!!

註冊日期: Aug 2002
3DS Friend Code5386 8293 2357
PSN  IDDevilElvis
引用:
你.......支持邊隊o架

所謂的自由,就是被別人討厭。有人討厭你,正是你行使自由、依照自己的生活方針過日子的標記。為什麼人一直無法改變?為什麼我們總是活在別人的期待之下?為什麼無法真實感受到幸福?或許是因為,我們缺少了被別人討厭的勇氣.....
DevilElvis 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-08-06, 12:55 AM   #11
sugihara
真奈美たん萌え
show仔

註冊日期: Jan 2002
PSN  IDhigurash66442088
打死都著啦
買左日本,容乜易陣間著左3次就要收入櫃桶底架

sugihara 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-08-06, 12:58 AM   #12
POISON

註冊日期: Jan 2005
PSN  IDRayson-GAF2
引用:
作者: sugihara
打死都著啦
買左日本,容乜易陣間著左3次就要收入櫃桶底架
只嘆佢分組賽對手太強...無南韓咁好運>

舊 06-08-06, 01:16 AM   #13
KIM
Ωmega αlpha™
GAF足球隊金虎拾號

註冊日期: Mar 2002
3DS Friend Code4596 9545 7662
PSN  IDGOUFKING
XBox Live GamertagGOUFKING
星期6著 阿金廷 慶祝牛一~~~!!!

KIM 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-08-06, 01:26 AM   #14
chunwai0091
雛見澤症候群L3患者

註冊日期: Apr 2006
唔著,因為我冇

PAD: 160 103 862
CC: 191抽姐姐仍然突2,仲要係咁撞紅柱, 垃圾game
白貓Project: 石都唔派
IM@S: 200抽0ssr, 垃圾game
chunwai0091 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-08-06, 01:42 AM   #15
Coquelicot
Moderator
ニセコイ

註冊日期: Dec 2001
PSN  IDWhaleBarca
XBox Live GamertagWhaleBarca
我上星期買左件阿根廷都未著過...
平時都會著波衫出街
不過世界盃打算都係比賽日有支持既球隊先著

FCBarcelona~!! MÉS QUE UN CLUB! 討論區Vol.8

自二次世界大戰結束至今五十多年中,全球真正沒有戰爭的日子,只有五十三日。即全球平均每年中只有二十多小時是和平的。

People only ask for other's responsibility, but no respect.
Coquelicot 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-08-06, 11:54 AM   #16
阿聰

註冊日期: Sep 2002
Nintendo Switch ID1803-0934-0218
3DS Friend Code2148 9542 0542
wink

實著喇!我有阿根廷主場落場版軒軒波衫,依家唔著等幾時?阿根廷贏咗世界盃的話,我買埋波褲波襪著出街慶祝。

因為公司同事有變動,所以呢個月我都要返夜班,可以晚晚係公司睇波!

村名:任天島島
人名:Andrew
3DS FC: 2148-9542-0542
NS FC: 1803-0934-0218
阿聰 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-08-06, 11:57 AM   #17
KIM
Ωmega αlpha™
GAF足球隊金虎拾號

註冊日期: Mar 2002
3DS Friend Code4596 9545 7662
PSN  IDGOUFKING
XBox Live GamertagGOUFKING
阿聰, Coquelicot~~~我地三個應該著一次出來大合照~~~!

金仔都支持~~~!

此篇文章於 06-08-06 12:00 PM 被 KIM 編輯。
KIM 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-08-06, 12:49 PM   #18
nakata
Game Master

註冊日期: Jun 2004
我星期要著波衫考試呀!yeah!考哂試.
考完就直落去睇波.

1.唔夠快
2.跑得慢
3.冇速度
nakata 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

現在的時間是 08:45 PM

手機版 | APP版