Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 體育版 > 國家隊討論區

主題工具 顯示模式
舊 05-29-06, 01:00 AM   #1
KIM
Ωmega αlpha™
GAF足球隊金虎拾號

註冊日期: Mar 2002
3DS Friend Code4596 9545 7662
PSN  IDGOUFKING
XBox Live GamertagGOUFKING
2006世界杯特刊 推介!!!

現在市面有沒一本資料全面的2006世界杯特刊, 可以推介呢?

KIM 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-29-06, 09:32 AM   #2
DC 97
The One

註冊日期: Jun 2003
Nintendo Switch ID3334-6659-7010
PSN  IDDC97
買左東方個本,但仲未睇
想買明報果本,不過$18好似貴左d

DC 97 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-29-06, 09:53 AM   #3
魚伕
Moderator

註冊日期: Jan 2002
有冇人買左0個本每四年出一次0既貼紙簿呀?

以前細路仔時成日係文具店到抽....$6有6張..有閃有白貼...

仲有無人歷屆都有儲呀....?
魚伕 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-29-06, 09:57 AM   #4
DC 97
The One

Nintendo Switch ID3334-6659-7010
PSN  IDDC97
好多年都冇儲
好細個果時就有
大過左覺好side錢@@

舊 05-29-06, 10:22 AM   #5
Zaku
The One

註冊日期: Jul 2002
暫時只係拎左, 早兩三個星期嚮馬會送既東方特刊
麻麻地~

但原來今日開始東方/太陽又有一本.... 不過要 $5.... 有冇人今日買左??
掂唔掂??

另外 apple 同樣今日換..... 但要 $25!!!!!
唔知值唔值呢??
Zaku 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-29-06, 12:39 PM   #6
KIM
GAF足球隊金虎拾號

引用:
作者: Zaku
暫時只係拎左, 早兩三個星期嚮馬會送既東方特刊
麻麻地~

但原來今日開始東方/太陽又有一本.... 不過要 $5.... 有冇人今日買左??
掂唔掂??

另外 apple 同樣今日換..... 但要 $25!!!!!
唔知值唔值呢??
我都想知~~~$25......唔通真係好正?

舊 05-29-06, 12:51 PM   #7
佐藤成樹
God of Gamer

XBox Live Gamertagfujimura
引用:
作者: 魚伕

以前細路仔時成日係文具店到抽....$6有6張..有閃有白貼...

袓羅有買,你問下佢啦~~
佐藤成樹 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-29-06, 01:18 PM   #8
syncmaster
六番隊副隊長

註冊日期: Dec 2002
引用:

收藏版有我地既存在

魚伕版大一齊儲吧,都係五百多張姐!

是緣是情是童真還是意外
有淚有罪有付出還有忍耐
syncmaster 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-29-06, 01:41 PM   #9
祖羅.祖班納
어떡해 어떡해

註冊日期: Apr 2003
引用:

我94-06都有儲....冇鑊儲得齊 而家呢本爭2百幾張先齊
以前有得用自己有果d貼紙寄去同佢換你冇既,而家去同佢買3蚊張,搵笨

WHY ALWAYS ME?
祖羅.祖班納 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-29-06, 01:46 PM   #10
魚伕
Moderator

你地依家大個左...係唔係成盒買黎慢慢貼呀?
舊 05-29-06, 01:48 PM   #11
祖羅.祖班納
어떡해 어떡해

我換左蘋果果本,都幾正(我覺得咋),一大一細,大既係專講球星,教練,200頁,紙質我唔知係咪叫粉紙,足球周刊果隻.....細果本講球隊加d所謂名家心水,150頁,紙質一樣

舊 05-29-06, 01:49 PM   #12
祖羅.祖班納
어떡해 어떡해

引用:
你地依家大個左...係唔係成盒買黎慢慢貼呀?
冇...都係行過見有就買10包-20包慢慢貼 而家4蚊包1包5張

舊 05-29-06, 01:52 PM   #13
阿高
Ultimate Gamer
完美女神林志玲

註冊日期: Jun 2002
yeah\/
去左yahoo個貼紙group個聚會換同買淨24張空白
有心儲齊貼圖冊既朋友真係highly recommend
當然咁講一部份係出自私心,
新黎新豬肉即係代表班老鬼又有新貨搶購一番
/\

我都知係晒錢,不過都係細個既情意結作祟
阿高 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-29-06, 01:55 PM   #14
魚伕
Moderator

引用:
作者: 祖羅.祖班納
冇...都係行過見有就買10包-20包慢慢貼 而家4蚊包1包5張
你咁樣好多重覆架...成盒買啦....b
舊 05-29-06, 01:56 PM   #15
魚伕
Moderator

引用:
作者: 阿高
yeah\/
/\

我最鍾意"情意結"呢句...咩都唔駛講...一句就夠....
好彩我d結係中學時期已經解晒姐....
舊 05-29-06, 02:11 PM   #16
祖羅.祖班納
어떡해 어떡해

引用:
你咁樣好多重覆架...成盒買啦....b
成盒買完之後都唔會收手嫁啦,咪又係繼續買

舊 05-29-06, 02:12 PM   #17
祖羅.祖班納
어떡해 어떡해

引用:
作者: 阿高
yeah\/
/\

我都想響果度換,但係爭成2百幾張咪打no.打到手軟?

舊 05-29-06, 02:43 PM   #18
Zaku
The One

引用:
作者: 祖羅.祖班納
我換左蘋果果本,都幾正(我覺得咋),一大一細,大既係專講球星,教練,200頁,紙質我唔知係咪叫粉紙,足球周刊果隻.....細果本講球隊加d所謂名家心水,150頁,紙質一樣
我剛才都買左了
以同級既書黎講.... 呢本包裝上的確高一班!!! 大 size 個本我覺得係預你要黎珍藏的~

東方個本我都換左, 但今晚先到手~

另外.... 亦都買左本 $52 銀色 cover 個本, 呢本係日本講談社既中文版

今日淨係買特刊都大出血~
舊 05-29-06, 02:57 PM   #19
DC 97
The One

PSN  IDDC97
用1000蚊抽儲得齊嗎??@@

舊 05-29-06, 05:50 PM   #20
KIM
GAF足球隊金虎拾號

引用:
我剛才都買左了
以同級既書黎講.... 呢本包裝上的確高一班!!! 大 size 個本我覺得係預你要黎珍藏的~

東方個本我都換左, 但今晚先到手~

另外.... 亦都買左本 $52 銀色 cover 個本, 呢本係日本講談社既中文版

今日淨係買特刊都大出血~
咁如果排喜好次序, 你會點排?

舊 05-30-06, 01:17 AM   #21
kin~kin
霹靂無敵閃電俠

註冊日期: Dec 2004
今日換左東方/太陽果本...都ok0既, 不過講d野片面左d...
kin~kin 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-03-06, 05:46 PM   #22
initial

註冊日期: Jun 2002
3DS Friend Code1263 6620 0970
PSN  IDphilip_son23
XBox Live Gamertagphilipwing
壹週都有送本特刊~ 唔駛錢來說ok woo~ 個time table 唔錯,寫明一日裡面有咩波打, 唔駛遂組查~

2004 東京 2005 仙台 2006 首爾
2010 廣島, 四國 (愛知縣, 高知縣, 香川縣, 德島縣), 岡山, 神戶, 大阪
2010 吳哥窟, 越南
2011 Sep 北京 (故宮, 長城, 789 Art Zone) Dec 台北
2012 名古屋, 白川鄉, 萋籠宿, 馬籠宿, 高山, 飛驒, 沖繩
2013 倫敦, 格林威治, 溫莎堡, 曼徹斯特
2014 秘魯 馬丘比丘 玻利維亞
initial 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-05-06, 10:08 AM   #23
Zaku
The One

引用:
作者: initial
壹週都有送本特刊~ 唔駛錢來說ok woo~ 個time table 唔錯,寫明一日裡面有咩波打, 唔駛遂組查~
個 time table 仲要好在將 00:00 或之後深夜既 match 提前番一日寫...
如揭幕當日 A 組兩場差唔多所有媒體都寫 6/10 00:00 及 03:00, 但呢本就寫 6/9
雖則用 6/10 係正確, 但實際用落相信大家都會覺得用 6/9 當晚會易明好多~
如果當晚有早場 (21:00) 用正確寫法就梗加難睇, 驟眼睇意為分左兩日打~

同埋仲有一點我幾 buy 呢本..... 雖則講詳細佢未必比其他特刊夠詳細, 但勝在寫o個個正~
如果大家有睇過「壹仔」電視節目表寫節目推介, 就知條友寫得好生鬼!!
大家會唔會睇呢類特刊睇到笑出黎?? 未試就要睇下啦~ 睇得好過癮~
舊 06-05-06, 10:31 AM   #24
Bleed Saga
Ultimate Gamer
Free Lance

註冊日期: Nov 2002
引用:
個 time table 仲要好在將 00:00 或之後深夜既 match 提前番一日寫...
如揭幕當日 A 組兩場差唔多所有媒體都寫 6/10 00:00 及 03:00, 但呢本就寫 6/9
雖則用 6/10 係正確, 但實際用落相信大家都會覺得用 6/9 當晚會易明好多~
如果當晚有早場 (21:00) 用正確寫法就梗加難睇, 驟眼睇意為分左兩日打~

同埋仲有一點我幾 buy 呢本..... 雖則講詳細佢未必比其他特刊夠詳細, 但勝在寫o個個正~
如果大家有睇過「壹仔」電視節目表寫節目推介, 就知條友寫得好生鬼!!
大家會唔會睇呢類特刊睇到笑出黎?? 未試就要睇下啦~ 睇得好過癮~
d 介紹仲好到point
比某些要錢的仲好

YOU WILL NEVER WALK ALONE!!!

聖人教甚麼 你就學甚麼
現實教甚麼 你領悟甚麼
有時候 真理跟真實 總是分道揚鑣
Bleed Saga 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-05-06, 02:19 PM   #25
KIM
GAF足球隊金虎拾號

引用:

我都有呢本, 而且有貼紙用~~~
我相信 阿金廷 的4張 貼紙一定用得晒~~~

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
~熱歌熱唱新曲推介區~ 千野 衛 Neo Music UNIVERSE 224 12-26-04 10:08 PM
有咩mp3機好用?(請推介) 迪仔 影音館 1 11-03-03 12:29 AM
各位可否推介電腦雜誌? 33765 手機資訊/電腦軟硬討論 3 12-23-02 05:41 PM
好歌推介( Techdead 的topic 呢排有咩好歌聽呀~?已合併在內) JACKY Neo Music UNIVERSE 17 12-22-02 04:00 PM
入黎幫我推介下歌喇~~ 達比 Neo Music UNIVERSE 8 10-09-02 07:35 PM

現在的時間是 09:53 AM

手機版 | APP版